Opublikowano 11 lipca 20177 l Poddenerwowanie jest mega, bo podjechalem do znajomego i juz nie bylem w stanie wrocic do siebie do domu. Zaczelo napie,rdalac sprzeglo, smród spalenizny, na dworze w tym samym momencie zaczęło lać i grzmieć, musiałem sam spychać samochód na parking, ja cały mokry, w samochodzie jeziorko. Tylko trzasnalem drzwiami i sie odwrocilem. Teraz musze kombinowac lawete i warsztat co sie tym zajmie. Takze no usterki sie spodziewalem, ale nie w takich warunkach :)
Opublikowano 11 lipca 20177 l Jak kolega kiedys kupił uzywanego B6 za 37 tysiecy, to również z usmiechem odhaczał usterki które wiedział ze wystąpią w tym modelu :)
Opublikowano 20 lipca 20177 l https://www.dropbox.com/sh/saqy1nhvc9bcwfu/AADdy0UA67SnZxiWdXxxjAcYa?dl=0 ładne takie felgi? będą pasowały do czarnej MX5?
Opublikowano 20 lipca 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co do wrażeń - jest bardzo ok, mocy pod dostatkiem - napiszę więcej jak przepędzę ją w trasie. Na razie to tak do 1,5k kazali nie pałować. Spodziewałem się że na tym rozmiarze felgi wypadną mi plomby z zębów ale jest w porzo. Środek jest dokładnie taki jak tutaj: https://www.autocar.co.uk/car-review/ford/focus-st/interior Więc nie robiłem fot. Ogólnie po 1 dniu jestem zadowolony. Acha - tablice zamazałem, i tak fura nie jest moja tylko banku. Takie życie. Mam nadzieję że to nie wbrew zasadom tematu. Edytowane 20 lipca 20177 l przez mozi
Opublikowano 20 lipca 20177 l Sportowa fura, dupę z Badoo na przejażdżkę weźmie a i kosiarkę od szwagra przywiezie, albo bańkę ogórków od teściowej.
Opublikowano 20 lipca 20177 l i tak fura nie jest moja tylko banku. Takie życie. Mam nadzieję że to nie wbrew zasadom tematu. no to się ku.rwa grubo pomyliłeś nie no kozak fura
Opublikowano 21 lipca 20177 l oczywiście jak kupowałeś auto to akurat niemieckich nie było? sam sobie zgotowałeś taki los ponawiam pytanie.
Opublikowano 21 lipca 20177 l Gdzieś czytałem, że 1.8 chyba też może pasować do Twojej Madzi, ale ze mnie żaden ekspert.