Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

W testach ta nowa A klasa ma dość przeciętny stosunek ceny do jakości, szczególnie w słabszych wersjach. Ale jak ktoś lubi, czemu nie?

Opublikowano

Ładne, ale nowe auto to 100, a jakaś lepsza wersja, to już ponad 100. Dużo za taką pierdziawkę.

Za 60 można mieć spoko Mazde z salonu i nawet lepiej wyposażoną niż H czy M. Ale tu się płaci za gwiazdkę. Szkoda, bo te auto nie jest tyle warte. 

Taka podstawowa jedynka do miasta, to okolice właśnie 60. 

Ja i tak szukam czegoś mniejszego, lochy na poziomie Audi A6 nie dla mnie. Nie potrzeba mi takiej limuzyny, liczę na oszczędności więc 2,0 i lepiej też mi nie są potrzebne. 90% to miasto więc liczę na coś zwinnego w okolicach 1,4. Taki rowerek ;) 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Panowie tak jak obiecałem, wrzucam zdjęcia(robione przed chwilą) mojej białej błyskawicy, którą się wożę po Lublinie  :kaz:

RL94Ca2.jpg

oRvfGbx.jpg

6jk605n.jpg

VKCT2zz.jpg

Co tu dużo mówić. Kocham moje OPC  :banderas:

Opublikowano

Fajowa, winszuję auta.

Poprzednia Astra OPC jest gejowata i pierdziawkowata, ale ta wygląda super. Przyjemne wnętrze ma.

Opublikowano

Gratuluję furki . Insignia opc wygląda imo słabo ale astra super.

Opublikowano

Kozak auto. Ile to miało seryjnie kucy?

Opublikowano

Niezłe auta się ostatnio w temacie pojawiają trzeba przyznać. Bardzo fajna jest już zwykła GTC, a OPC to już w ogóle.

Opublikowano

a koszta utrzymania? słyszałem, że to dosyć spory wydatek jeśli chce sie zachować oryginalne części :) Swoje w mieście też chyba weźmie... ale jak kogoś stać na OPC to i ma na paliwo ;D

Edytowane przez Stillo116

Opublikowano

Samochód ma dopiero 2 lata, więc żadnych wydatków nie było. Wszystko śmiga jak należy. W mieście pali 16l, w trasie 12.

Opublikowano

W mieście pali 16l, w trasie 12.

:yao:

16 Litrów to troche zaporowo... ja świętuje jak zejde poniżej 6,8... ale ja mam Astre H 1.6 116kunia

Opublikowano

Jak na 300 KM to chyba można przeboleć. Chyba, że ktoś naprawdę dużo jeździ.

Opublikowano

4,5 raza więcej koni niż mój, 2 razy większe spalanie. Tak patrząc jeszcze ujdzie, chociaż 16 w mieście trochę kosmos.

W praktyce masz wystarczająco okazji do skorzystania z tej mocy? Toru Lublin już chyba nie ma niestety?

Opublikowano

Niestety toru już nie ma, ale jest kilka odcinków w Lublinie gdzie można ładnie się rozbujać. Wiele miejsca nie trzeba, bo 160 na liczniku jest momentalnie :D A jak ktoś chce całkiem poszaleć to można wylecieć na ekspresówke.