Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Znam znam, chyba najlepszy zajawkowy kanał moto w Polsce i pewnie jedyny rozpoznawalny na świecie.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 636,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano
19 minutes ago, Artur_K said:

Świetna ta 40!

No wiem, że stary jestem, ale żeby tak bezpośrednio :kekw:

Opublikowano

A to i ja się pochwalę.

IMG_20250404_141501732_HDR.jpg

IMG_20250404_131712687_HDR~2.jpg

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

To jest najgorsze. Jakby na zachod nie mogli dac normalnych nazw :/

Sam samochod - piekny! Sam chyba postawie na chinola jako samochod na co dzien.

Opublikowano

To i tak lepsze niż Buduj Swoje Marzenia. Czym jeździsz? BYDEM. Bydem jeździł bydem.

Opublikowano
49 minut temu, Jakim napisał(a):

A to i ja się pochwalę.

IMG_20250404_141501732_HDR.jpg

IMG_20250404_131712687_HDR~2.jpg

Mamy odważnego :)

Podziel się wrażenami jak to jakościowo wyszło i jak jezdzi.

A auto z wygladu-kosa!

Opublikowano

Powiem Wam, że komicznie się jeździ malutkim MX-5 o wysokości ok 1.25m wśród takich gigantów reggie Wczoraj stanęła obok mnie G-klasa od Brabusa na 24 calowej feldze to myślę, że nawet by nie zauważyli jakby po mnie przejechali.

Opublikowano
1 hour ago, Chad Davski said:

To jest najgorsze. Jakby na zachod nie mogli dac normalnych nazw :/

Sam samochod - piekny! Sam chyba postawie na chinola jako samochod na co dzien.

Dlatego imo najfajniej kiedy kupują europejskie marki, oni zyskują niby „dziedzictwo”, a klient jeździ autem szanowanej marki. Jak MG, nie mówiąc o wszystkich markach Geely.

Opublikowano

Ten Jaecoo wygląda zajebiście, chętnie bym takiego sprawdził.

Opublikowano

Ogółem potrzebowaliśmy już rodzinne autko, a że często jeździmy w góry i na narty to pomyśleliśmy aby to w końcu miało te 4x4 w razie czego. Padło na chińczyka bo stosunek wyposażenia do ceny to trochę wygrywa z tym co znamy. Plus ewidentnie się na spodobał z wyglądu więc jest w pytę. Przynajmniej na razie.

Opublikowano
5 godzin temu, Bartg napisał(a):

Jak to się wymawia? Bo ze znajomymi mówimy na to "Jajcoo" kaz

"Dżejku"