Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Poddenerwowanie jest mega, bo podjechalem do znajomego i juz nie bylem w stanie wrocic do siebie do domu. Zaczelo napie,rdalac sprzeglo, smród spalenizny, na dworze w tym samym momencie zaczęło lać i grzmieć, musiałem sam spychać samochód na parking, ja cały mokry, w samochodzie jeziorko. Tylko trzasnalem drzwiami i sie odwrocilem. Teraz musze kombinowac lawete i warsztat co sie tym zajmie.

Takze no usterki sie spodziewalem, ale nie w takich warunkach :)

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 643,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Jak kolega kiedys kupił uzywanego B6 za 37 tysiecy, to również z usmiechem  odhaczał usterki które wiedział  ze wystąpią w  tym modelu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mozl, a jak twój wybór? Foka?

Opublikowano

Dzisiaj pierwszy dzień :> Potem coś skrobne i fotkę wstawię. 

Opublikowano

Supa, czekam z plusikiem:)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

eHLYt8Y.jpg

2xv1t0O.jpg

Co do wrażeń - jest bardzo ok, mocy pod dostatkiem - napiszę więcej jak przepędzę ją w trasie. Na razie to tak do 1,5k kazali nie pałować.

Spodziewałem się że na tym rozmiarze felgi wypadną mi plomby z zębów ale jest w porzo.

Środek jest dokładnie taki jak tutaj:

https://www.autocar.co.uk/car-review/ford/focus-st/interior

Więc nie robiłem fot. Ogólnie po 1 dniu jestem zadowolony.

Acha - tablice zamazałem, i tak fura nie jest moja tylko banku. Takie życie. Mam nadzieję że to nie wbrew zasadom tematu.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Sportowa fura, dupę z Badoo na przejażdżkę weźmie a i kosiarkę od szwagra przywiezie, albo bańkę ogórków od teściowej.

Opublikowano

i tak fura nie jest moja tylko banku. Takie życie. Mam nadzieję że to nie wbrew zasadom tematu.

no to się ku.rwa grubo pomyliłeś  :usmiech:

nie no kozak fura

Opublikowano

Sprzęeglo okazało się, że jest okej. Diagnoza to pęknięty tłok.

Opublikowano

oczywiście jak kupowałeś auto to akurat niemieckich nie było? sam sobie zgotowałeś taki los 

ponawiam pytanie. 

Opublikowano

Nie dam się sprowokować. Wracam płakać w poduszkę. 

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że 1.8 chyba też może pasować do Twojej Madzi, ale ze mnie żaden ekspert.