Opublikowano 23 marca23 mar Znam znam, chyba najlepszy zajawkowy kanał moto w Polsce i pewnie jedyny rozpoznawalny na świecie.
Opublikowano 29 marca29 mar 19 minutes ago, Artur_K said: Świetna ta 40! No wiem, że stary jestem, ale żeby tak bezpośrednio
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. A to i ja się pochwalę. Edytowane 20 godzin temu20 godz. przez Jakim
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To jest najgorsze. Jakby na zachod nie mogli dac normalnych nazw :/Sam samochod - piekny! Sam chyba postawie na chinola jako samochod na co dzien.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. To i tak lepsze niż Buduj Swoje Marzenia. Czym jeździsz? BYDEM. Bydem jeździł bydem.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 49 minut temu, Jakim napisał(a):A to i ja się pochwalę.Mamy odważnego :)Podziel się wrażenami jak to jakościowo wyszło i jak jezdzi.A auto z wygladu-kosa!
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Powiem Wam, że komicznie się jeździ malutkim MX-5 o wysokości ok 1.25m wśród takich gigantów Wczoraj stanęła obok mnie G-klasa od Brabusa na 24 calowej feldze to myślę, że nawet by nie zauważyli jakby po mnie przejechali.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 1 hour ago, Chad Davski said:To jest najgorsze. Jakby na zachod nie mogli dac normalnych nazw :/Sam samochod - piekny! Sam chyba postawie na chinola jako samochod na co dzien.Dlatego imo najfajniej kiedy kupują europejskie marki, oni zyskują niby „dziedzictwo”, a klient jeździ autem szanowanej marki. Jak MG, nie mówiąc o wszystkich markach Geely.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ogółem potrzebowaliśmy już rodzinne autko, a że często jeździmy w góry i na narty to pomyśleliśmy aby to w końcu miało te 4x4 w razie czego. Padło na chińczyka bo stosunek wyposażenia do ceny to trochę wygrywa z tym co znamy. Plus ewidentnie się na spodobał z wyglądu więc jest w pytę. Przynajmniej na razie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 5 godzin temu, Bartg napisał(a):Jak to się wymawia? Bo ze znajomymi mówimy na to "Jajcoo" "Dżejku"