Yacek 852 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ta, wlaczaja sie ze swiatlami mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ringi bym wylaczyl. Audi to nie BMW, BMW to nie Audi Ledy za dnia swieca rewelacyjnie. Ja mam u siebie polifty, cale A3-Club radzi wsadzac polifty, a mi sie one zwyczajnie nie podobaja. Gdybym nie mial pelnego FIS'a u siebie to chetnie wlozylbym wlasnie takie czarne ledowe lampki. I w nocy i w dzien wygladaja oblednie. Kolega ma zalozone dokladnie takie i powiem Ci - szal! Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 taa tez juz sie naczytalem na forum klubu ;] Polifty wygladaja ladnie i rzeczywiscie dodaja autku mlodosci, ale wlasnie szukam czegos innego, mniej spotykanego no i najchetniej ciemnego moglbys namowic kumpla zeby porobil jakies zdjecia jak to wyglada na samochodzie? Wdzieczny bylbym Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Nie ma problemu Jak bede miec fotki to wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza
bad-garfield 0 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Mam zagryche. Od jakiegos czasu zamierzam kupic 300zx. Szef mial sprowadzic takie cztery, niestety troche sie to opozni. Na nieszczescie jakis czas temu sciagnal skylina r33 gts-t z moca 350-400hp. Na auto zdaloby sie polozyc w sumie nowy lakier, zmienic felgi (z tylu standardowe 225, porazka przy takiej ilosci kucy na tylnych kolach), i odswiezyc troche wnetrze. Ogolnie nie wiem co tera zrobic. Ghhhhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A co to ma kur.wa do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza
bad-garfield 0 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ups... nie ten adres. Sory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Rover 620si z silnikiem hondy 2.0 16v Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 wery najs kar Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Astra 2001r. 1,7DTI http://picasaweb.google.com/hela.kun/Auto# Auto kupione kilka dni temu, nic z nim nie robiłem do tej pory i w sumie nie zamierzam, chociaż te gó.wna z reflektorów bym chętnie usunął, ale zdają się być przyklejone na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Postaraj sie je jednak usunac. Jesli klejone tylko do reflektorow to nie ma problemu bo odrywasz na chama i resztki kleju zmywasz beznyna lub rozpuszczalnikiem nitro. Jesli ktos kleil je jednak do lakieru i blotnikow to masz klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Eleganckie auto. Ile dałeś? Jeszcze do tego co napisał Yacek- uważaj, jeśli jest to doklejone do lakieru lub błotnika bo czasem potrafi zejść z kawałkami lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 No przeciez to napisalem. Dzieki, ze musisz mnie tlumaczyc. Potrzymasz mi jak bede chcial siku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ojej. O odpadajacym lakierze razem z naklejkami nie pisales. Wspomnialem, bo kiedys kumpel zrywal naklejki z KJSów i pomimo używania różnych specyfików i namaczania, lakier również odszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Latwo sie domyslic co sie stanie jesli byly klejone do lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Hubi tak ma dlatego wygnano go z forum GO tzn sam sie wygnal ale ja nie o tym...Kolega tez mial takie brewki w bi em dablju ale przyklejone byly klejem do szkla do kloszy i dupa zbita nic nie zrobil. a w tej astrze wcale tak tragicznie to nie wyglada , ladna jest , ile KM? Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 nie moj, ale obecnie jezdze podbnym. przy dobrych wiatrach zamienie prelude za niego. zawsze byłem na "nie" co do francuzów, w sumie dzisiaj przekonałem sie czemu - z samego rana odstawiłem peżota do mechanika, bo prawdopodobnie spier,doliła sie skrzynia. całe szczescie koszty wszelkich napraw poki co mnie nie dotycza. mimo początkowych przygod autem jezdzi mi sie bardzo dobrze (mam je od środy). moc i pojemnosc identyczna jak w hondzie (2.0, 136KM), jednak przyjemnosc z jazdy w prelude ciut lepsza. wyglad - nie ma tego pazura co honda, ale samochod mi sie spodobał, wg mnie jedno z ładniejszych coupe. jak już odbiore samochod i pojezdze dlużej to napisze dłuższą recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bardzo ladny samochod Jakubie , kolega ma wersje z v6 chyba i chyba 3.0 pojemnosc ale glowa nie recze...z wygladu naprawde wyglada zacnie tylko....francuz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No peżot ładniutki, imo ładniejszy od pralki, może gorszy ogólnie w kwestiach prowadzenia się, ale no fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 sam o takim 2.0 myślę, bo śliczny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ogólnie nie lubię się chwalić tym co mam, ale co mi tam. Mam oto takie cudo. Jak by ktoś nie wiedział to fiat uno Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Prawie jak transformers. Kubaa- takie pytanko troche offtopowe- jaką konkretnie masz preludke? BTW Nowy samochod naprawde zacny Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jutro odbieram moje porsze z od blacharza. Będzie tera wyglądał jak szerszeń z katalogu. Ha. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kubaa- takie pytanko troche offtopowe- jaką konkretnie masz preludke? 2.0, 1996 rok, czarną ; ). o: skrzynia w peżocie jednak padnięta, nadal go nie mam ;f. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin_N 61 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Moje wozidełko: Opel Corsa 1.2, 2005 rok. Najważniejsze, że w miarę ekonomiczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi