Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

co jest złego w wypożyczaniu samochodu w 2018? Tylko szybko bo nie wiem czy anulować rezerwację :/

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 643,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Tylko zaznaczyć trzeba, że tu nie chodzi o wypożyczenie na weekend albo w innym mieście tylko wzięcie auta z abonamentem miesięcznym czy rocznym. :p

Opublikowano
30 minut temu, Lucek napisał:

co jest złego w wypożyczaniu samochodu w 2018? Tylko szybko bo nie wiem czy anulować rezerwację :/

Ty się słuchaj lepiej forumka, forumek zna życie!

Opublikowano
21 minut temu, Krystyna JJanda napisał:

Tylko zaznaczyć trzeba, że tu nie chodzi o wypożyczenie na weekend albo w innym mieście tylko wzięcie auta z abonamentem miesięcznym czy rocznym. :p

No to tym bardziej się chwal, chyba od tego jest ten temat. Potem będzie wiadomo, do kogo uderzać z zapytaniem o jakąś furę.

Opublikowano

No tu już latał filmik mówiący, że leasing i docelowa własność to frajerstwo, a wynajem to bukhonorojczyzna, więc nie ma co się nabijać.
No dalej wujek, to temat o zdjęciach, pokaż czym jeździsz, jestem sam ciekaw jakiej klasy auto i za ile można wynająć, a także jak wygląda taka umowa najmu (warunki zwrotu, czy może być poobijane, porysowane etc.). Przy następnym za 5 lat się zastanowię nad taką formą.

Czytałem o tym happy miles, co płaci się podstawę (za stanie w garażu) + kilometrówkę, w sumie na moje potrzeby i mały przebieg byłoby niegłupie.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

Dealerzy go nie nawidzą , jednym prostym trikiem przechutrzył cały system...

Wujek  (pipi)uinutki z długami u forumowiczów a fury se zmienia ..Tfu...

Już był taki jeden malwersant od infinity.

Opublikowano

Volvo_MPK_Wroc%C5%82aw01.JPG

Żólty i czerwony, trochę się rzuca w oczy ale lubię taki styl. Eot - wkręcałem was bo chciałem Milanowi na gulu zagrać. :lapka: :cool:

Opublikowano

Dosyć już. Dosyć występów wujaszka poza tematem o popku.

Smutny czlowiek z toną zawisci.

Opublikowano

Właśnie wujek -wypjerdalajj. Idz się drapać z milanem w wkp. Tu piszemy o samochodach. No. 

Edytowane przez mozi

Opublikowano
22 minuty temu, mozi napisał:

Właśnie wujek -wypjerdalajj. Idz się drapać z milanem w wkp. Tu piszemy o samochodach. No. 

Tej, nie wiem czy zauważyłeś, ale nikt na forumku z nim nie ma przyjemmności dyskutowac.

Opublikowano

Co to za fota w ogóle, na 126 trudno coś innego spotkać niż Citaro.

#team134, codziennie Mercedesem na uczelnię :sir:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ze smutkiem stwierdzam że kończy się pewien etap w moim motoryzacyjnym życiu więc obecne auto idzie pod młotek, dla potomności wrzucę kilka fotek żeby kiedyś sobie ponarzekać że trzeba było nie sprzedawać :(

40262159_2125969970770650_31228786752010

40047949_2125970010770646_55804033808004

40209992_2125970120770635_53859434064196

Edytowane przez Kogut

Opublikowano

Za(pipi)iście, że nie pomodowane, tylko praktycznie oryginalne jak z fabryki. 

Opublikowano

Sprzedaje bo to moje prywatne auto a jednak przydało by się wziąć w firmie coś w leasingu, z resztą auto już zamówione więc impreza albo będzie stała albo się sprzeda i ktoś się nią nacieszy ;)  Koszty utrzymania nie są jakieś drastyczne, najgorzej jak ma się jakąś kulturę techniczną i kupi zaszczurzone auto. Generalnie sprzedaję za połowę albo i mniej tego ile wyniosło mnie doprowadzenie auta do takiego stanu, ale taka kolej rzeczy.

Co do praktyczności to w sumie najbardziej rodzinne auto jakie miałem (wcześniej było MR2 sw20 , 200sx S13 no i fiesta sport :D ) .

Edytowane przez Kogut

Opublikowano

@Kogut co wziąłeś tak z ciekawości? Zakładam że po subaru nie poszedłeś w vaga w dieslu. 

Opublikowano
3 godziny temu, mozi napisał:

@Kogut co wziąłeś tak z ciekawości? Zakładam że po subaru nie poszedłeś w vaga w dieslu. 

I30N

Opublikowano

I jak to jedzie? Porówałeś z podobnymi w segmencie?