Yacek 852 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 chinski badziew, plastelina Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 właśnie że są jakieś podróby które się łatwo gną i to nie były te. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Za 1,5-2,0K takich nie wyrwiesz. Tu masz felgi: http://www.wheelworx.net/acatalog/BMW_Styl...ica_Wheels.html Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) te oryginalne są by BBS bodajże Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez MeL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nawet jesli to bbs nie sprzedaje takich felg. Oem dostepny tylko w BMW. Reszta to mniej lub bardziej zblizone wzory lub kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Oto moje obecne (od tygodnia) auto. Audi A4 B5 1.8 Quattro eejjj naprawdę ładne! masz więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dzieki Heh odkopales te zdjecia z kilku stron wstecz Nie mam wiecej zdjec niestety, ale jak bede mial okazje to zrobie zdjecie od boku. Btw. Moglbys tez wrzucic cos wiecej swojego Civica, a nie tak skromnie 1 foto Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 bardzo fajne to a4, to jest wersja z turbo ? napisz jakie sa wrazenia z jazdy, bo sam mysle o zakupie takiego ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) Niestety wersja bez turbo. Za te pieniadze nic wiecej bym nie znalazl (10tys). Mimo to wrazenia calkiem ok. Nic nie stuka, jest dosyc komfortowo. Klima dmucha ladnie Osiagi nie porazaja ale poki co starczy. Moze w przyszlym roku pomysle nad drobnym zwiekszeniem mocy. Poki co mam 3 problemy... Lekko swirujaca tablica rozdzielcza (czasem zapalaja sie na chwile kontrolki bez powodu). Byla robiona.. ale nadla czasem cos jest. Dostalem na wymiane druga, ale angielska i narazie nie bede wymienial. Drugi problem to ubywajacy gdzies plyn chlodniczy. Nie mam pojecia ktoredy ucieka. Na koniec drobny problemik, czyli lekko pokrzywione tylne tarcze (lub jedna z nich). Nie wiem ile pali... (jeszcze nie sprawdzalem dokladnie) ale wydaje sie ze cos kolo 10l w miescie przy dosyc dynamicznej jezdzie. Ogolnie polecam (po wrazeniach bo jak z awaryjnoscia to sie okaze ) Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Audi Quatro można nieźle podkręcić. Ile kucy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Standardowo 125KM. Chcialbym tak na 150KM przynajmniej (troche lepsze osiagi przy rozsadnym spalaniu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 (edytowane) Audi Quatro można nieźle podkręcić. Ile kucy? stare dobre Audi Quattro tez jest turbo, a turbo samochody to najlatwiej podkrecac z nonturbo wersjami bym se dal spokuj, filtry powietsze i tlumiki to tylko pszyjemnosc, zadne dodatki mocy bez ecu programowania, tuningowanie n/a samochodów to tylko koszta Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 zastanawia mnie te głupie dodawnie kilku koni za nie ważne jaką kase... mniejszą czy większą +-10HP jest jakaś różnica ale nie aż taka by za to płacić nie tylko pieniedzmi ale czasem i kosztem silnika.. takei moje zdanie, może dlatego że sie zbytnio tym nie interesowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Oj cos ciemno widze te zwiekszanie mocy.. Jak tak patrze na koszta z tym zwiazane, przy dosyc mizernych efektach to troche mi sie odechciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 turbo bys sobie wysterowal nawet na ponad 200 km przy zmianie paru rzeczy, m.in. wtryski od auti tt. a silnik wolnossacy jest znacznie bardziej kosztowny w modyfikacjiach przy znacznie slabszych efektach. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 : ) dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nowy bijacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 tylko mi sie nie pozabijac! Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 jak mogłeś zepsuć taki fajny motocykl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mnie tez rozwaliła ta fota . Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ale F4i to jeden z najlepszych materiałów na streeta. Zrobić z niego taką sztunt-dzidę I i będziesz raptowna-pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Chyba innej opcji nie ma, narazie kupiłem nowe zegary i czekam na wypłatę. Jeśli nie uda mi się pogonić Jawy to reszte sezonu przejeżdzę z okrągłą lampą na wyspawanym stelażu. Szkoda mi przerabiać Cebry na stunt-psa, bo wiem, że korzystając z okazji ćwiczyłbym stawianie na koło i inne tricki jak mogłeś zepsuć taki fajny motocykl? No właśnie nie wiem. Jakoś tak się przyje.bało Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zdjęcie od boku co miałem wrzucić... to wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jak już robisz sesje to zrób porządną, od boku, od góry, przodu, tyłu, środka, spodu, z baku, z pod maski, z wentylka. A nie jedna fota na której nic nie widać, audisia ładna więc możesz śmiało fotografować Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi