Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 643,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Mazz a co ty tam za silnik masz?

Opublikowano

No to nie wiem gdzie ci brakuje mocy dla takiej budki. Chyba za dużo Forzy;)

Opublikowano

w końcu pogoda pozwoliła zmienić kapcie na letnie, wypolerować karoserię i felgi oraz odkurzyć i wyczyścić wnętrze. Auto gotowe na wiosnę :banderas:

OuQFusv.jpg

rok i 12 tysięcy kilometrów później powtórka, auto ogarnięte po zimie

gU0kXAf.jpg

żadnych problemów przez ten czas nie miałem, bezawaryjny wóz. Chociaż powoli zaczyna mi brakować powera na trasach, więc pewnie w przyszłym roku zacznę się rozglądać za czyjś mocniejszym, najlepiej z turbo.

alusy spoko,auto do wyebania

Opublikowano

Tommo kiedy kupujesz  b6? już wiosna i cisza w temacie, chyba nie grasz w gierki

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

brat kumpla tera sprzedaje zadbanego za 14kola ale siln8k to obsrane 2.0 w benie ;//

Opublikowano

No to nie wiem gdzie ci brakuje mocy dla takiej budki. Chyba za dużo Forzy;)

Jest jedna naczelna zasada w zyciu: mocy nigdy brak :D
Opublikowano

Mocy w aucie i cali w tv konsoliomaniaka :P !!!

Opublikowano

Moznaby tak wymieniac i wymieniac,ale moc musi byc :D

Opublikowano

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

Opublikowano

Grzyb chyba A2, a Czezky (też chyba), wyścigową (w sensie 3 drzwiową) Astrą Czy.

Opublikowano

Kurde jestem, po trzech Namysłowach, to nie chcę się chwalić, ale jeżdżę bumą :)

Suzuki -> Audi -> BMW

Opublikowano

Daj Pan spokój. Pisz szybciutko co za BMW.,

Opublikowano

f2G1Y2h.jpg

LIKE A BOSS

Edytowane przez kanabis