Yankiee 19 Opublikowano 12 października Opublikowano 12 października Nie śledzę tematu, czym jeździsz jakieś fotki gdzieś wyżej twojego wózka ? pogadam z mechanikiem, zobaczymy co on na to, może to niezły pomysł na początek Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października 16 godzin temu, Yankiee napisał(a): Nie śledzę tematu, czym jeździsz jakieś fotki gdzieś wyżej twojego wózka ? To samo ale 6gen. Cytuj
Yankiee 19 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października To w takim razie jak się szóstka sprawuje, zabawka na ładną pogodę i od święta, czy auto na co dzień? pokaż jakieś zdjęcia, chyba że jest gdzieś na poprzednich stronach? Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października (edytowane) 1 godzinę temu, Yankiee napisał(a): To w takim razie jak się szóstka sprawuje, zabawka na ładną pogodę i od święta, czy auto na co dzień? pokaż jakieś zdjęcia, chyba że jest gdzieś na poprzednich stronach? Jazda pół na pół. Bo jeżdże nim praktycznie codziennie ale do pracy jeżdżę służbowym. W zimie też. Sprawuje się dobrze, jak Twoje z tego co pisałeś. Oprócz oleju, żarówek i mycia to nic nie wkładam od prawie 5 lat. Frajda z jazdy jest i to też jakieś tam marzenie o amerykańcu było, więc się ciesze że go kupiłem. Długo szukałem gen5 po lifcie (2014-2015) bo bardzo mi się podobał. Ale ostatecznie wziąłem 2 lata młodszego bo został polecony pod kątem takim że praktycznie nie oberwał za oceanem. Fotki po zmianie frontu i świateł. Edytowane 13 października przez LiŚciu 2 6 Cytuj
Yankiee 19 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Oh Panie, czadowy rajdowy kolorek, nie ma to jak porównać wrażenia i opinię pasjonata , sam importowałeś zza wielkiej wody, czy kupiłeś na miejscu? mówiłeś też poprzednio coś o modyfikacjach, rozumiem że to też v6? Wnętrze w skórze, czy materiał ? swojego też długo szukałem bo koniecznie chciałem skórę, no i mi dla odmiany bardziej podoba się właśnie piątka, ale przed liftingowa (2009-2013), wydaje mi się jakoś bardziej agresywna, no i tylne lampy bardziej do mnie przemawiają. a piątka której chyba szukałeś ale w bieli akurat też była na zakupach, nie mogłem się powstrzymać i nie sfotografować obu cacek , jakbyś był w pobliżu wbijaj na jakiś zlot Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 884 Opublikowano 18 października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 października Der Adler ist gelandet powtarzam Der Adler ist gelandet 9 2 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października Fajny. Gratki za foty z ładniejszej miejscówki, a nie z parkingu pod sklepem. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października @Shago trochę odpierdalasz. 4 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Jakie to było fajne Volvo, szkoda, że zostało w ofercie tylko wielkie i drogie V60 W ogóle chętnie bym wziął jakieś Volvo, ale w 2017 V40 nie miało CarPlay, w 2021 wszystkie modele były za duże na moje potrzeby i przekraczały budżet, a teraz EX30 jest fajne, ale niestety tylko jako elektryk. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiseki 777 Opublikowano wczoraj o 09:49 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 09:49 Po miesiącu oglądania każdej sztuki na otomoto i olx wybór w końcu padł na tego gnoja. 5,7l, niecałe 380km. Jestem zadowolony. Fajnym motywem jest możliwość odpalania go zdalnie. Przyda się w zimne dni. Teraz szukam zimówek. 6 4 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano wczoraj o 10:06 Opublikowano wczoraj o 10:06 Jedno z najlepiej wyglądających aut ever. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano wczoraj o 10:28 Opublikowano wczoraj o 10:28 Kurwa, kolejny będzie dudnił wydechem na ulicy Cytuj
dominalien 263 Opublikowano wczoraj o 10:33 Opublikowano wczoraj o 10:33 Takie auto to i tak nic w porównaniu z jakimś harleyem. 1 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano wczoraj o 10:46 Opublikowano wczoraj o 10:46 56 minutes ago, kiseki said: Po miesiącu oglądania każdej sztuki na otomoto i olx wybór w końcu padł na tego gnoja. 5,7l, niecałe 380km. Jestem zadowolony. Fajnym motywem jest możliwość odpalania go zdalnie. Przyda się w zimne dni. Teraz szukam zimówek. Ooooo, mój ulubiony muscle car, zajebisty samochód. 1 Cytuj
kiseki 777 Opublikowano wczoraj o 11:11 Opublikowano wczoraj o 11:11 36 minut temu, krupek napisał(a): Kurwa, kolejny będzie dudnił wydechem na ulicy Tak, to prawda A tak serio, to na niskich, "miastowych" obrotach słychać tylko niski bulgot, ktory nawet największemu malkontentowi nie będzie przeszkadzał. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano wczoraj o 11:21 Opublikowano wczoraj o 11:21 Na seryjnym wydechu tragedii nie ma, gorzej na tych zmodyfikowanych. Kiedyś w Londynie tak jakieś AMG zawyło, że przygłuchłem na jedno ucho na parę godzin. Nie byłem bynajmniej pod wrażeniem. Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Może nie Dodge, ale odebrałem dziś z mycia i zainspirowałeś mnie, więc wrzucam Mija dwa lata od kiedy mam i pomimo ogroma mniejszych lub większych wad jest to najlepsze auto jakie miałem. 8 Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Fajny pomysł z tymi niebieskimi wstawkami na felgach. 1 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu To i ja zapodam swiezynke z lwem. 1 Cytuj
Faranell 272 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu A u mnie wjechał setup na zimę Jeszcze mały dystans trzeba wrzucić, ET felg inny niż w lecie:( 2 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 hours ago, Mustang said: Fajny pomysł z tymi niebieskimi wstawkami na felgach. Akurat mam taki komplet na zimę felg i faktycznie ładnie to się prezentuję. Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 5 hours ago, yaczes said: To i ja zapodam swiezynke z lwem. Właśnie przeglądając Twoje posty i sam mając teraz Peugeota jak będę kiedyś zmieniał auto to na bank 508 wezmę pod uwagę. 3 hours ago, Faranell said: A u mnie wjechał setup na zimę Jeszcze mały dystans trzeba wrzucić, ET felg inny niż w lecie:( RS6 to daleko po za moją ligą, ale to przepiękne. Jeśli finansowa będzie lepiej to wtedy zamiast 508 albo A4 albo S3 w sedanie, ale to plany raczej za minimum 3 lata jak nie dłużej 5 hours ago, Mustang said: Fajny pomysł z tymi niebieskimi wstawkami na felgach. Akurat mam taki komplet na zimę felg i faktycznie ładnie to się prezentuję. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi