Opublikowano 2 kwietnia 20187 l W ASO? kurde byłem w życiu na 20-25 przeglądach i nigdy nie dostałem takiej propozycji.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Jak nikogo nie znasz w aso to wiadomo, ze ci tego nie zaproponują Edytowane 3 kwietnia 20187 l przez Welna
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l No ale mówimy tu o przykręceniu 10 tys km w 7 letnim aucie. Dalej nie czaję why?
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l To co innego, w tej Alfie tez tego nie czaje. Mi zaproponowali bo wiadomości ze po leasingu bede mial 300+.
Opublikowano 4 kwietnia 20187 l Pierwszy stint po zimie: Mam nadzieję, że po 5 miesiącach w garażu nie będę miał pół zawieszenia do remontu. Na razie tylko hamulce nie chciały puścić i musiałem regenerować tłoczki.
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Ile taka Mazda kosztuje? W stanie dobrym? Może też bym poszukał cabrio na lato 8)
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l Żeby mieć ładny egzemplarz to 12-14k musisz mieć. Jak chcesz mieć klimatyzację, większy silnik 1.8, może torsen to wtedy koszty rosną do 16-18k. A jak masz szczęście to kupisz za 12k zaje,bisty egzemplarz. Edytowane 6 kwietnia 20187 l przez MAJOR SZEJDI
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Zawsze w Gran turismo zaczynalem od mx5. Zawsze marzylem zeby taki miec. Serio 15k juz styknie?
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, MichAelis napisał: Zawsze w Gran turismo zaczynalem od mx5. Zawsze marzylem zeby taki miec. Serio 15k juz styknie? No styknie, ale niestety trzeba ten samochód dokładnie sprawdzić przed zakupem. Jak to w Mazdzie - korozja wszędzie. Trzeba sprawdzić podłużnice, nadkola, progi, podłogę, dach ze ścierki. Śmieszna historia jest z moją MX5. Bardzo taką chciałem od kilku lat. W 2016 poznałem przypadkowo dziewczynę, która taką jeździ. Z tą dziewczyną jestem od tamtej pory a Mazdę odkupiłem od niej w zeszłym roku i mam komplet
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Czekaj to ta sztuka w której silnik padł w zeszłym sezonie? Wychodzi na to że laska Cię na minę wpakowała.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l W dniu 8.04.2017 o 13:23, MaZZeo napisał: taka pogoda to aż się zachciało wypucować auto. Dodatkowo właśnie zmieniłem kapcie na letnie, ehh te felgi z 8C to cudo jest. Rok i 20tys km później znowu przyszła pora na wiosenny imidż w tym czasie nie sprawiała żadnych problemów typowymi duperelami jak np. - naprawa antenty (poza miastem strasznie słabo odbierało radio) - linka podnoszenia maski zardzewiała i dźwigienka nie wracała do swojego położenia - wiązka kabli w bagażniku w trakcie zimy skorodowała i się przerwała (przez to przestała działać jedna z tylnych lamp) poza tym - sama przyjemność użytkowania.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Trochę jak w moim Fiacie, niegroźne pierdoły. U mnie 22k przekroczone, roku jeszcze nie ma, nie byłem w serwisie poza wgrywaniem softu pod Android Auto. Przegląd po 30k albo jak kontrolka się zapali.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 51 minut temu, milan napisał: Ile to ma bagażnika? 350l raczej niezbyt rodzinne gabaryty
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Zależy, 4 ciała wejdą. Pikny Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez milan
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Powinien wejść na luzie. Chyba że ma dziwny kształt. A3 też miała 350 i wchodził. Chyba że mazzeo wystrzeli z bliźniaków.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Ayyy, przyjechałem do teściów pekapem, a wrócę samochodem xd pierwsze pierdzikółko w życiu zobaczymy czy trasę do pisdoujścia przetrwa bez przygód ))
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l W newsach chciałem pisac że nie ma brzydkich audi poza jednym, no i nagle grabek postuje xD
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l 1.4 benzyniak, 2002rok. Ameliniowa rama więc chociaż gnić nie będzie. Gorzej za to przy dzwonie, bo już się nie wyklepie ;(