Opublikowano 13 sierpnia 20186 l co jest złego w wypożyczaniu samochodu w 2018? Tylko szybko bo nie wiem czy anulować rezerwację
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Tylko zaznaczyć trzeba, że tu nie chodzi o wypożyczenie na weekend albo w innym mieście tylko wzięcie auta z abonamentem miesięcznym czy rocznym. :p
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 30 minut temu, Lucek napisał: co jest złego w wypożyczaniu samochodu w 2018? Tylko szybko bo nie wiem czy anulować rezerwację Ty się słuchaj lepiej forumka, forumek zna życie!
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 21 minut temu, Krystyna JJanda napisał: Tylko zaznaczyć trzeba, że tu nie chodzi o wypożyczenie na weekend albo w innym mieście tylko wzięcie auta z abonamentem miesięcznym czy rocznym. :p No to tym bardziej się chwal, chyba od tego jest ten temat. Potem będzie wiadomo, do kogo uderzać z zapytaniem o jakąś furę.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l No tu już latał filmik mówiący, że leasing i docelowa własność to frajerstwo, a wynajem to bukhonorojczyzna, więc nie ma co się nabijać. No dalej wujek, to temat o zdjęciach, pokaż czym jeździsz, jestem sam ciekaw jakiej klasy auto i za ile można wynająć, a także jak wygląda taka umowa najmu (warunki zwrotu, czy może być poobijane, porysowane etc.). Przy następnym za 5 lat się zastanowię nad taką formą. Czytałem o tym happy miles, co płaci się podstawę (za stanie w garażu) + kilometrówkę, w sumie na moje potrzeby i mały przebieg byłoby niegłupie. Edytowane 13 sierpnia 20186 l przez _Red_
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Dealerzy go nie nawidzą , jednym prostym trikiem przechutrzył cały system... Wujek (pipi)uinutki z długami u forumowiczów a fury se zmienia ..Tfu... Już był taki jeden malwersant od infinity.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Żólty i czerwony, trochę się rzuca w oczy ale lubię taki styl. Eot - wkręcałem was bo chciałem Milanowi na gulu zagrać.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Dosyć już. Dosyć występów wujaszka poza tematem o popku. Smutny czlowiek z toną zawisci.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Właśnie wujek -wypjerdalajj. Idz się drapać z milanem w wkp. Tu piszemy o samochodach. No. Edytowane 13 sierpnia 20186 l przez mozi
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l 22 minuty temu, mozi napisał: Właśnie wujek -wypjerdalajj. Idz się drapać z milanem w wkp. Tu piszemy o samochodach. No. Tej, nie wiem czy zauważyłeś, ale nikt na forumku z nim nie ma przyjemmności dyskutowac.
Opublikowano 13 sierpnia 20186 l Co to za fota w ogóle, na 126 trudno coś innego spotkać niż Citaro. #team134, codziennie Mercedesem na uczelnię
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ze smutkiem stwierdzam że kończy się pewien etap w moim motoryzacyjnym życiu więc obecne auto idzie pod młotek, dla potomności wrzucę kilka fotek żeby kiedyś sobie ponarzekać że trzeba było nie sprzedawać Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez Kogut
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l https://www.otomoto.pl/oferta/subaru-impreza-subaru-impreza-gt-gc8-280km-4-44-ID6B5hoQ.html#dd47796f66 Piękna. Za duże koszty utrzymania, że sprzedajesz czy brakuje Ci już praktyczności? Tak w ogóle to drogo wychodzi ten model w utrzymaniu?
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Za(pipi)iście, że nie pomodowane, tylko praktycznie oryginalne jak z fabryki.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Sprzedaje bo to moje prywatne auto a jednak przydało by się wziąć w firmie coś w leasingu, z resztą auto już zamówione więc impreza albo będzie stała albo się sprzeda i ktoś się nią nacieszy Koszty utrzymania nie są jakieś drastyczne, najgorzej jak ma się jakąś kulturę techniczną i kupi zaszczurzone auto. Generalnie sprzedaję za połowę albo i mniej tego ile wyniosło mnie doprowadzenie auta do takiego stanu, ale taka kolej rzeczy. Co do praktyczności to w sumie najbardziej rodzinne auto jakie miałem (wcześniej było MR2 sw20 , 200sx S13 no i fiesta sport ) . Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez Kogut
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l @Kogut co wziąłeś tak z ciekawości? Zakładam że po subaru nie poszedłeś w vaga w dieslu.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, mozi napisał: @Kogut co wziąłeś tak z ciekawości? Zakładam że po subaru nie poszedłeś w vaga w dieslu. I30N