milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-is-i-wlasciciel-kupiony-w-salonie-lexusa-stan-techniczny-idealny-ID6z9jy7.html#e5dad523aa i już sprzedajesz ? xD Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Piękny jest, Lexy są zaje.biste. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 gratuluje, dziel się wrażeniami z jazdy. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Od razu rob cos z rdza tego rodzynka. Bo potem bedzie jak u mnie ze do wymiany bedzie pol elememtu Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Lexusy chyba nie mają problemów z rdzą, aczkolwiek rada dobra, bo taki stan warto zakonserwować. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/lexus-is-i-wlasciciel-kupiony-w-salonie-lexusa-stan-techniczny-idealny-ID6z9jy7.html#e5dad523aa i już sprzedajesz ? xD to inny egzemplarz ; - ) Mój jest zdrowy, ale i tak planuję zakonserwować spód, tylko najpierw bieżące sprawy, przerejestrowanie, ubezpieczenie, opony, parę pierdół do zrobienia. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 najważniejsza rzecz to radio z bt jak nie masz. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Jedyna rzecz, jakiej mi brakuje w obecnym aucie to bluetooth do odtwarzania muzyki. No debilne wyposażenie, bo do rozmów jest. to już nie mogli tego rozbudować do odtwarzania muzyki też? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Krupek, są jakieś programy na androida, udające rozmowę telefoniczną, w sensie muza leci po bluetooth, ale jakość jak rozmowa telefoniczna. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Krupek, są jakieś programy na androida, udające rozmowę telefoniczną, w sensie muza leci po bluetooth, ale jakość jak rozmowa telefoniczna. Można zadzwonić tez do kolegi żeby coś puścił. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Niestety srebrny, miał być czarny.. ale i tak go kocham już <3 Na pocieszenie na srebrnym nie widać brudu i drobnych zarysowań. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 najważniejsza rzecz to radio z bt jak nie masz. Polecam takie rozwiązanie, na forum są tutoriale. Zmieniarki w fabrycznym radiu są mega awaryjne. Ja ogarnąłem takie coś w godzinke bez lutowania i zabawy pinami Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 listopada 2017 Opublikowano 5 listopada 2017 Strasznie ci to muli, jakbym widział androida na samsungu Ace... nie wiem czy ktokolwiek długo nie dostanie szplina z czymś takim, czekać 3 sekundy na reakcje systemu. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Już nie mam lexa a zamulanie było spowodowane tym, że bezpośrednio przed nagraniem włączyłem nawigacje i sie jeszcze wszystko ładowało. Samo urządzenie peying też zostawiało sporo do życzenia ale za tą cene sprawdzało sie jako nawigacja z programem sygic. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 listopada 2017 Opublikowano 6 listopada 2017 Krupek, są jakieś programy na androida, udające rozmowę telefoniczną, w sensie muza leci po bluetooth, ale jakość jak rozmowa telefoniczna. No to tak jak transmitter, czy kibel straszny. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 478 Opublikowano 11 listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 listopada 2017 2,5 miesiąca czekałem, wczoraj odebrałem. Abstrahując od efektu nowości i podjarki "nowością", to muszę powiedzieć, że auto rewelacja. Największą do tej pory wadą, którą zauważyłem jest g.ó.w.niana widoczność do tyłu - co prawda trochę ratuje to kamera cofania, ale i tak cofanie tym samochodem to padaka, a jak na niby kompakt, to jest naprawdę duży samochód. 17 Cytuj
WisnieR 2 736 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Ile dałeś i jaki motor i wyposażenie. Myślę może nad nowym autem w kredycie i z tego co widzę to civik jest najtańsza opcja z najlepszym wyposażeniem. Skoda przy nim jakieś 20k więcej za te same wyposażenie z gorszym silnikiem. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Insane daj fotkę z tylu:*** No co do wielkości to cały czas to powtarzałem. To jest dużo większe niż inne compacty/hatche. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Takie trochę BMW 3 GT? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 (edytowane) Fota tyłu poniżej. 1.5T 182km, benzyna. Edytowane 18 stycznia 2018 przez [InSaNe] 4 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Piękny jest ten tył. Prawie w czerwcu bym go wziął. Tę wersję co ty ale jeszcze z automatem. Bo 106 to bez automatu? Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Podobno automaty wołają o pomstę do nieba... Też myśle, czy nie brać Civica jako następce dla mojej Asty :) Opisz wrażenia koniecznie! Siedziałem w salonie i fakt, zaskakująco duży jak na samochód tej klasy... nawet roletka w bagażniku jest :) Jeździłbym... ale w grafitowym kolorze Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 O rany, kitajce chyba styliste z Criteriona wzieli 1 Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 (edytowane) Moja wersja to manual. Co do samochodu, to Honda uległa downsizingowi, ale ten samochód ma 182km i nie ma żadnych problemów z wyprzedzaniem - przyspieszenie jest nawet lepsze, niż katalogowe :) Zależało mi na większej mocy, bo fury z wyższej półki są droższe, a ich moc to +-150km i jak się chce coś lepszego z silnikiem o dużej mocy, to już różnica w cenie jest duża. Cena tego auta jest spora, ale Honda zawsze się ceniła, jest to rynkowa nowość i za tę cenę jest naprawdę sporo bajerów, za które u innych producentów trzeba dopłacić. Na mnie największe wrażenie zrobiły te LED-owe światła :) Mistrzostwo Świata - nigdy nie jeździłem autem z LED-ami, a to jest po prostu poezja. Doskonała widoczność, same przełączają się na długie/krótkie, oświetlają znaki drogowe i je rozpoznają, pojawiając się w lewym górnym rogu na HUD-zie. Za(pipi)ongo jest skrzynia biegów - wchodzą znakomicie, nie ma zgrzytów, "nie wypadają" :) Wygląd przyciąga wzrok i sporo Osób się ogląda, bo jest efektowne i do tego jeszcze mało tego jeździ na drogach, więc się nie opatrzył. Z takich dupereli, które są w sport plusie, to panoramiczny dach i bezkluczykowy system odpalania/otwierania. Do tego można sobie wybrać zawieszenie - sportowe lub "normalne". Jest taki przycisk i niby jest różnica, ale jeszcze po dziurach tym samochodem nie jeździłem ;) Samochód jest cichy, audio jak na fabryczne gra przyzwoicie. Nie wiem, co tu jeszcze mogę napisać :) Jak Ktoś chce fajny samochód i stoi przed wyborem kupna, czy wzięcia w leasing, to szczerze polecam. Zanim wziąłem tego Civica, to sporo czytałem o różnych samochodach, kupowałem gazety motoryzacyjne, pooglądałem trochę testów i "konfrontacji" - zawsze był chwalony, jedynie ten typ zwany "Zacharem" (nie rozumiem popularności typa) czepiał się jakichś pierdół i znęcał się nad tym samochodem, no ale z drugiej strony nie wszystkim musi się to samo podobać. To jest oczywiście opinia na gorąco, bo mam ten samochód krótko, ale jeśli wszystko będzie działać i nie będzie problemów z tą elektroniką, to nie sądzę, bym nagle zaczął ten samochód krytykować. Największą wadą jest widoczność z tyłu - trzeba polegać na lusterkach i kamerze cofania :) Nie bawiłem się jeszcze podłączaniem smartfona i internetu. Edytowane 12 listopada 2017 przez [InSaNe] Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 (edytowane) oświetlają znaki drogowe i je rozpoznają, pojawiając się w lewym górnym rogu na HUD-zie Elegancko, zazdro mocno. Edytowane 12 listopada 2017 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi