Dud.ek 2 043 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 http://allegro.pl/item862965263_audi_a3_1_9tdi_115km_skora_klima_okazja.html Moje nowe dzisiaj kupione wozidlo. Wrzuce fotki jak już bedzie w stanie nadającym sie do użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 o prosze, witam w klubie <piatka> Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Możliwe, że masz wyciek z chłodnicy. Nie wiem, nie orientuje się, ale sprawdź geometrię, bo auto wygląda na powypadkowe! Serio, prawy błotnik trochę odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Możliwe, że masz wyciek z chłodnicy. Nie wiem, nie orientuje się, ale sprawdź geometrię, bo auto wygląda na powypadkowe! Serio, prawy błotnik trochę odstaje. Złudzenie! Lekko zadrapany przód A tak poważnie to całkiem gładko to wygląda i po wymianie chłodnic(y), przedniej atrapy i paru innych drobiazgów auto będzie wyglądać jak lalka. Sam będziesz naprawiał? Myślę że to niezła okazja Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tak jestem blacharzem-lakiernikiem, auto jest w super stanie, cały lakier który jest na aucie jest fabryczny czyli wcześniej był bezwypadkowy. Dobrze wyposażony (zmieniarka, subwoofer). Troche detali w nim trzeba wymienić np. wylany climatronic, zepsuta popielniczka i pare innych gadżetów. A ze spraw mechanicznych to posiadam już komplet chłodnic z przednim pasem, lampy europejskie, belke pod zderzak, nową kierownice z poduchą - wszystko to z anglika od znajomego za naprawde dobre pieniądze. Jedynym mankamentem jest przebieg który raczej na 100% nie jest oryginalny bo widać, że ktoś dłubał przy liczniku bo nawet jest delikatnie pęknięty w 1 miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Nom, w taki przebieg wierzyć nie można. Chyba, że od 8 lat stoi rozbity. Myslisz ze ile na tym oszczedzisz? Edytowane 27 Grudnia 2009 przez Hubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 przekrecic przebieg i podrobic ksiazeczke serwisowa to nie problem, ostatnio mialem beke ze znajomego ktory podrobil ksiazeczke od niemca i wszystkie przeglady wpisal tym samym dlugopisem xD ogolnie musicie uwazac na to co kupujecie jako auto uzywane, bo sprzedawcy ruc'haja niekumatych na wszystkie sposoby. dudek, jesli geometria auta jest ok, to mysle ze nie powinno byc problemow pozniej z uzytkowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Myslisz ze ile na tym oszczedzisz? jezeli z silnikiem i reszta waznych elementow nic sie nie stalo to za naprawy pewnie mu wyjdzie z 3 tysie. Niestukniete diesle zaczynaja sie od ~16 wiec okazja bardzo dobra, zwlaszcza jak sie bedzie samemu robic. jak masz montowac nowe lampy i zderzak to odrazu kopsnij sie na lampy poliftowe, albo nawet xenony jak bedziesz mial kase. Wygladaja i swieca lepiej niz przedlifty (kapitan oczywistość) Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 ale jak wstawi w '98 poliftowe to kazdy bedzie wiedzial ze auto bylo rzezbione, a tak sprzeda bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Nie robie auta na sprzedaż tylko dla siebie. Lampy mam oryginalne przed liftem, wymienie tylko kierunki na białe. Byłem przed chwilą ściągnąć belke pod zderzak i chłodnice. Z dodatkowych mankamentów zobaczyłem, że silnik wypadł z jednej łapy i delikatnie uszkodził abs, rozrusznik do wymiany bo pęknięty, alternator chyba też bo jest kawałek ubity. Tak wiec jest troche tego ale wciąż nie wygląda to źle Za naprawe powinienem sie zmieścić w 1-1,5 tys na gotowo + opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Moja nowa zabawka, ´90 Justy 1.2 4WD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Moja Suzi, aktualnie wymieniany jest wachacz przedni + hamulce ( przód + tył). Do zrobienia zostaje jeszcze rozrząd oraz tylne zawieszenie. Dałem za nią dokładnie 1700zł, rocznik 94. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Fajna, te logo z czerwonym krzyzykiem "Dolaczona grafika" znajduje sie moze z boku czy na masce ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Jakbyś miał konto na naszej-klasie to byś widział zdjęcie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 O ku rwa to nie jestem na czasie :| No ale golfiarze to tak maja, nie sa w ogole trendy, cool and jazzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 "pokaż obraz" -> (pipi)nij "enter" zamiast "odśwież" -> PROFIT Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 "pokaż obraz" -> (pipi)nij "enter" zamiast "odśwież" -> PROFIT Dzieki za podpowiedz komputerowy guru ale niestety nie masz racji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Kopiuj adres obrazka do przegklądarki i enter a co o zdjecia to ogólnie spoiler troche z du.py Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 "pokaż obraz" -> (pipi)nij "enter" zamiast "odśwież" -> PROFIT Dzieki za podpowiedz komputerowy guru ale niestety nie masz racji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) Sorry za zamieszanie Wydaje mi się, że ten spojler fabryczny jest. Tak już kupiłem i wygląda na oryginalny. Ogólnie autko sprawuje się świetnie jak na swoje lata. Edytowane 7 Lutego 2010 przez Smiti Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 "pokaż obraz" -> (pipi)nij "enter" zamiast "odśwież" -> PROFIT Dzieki za podpowiedz komputerowy guru ale niestety nie masz racji. to masz jakiś żydowski komputer Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nom, ale juz dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Może nie zdjęcie a filmik, i nie auta a silnika bo na forum wrzucałem by wypytać o dolegliwości. Więc jak chcecie to macie: Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Może nie zdjęcie a filmik, i nie auta a silnika bo na forum wrzucałem by wypytać o dolegliwości. Więc jak chcecie to macie: Zawory tak klepią? Czy to dochodzi z jakiegoś konkretnego miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 nowy nabytek: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi