Opublikowano 27 października 20159 l Rex <3 poszukam zdjec i filmikow z projektu kumpla rexa. Maszyna miod malina
Opublikowano 28 października 20159 l Nie pałuj na zimno bo zacznie pukać Gratuluje, stare rexy sa za(pipi)iste, grunt to żeby buda nie była przegnita i wszystko się da zrobić. Przyznaje sie bez bicia, kilka razy w zime, na zimny silnik pałowałem i panewki poszły Ale wymieniłem i jest git, od kilku<nastu?>miesięcy chodzi jak laleczka Nawet przegnita, da się prawie zawsze naprawić, kwestia pieniążków ;]
Opublikowano 29 października 20159 l Forumku doradź: przód zwykly jak u mnie wersja po lifcie (chromowana listewka i czarne wklady lamp): KTÓRA BARDZIEJ PRIKRASNA?! Edytowane 29 października 20159 l przez Pajda
Opublikowano 29 października 20159 l Wersja numer 1 bardziej sportowa, wersja numer 2 bardzieh elegancka.
Opublikowano 30 października 20159 l Dla mnie wersja nr 2 ale to także przez lepsze 4me alusy. A co z lusterkamim, też chrom jest zawsze?
Opublikowano 30 października 20159 l Troche oldschoolu (akutalnie auto stoi u lakiernika, czeka na nowy lakier. Zdjecia sa stare) Jestes z torunia czy ja w toruniu kupiles ?
Opublikowano 31 października 20159 l Dzięki Jak tylko poskrecam je do kupy to zabiore sie za lifting, ktory wyniesie okolo 50zl ( klej do lamp, czarny sprej i chromowana listewka) :łapka:
Opublikowano 9 listopada 20159 l Troche oldschoolu (akutalnie auto stoi u lakiernika, czeka na nowy lakier. Zdjecia sa stare) Jestes z torunia czy ja w toruniu kupiles ? Jestem z okolic torunia, samochod kupilem w mojej miejscowosci, ok 1km od mojego domu ;p
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Idzie powoli, jak krew z nosa. Ale w końcu mam położony nowy lakier na CRXie. Kolor - czarny ze złota perła. Niestety, nie było dobrej pogody, żeby pokazać perłę (w dodatku samochód się troche usyfił od deszczu).
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój nowy nabytek, Mazda 6, rocznik 2014, silnik benzynowy 2.0. Muszę przyznać, że naprawdę jestem tym autem zachwycony.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Mało efektowna sesja zdjęciowa, ale samochód wygląda super. I jeszcze prawie nówka, gratulacje.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Dziękuję. Fakt, fotograf ze mnie żaden, w dodatku fotki robiłem telefonem komórkowym, przyznaję od razu.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Ile koni ma te 2.0? To wolnossący bez turbo? Piękne auto, super lakier w dodatku.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l Świetna bryka Atos propsy. Szkoda wlasnie ze tak mało efektowne zdjecie suszarką. Bo fura szczegolnie przód mocno robi
Opublikowano 16 grudnia 20159 l jakosc wykonania niestety slaba, typ ma u nas taka, mial juz ze 3 akcje serwisowe - latajaca klapa przy duzych predkosciach, swiszczenie, wiatr przy lusterku i luzny fotel w szynach plastiki takie nieszczegolne, jezdzi tym juz 2 lata i jako nowe z salonu to nikomu nie poleca, jako uzywke to tak i tez ma czerwono <3
Opublikowano 16 grudnia 20159 l wizualnie jest bardzo ładna mnie tylko drażni, że 85% tych Mazd jest czerwonych.
Opublikowano 16 grudnia 20159 l bardzo dobry wybór, sam mocno rozważałem Mi tu (z tym że kombi) ale niestety nie starczyło by mi na 3 x 33 w tym wypadku
Opublikowano 19 grudnia 20159 l no, piekny jest ten model, niesamowicie go zaprojektowali- tez go rozwazalem jak sie rozgladalem rok temu, ale ze wzgledu na kase jednak wzialem poprzedniczke.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l w końcu pogoda pozwoliła zmienić kapcie na letnie, wypolerować karoserię i felgi oraz odkurzyć i wyczyścić wnętrze. Auto gotowe na wiosnę rok i 12 tysięcy kilometrów później powtórka, auto ogarnięte po zimie żadnych problemów przez ten czas nie miałem, bezawaryjny wóz. Chociaż powoli zaczyna mi brakować powera na trasach, więc pewnie w przyszłym roku zacznę się rozglądać za czyjś mocniejszym, najlepiej z turbo.