Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Super furka, rozumiem że nie sprzedajesz :>?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 643,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Takie piękne auto, a deska rozdzielcza taka, że rzygnąć idzie. Co te Włochy, to ja nie wiem. Dupa robi robotę, mega się prezentuje. Można stać w korku za takim autem.

Opublikowano

W korku tylko komunikacja miejska!

Opublikowano

GTV jest obrzydliwe a GT to jedna z najwyje.bistszych alfetek. 

Zazdro Pajdex. Kozak bryka. 

Opublikowano

O w pizde ;o.

Można wiedziec ile takie cudo kosztowało?!?!

Opublikowano

Michałek mi bryknął. Nie to co Mazda 626 ale jednak robi robote <3 piękna sztuka Ci sie trafiła.

Opublikowano

Dziękuję chłopaki :*  tyle komplementów to ja nawet od mamy nie dostałem przez całe życie. GT jest juz dość leciwe bo jest z 2004 roku i ma najechane 200kkm ( autentyczne, sprawadzalem kompem czy ktos majstrowal przy przebiegu) Co wrecz idealny srodek potwierdza. Kolega ma takie samo auto,z takim samym przebiegiem i srodek wyglada u niego równie dobrze. Dla porównania pierwsza z brzegu z przebiegiem nizszym niz 200kkm http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-coupe-1-9-jtd-150-ps-skora-bose-zarejestrowana-w-polsce-ID6ybjPR.html, widac, ze skóra to już zrobiła się wyślizgana jak derma ;) Takie "perełki" to maja juz po 350 tys zrobione jak nie lepiej. Aczkolwiek spotkalem moja pierwsza Alfe, ktora kiedys tutaj pokazywalem i przed sprzedaza okazalo sie, ze ma prawdziwy przebieg 400kkm i od 2 lat nowy wlascicel ciagle nia jezdzi - wiec tak, JTD to zaje.biste diesle, tym bardziej, ze dzisiaj jade obejrzez Seata Leona II z 2.0TDI BKD, bo wlasnie dobil 200kkm i na 90% je.bła głowica - czyli standard w tym modelu.

Po tą moją Gt nawet nie chciało mi się jechac, tak nędznie na zdjeciach wyglądała, więc poprosiłem kolege z okolic o oględziny. Wystawiona była za 13 tysiecy, sprzedający nazywał się Janusz, była brudna i stała na 16 calowych felgach ze zlym ET i wzorem, a`la passeratti. Kolega oddzwonił z tekstem " ty, ona wygląda na żywo w ch.uj dobrze" no i pojechałem. Akurat zaczelo padac i karoseria obmyla sie z kurzu i zaczela lsnic.Włascicielem okazał się sympatyczny pan w srednim wieku, który osobiscie ją ściągał dla siebie z niemiec dla córki. Teraz córka ma dzieciaka i Gt stało nieużywane, bo oddał jej swoja Lancie, a sam smigal służbówką. Niedawno wymienili dwumas ze sprzeglem, przedni zawias, szybę bo dostała kamykiem, akumulator i zostały tarcze i klocki. Samochod na zewnatrz i w srodku jest jak nowy, wszystko dziala, jest zaje.bicie wyposazone ( BOSE <3). W czasie jazdy okazalo sie,ze samochod przymula, ale szybka diagnostyka kompem i wiem, ze do wymiany jest zawór overboost, egr do czyszczenia i rura od intercoolera ma nieszczelnosc. Z powazniejszych spraw to maglownica troche sączy, ale w srode jestem ustawiony na regeneracje. Sprzedajact zrobil ekstra upust, wiec kupilem ja za smieszne pieniadze ;)  Mam juz na nia kupca, ale caly czas sie zastanawiam czy jej nie zosytawic, odnowic felgi i dopiescic.

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Ku.rwa myslałem ze ze 20k za nia dałeś. Za 13 to i ja chce :/

Opublikowano

Przyznam, ze całkiem kozacka furka. Nie jest to moze Audi ale jak za taką cenę to na prawdę świetny deal.

Opublikowano

Za 13 byla wystawiona na kartoflakach z chinskimi alusami, a cene trzeba bylo zbic na nowa maglownice, rozrzad i hamulce. Pisalem, ze dobra cena wyszla za nia. No, ale strzal jest wynikiem tego, ze od 2 miesiecy codziennie przegladam allegro i olx za Gt i 159. Nie bez znaczenia tez byl fakt,ze samochod po prostu wadzil w garazu, a wlasciciel nie byl mirkiem handlarzem, ktory chcial jeszcze na niej zarobic. Nikt, łacznie ze mna z forum alfaholicy, nie chcial jej jechac ogladac, tak paskudnie zdjecia byly porobione w ogloszeniu ;)

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

No na tych zdjęciach co dałeś Pajdi to faktycznie wygląda jakby kosztowała z 30 tys. kolumbijskich pesos. Ogień. Jest troche do porobienia, ale takie auta właśnie można kupować znając się na nich, od razu wszystko wiedziałeś co i jak, można było stargować i człowiek wie na czym stoi. A zdjęcie tego środka to powiększałem sobie już chyba z 20 razy;f.

Opublikowano

Mnie troche irytuje ta deska, bo jest zwycem wzieta z alfy 147 :( Poszli na latwizne makaroniarze.

Opublikowano

A miw alsnie srodek sie srednio podoba, wole swoje bordowe skóry i imitacje drewna na kierownicy. Wiem troche kicz ale mi sie podoba, i w sumie kazdej która wsiadzie :D

Pajda ten spoiler to fabryczny?

Opublikowano

Nie, przednia dokladke (której nie ma bo się polamala) i kotkę, zakladal pierwszy wlasciciel w firmie novitec. Mam rachunki i zdjęcia po montażu. Dokladke z przodu zamontuje,ale wezmę ja od Leona II Cupra.

Opublikowano

A nie urwiesz jej na progach czy krawężniku? O ile lekki tuning dobrze wygląda na zdjęciach, to na co dzień może chyba być upierdliwy. Nie miałem zmodyfikowanego samochodu, ale kiedy mieliśmy w domu 407, to zawsze był stres czy się znowu nie zahaczy dziobem o ziemię. 

kotkę tzn lotkę?

Opublikowano

Kotka = lotka , słownik już chyba automatycznie poprawia te słówka, przez te sprośne smsy...

Bez dokladki ledwo lub wcale podjezdzam pod krawezniki, jak będę w domu to pokaze co chodzi mi po glowie

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Dokladka z Cupry, taaa :D uniwersalna pod kaze auto,hehe

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Troche oldschoolu (akutalnie auto stoi u lakiernika, czeka na nowy lakier. Zdjecia sa stare) 

bZ9Hbk7.jpg
ktrZbfl.jpg
NJIH4Hql.jpg
9Arfj6jl.jpg
Z2GDuy5l.jpg
fX8EU26l.jpg
0s0ji5Dl.jpg

Edytowane przez łosion

Opublikowano

Jaki motor? Vtec?

Edyta - widzę po wybrzuszeniu na masce że Vtec. Fajnie to jeździ :>

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Nie, niestety to jeszcze nie Vtec. W przyszlości mam w planach wstadzić tam jakieś B18 albo coś z serii K. 
Modele z Vtecem miały wybrzuszona cała środkową cześć maski, w dodatku różniły sie emblematami, lampami itp. 
Moj to jest najsłabszy model, przeznaczony na rynek niemiecki -  D16Z5 16v 124km 1,6l. Aczkolwiek słowo "najsłabszy" może troche tutaj dezorientować, ponieważ auto i tak zapierdziela jak głupie. W każdym razie - polecam auto - jezeli bedziecie mieli okazje kiedykolwiek takiego kupić - nie wahajcie się. To jest prawdopodobnie najfajniejsza rzecz jaką kupiłem w życiu :)

Edytowane przez łosion

Opublikowano

niestety zakup zdrowego egzemplarza u nas graniczy z cudem :/ same jakieś z ogromnymi wydechami, brzydkimi kołami czy wieśniacką kierownicą w środku :/

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Na moje to warto brać nawet te przerobione - póki w ogóle jeszcze jakieś są. A przerobić z powrotem na OEM to nie taka ciężka sprawa. 

Opublikowano

Szacun za klasyka JDMu, dobra fura :-)

Smieszny ten wydech jest, jak dwie slomki wyglada :D

Edytowane przez Infidel

Opublikowano

Dzięki! Wydech mały, ale fajnie brzęczy :) (chociaz i tak wiem, ze bedzie trzeba go wymienic, bo za maly jest troche) 

Opublikowano

Nie pałuj na zimno bo zacznie pukać :P Gratuluje, stare rexy sa za(pipi)iste, grunt to żeby buda nie była przegnita i wszystko się da zrobić.