Metoda 1 325 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 @LiŚciu Jak eksploatacja, serwisy itp. w Polszy, jeśli chodzi o tego wariata? Ostatnio mnie dopadł chyba kryzys wieku średniego i mi Camaro chodzi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 9 minut temu, Metoda napisał: @LiŚciu Jak eksploatacja, serwisy itp. w Polszy, jeśli chodzi o tego wariata? Ostatnio mnie dopadł chyba kryzys wieku średniego i mi Camaro chodzi po głowie. O progach to pisałem odnśnie żony nissana. Co do Camaro, to mam go ponad rok. Jeżdzę codziennie i jest jak z każdym innym autem. To jest GM więc jakbym miał odnieść to do czegoś bardziej w EU to podobnie jak w Oplu Insignia. Nawet te wersje Camaro z silnikiem 2.0 to ta sama jednostka co w Insignia. Ten mój to v6 wolnossący więc z tego co poczytałem/popytałem to raczej mało awaryjna jednostka. Dodatkowo jest rozwinicięm silnika z 5 generacji tym samym jest to wersja bez większości bolączek poprzednika. Wymiana płynów jak w każdym aucie, ustawianie zbieżności tak samo jak w każdym. Na FB jest dośc prężna gruba od Camaro i tam na bieżąco jest pomoc plus informacje o serwisach z całego kraju. W ZG też jest paru wariatów z Camaro. Auto prowadzi się inaczej jak większośc aut którymi jeździłem (Toyoty, Skody, BMW) w sensiie jest twardsze, większe a szyby jak w czołgu - małe. Natomiast po chwili jak się przyzwyczaich to jest geniusz. Jak wsiadam do zwykłej osobówki czuje się jak w busie. Minus jaki pewnie będzie to taki że zawieszenie jest twardsze więc bardziej go pewnie wyhustam na polskich drogach i cześciej coś przy zawieszeniu będzie trzeba robić. Na razie ma 50 k KM najechane więc nic nie dokładam. Jak coś to pytaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 20 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 3 godziny temu, Soban napisał: Tak, brzydze się biedą. To musi być fejk, jest zbyt ładnie na tym zdjęciu, kto w Polsce tak żyje. Widac że fota była brana z GTAV z podjazdu Majkela DeSanty Gratuluję dołączenia do klubu kota! Osobiście trochę bałbym się czymś takim jeździć, im lepsza fura tym większy fun i prestiż na dzielni ale także stres że ci jakiś gołąb obsra maskę, zazdrosny dres porysuje auto na parkingu albo zapocony janusz rozwali żukiem z plandeką wymuszając pierwszeństwo na skrzyżowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Soban jak bedziesz chcial sprzedac w 2030r to Ile taki fordziak pali? Sam troche rozmyslalem jak bralem merca o s type ale przelicznik utrzymania i silnik 3.0 troche mnie ostudzil. Swoja droga gekon jezdzacy czarna bandycka audicą? Tak myslalem ze z tym lewactwem to jest trolink Dej fote srodka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 19 godzin temu, LiŚciu napisał: Minus jaki pewnie będzie to taki że zawieszenie jest twardsze więc bardziej go pewnie wyhustam na polskich drogach i cześciej coś przy zawieszeniu będzie trzeba robić A tam - w Maździe też się bałem Wrocławskich dziurawych ulic i... Od 1,5 roku dosłownie raz wymieniłem amory, wahacze i szlus. Felgi 19 "więc jak jebnę w dziurę albo wystającą studzienkę na Długiej to z automatu naprawa" - no wcale tak nie jest. Nie bać się i jeździć - piękne masz autko ekolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dzięki Wrocław już coraz lepiej wygląda ale te lepsze ulice są zazwyczaj zakorkowane. Datego jeżdzę alternatywnymi - wtedy juz jest gorzej. Wkurza też to że oprócz zawieszenia badziej auto trzeszczy. No ale nic - takie uroki twardego zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 23 hours ago, Soban said: Tak, brzydze się biedą. Dołączam do @SpacierShark123w klubie jaaaaaaaaaaga jak to Jeremy Clarkson mowi. Gratuluję! Ogólnie jak ten model wszedł do sprzedaży to mega wrażenie na mnie zrobił i w sumie dalej robi. Głównie pamiętam ta wysuwaną gałkę zmianę biegów oraz nawiewy, które się chowają oraz podświetlenie. No i Jag wersję SVR( chyba tak to się nazywa) ma jedne z najlepiej brzmiących silników. V8 na kompresorze, ale V6 też już całkiem fajnie mruczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Rozkminiałem V8, ale już ta V6 pali dużo, a V8 to dramat. 6 jest jeszcze taka rozsądna do daily, no ale wiadomo jakbym patrzył tylko na spalanie to bym kupił jakiegoś opla astre czy passerati w dieslu. Jestem zaskoczony pozytywnie kozackim promieniem skrętu w ponad 5m aucie, bo zwinne sie lamie do zakretow i parkowanie. Jedyne co mnie obecnie denerwuje, ale wymaga po prostu przyzwyczajenia to mocny zoom w bocznych lusterkach w stosunku do opelka ktorym wczesniej jezdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Zawsze można LPG dołożyć ;). Chociaż może być bezpośredni wtrysk, aż tak nie znam tych silników. Prócz spalania całe auto jest dużo droższe w utrzymaniu. Rozrząd, cewki, olej, hamulce, ubezpieczenie. Ja postanowiłem, że do 40etki muszę nabyć jakąś V8, ale patrząc, że jaguar i ford od 2025 albo 2030 zaprzestają x produkcji aut benzynowych to muszę się spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Soban pokaz srodek bo nie wiem czy bede chcial kupic. Musi byc PRZEPYCH I PRESTIŻ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 52 minuty temu, LiŚciu napisał: Dzięki Wrocław już coraz lepiej wygląda ale te lepsze ulice są zazwyczaj zakorkowane. Datego jeżdzę alternatywnymi - wtedy juz jest gorzej. Wkurza też to że oprócz zawieszenia badziej auto trzeszczy. No ale nic - takie uroki twardego zawieszenia. Oj na takie trzaski w autach w stolicy Dolnego Śląska stosujemy manewr zwany "daj głośniej muzykę". Co tam masz za car audio? Mi dalej w Magdzie robi ten zestaw od Bose ale od kiedy oddałem autko żonie a sam śmigam Golfem strasznie go brakuje. Nagłośnienie w 5tce to delikatnie mówiąc nie to i nie wiem co z tym zrobić za rozsądne pieniądze. Ych. 12 minut temu, kanabis napisał: Soban pokaz srodek bo nie wiem czy bede chcial kupic. Musi byc PRZEPYCH I PRESTIŻ Kabi uspokój się trochę bo zawstydzasz kolegę. Z pewnością w Ostrołęce takiego wnętrza nie znajdziesz a jakbyś miał to by cię Carringtonem okrzyknęli. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Jakiś seryjny. Przednie Bose. Boczne jakies seryjne. W wyższych pakietach są wszystkie Bose. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Teraz, LiŚciu napisał: Jakiś seryjny. Przednie Bose. Boczne jakies seryjne. W wyższych pakietach są wszystkie Bose. Ta Mazda ma najwyższy pakiet właśnie. Dlatego pewnie też taka cena była za 8 letnią używkę że 100 k na liczniku pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Godzinę temu, Sedrak napisał: Ja postanowiłem, że do 40etki muszę nabyć jakąś V8, ale patrząc, że jaguar i ford od 2025 albo 2030 zaprzestają x produkcji aut benzynowych to muszę się spieszyć Ja nierozsądnie wzdycham do RX-7 FC, koniecznie biała jak Ryosuke Takahashi z Initial D xD ale no to auto do niczego innego niż bycia zabawką się nie nadaje. Jak masz czas i kase to kup jakiegoś klasyka z V8 jak pontiac trans am patrząc aby buda była dobra jak najtaniej i silnik albo wyremontuj albo kup inny. Ale to raczej taki project car do ogarniania przez dluzszy czas. @kanabis ogarne jakis filmik ze srodka w wolnej chwili, bo Ostrołęka zawsze w sercu(zdawałem tam prawko xd) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 7 minut temu, Soban napisał: @kanabis ogarne jakis filmik ze srodka w wolnej chwili, bo Ostrołęka zawsze w sercu(zdawałem tam prawko xd) Ostatnio byli znajomi i ziom przyjechał jakimś wyjebanym w kosmos Infiniti ale w środku było przepięknie. Pokazywałem mu wnętrze Mazdy, mówił że też ładnie ale ... Jakoś mu nie wierzyłem. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 48 minutes ago, Soban said: Ja nierozsądnie wzdycham do RX-7 FC, koniecznie biała jak Ryosuke Takahashi z Initial D xD ale no to auto do niczego innego niż bycia zabawką się nie nadaje. Jak masz czas i kase to kup jakiegoś klasyka z V8 jak pontiac trans am patrząc aby buda była dobra jak najtaniej i silnik albo wyremontuj albo kup inny. Ale to raczej taki project car do ogarniania przez dluzszy czas. @kanabis ogarne jakis filmik ze srodka w wolnej chwili, bo Ostrołęka zawsze w sercu(zdawałem tam prawko xd) No mi to najbardziej właśnie amerykański klasyk się marzy, ale musiałbym mieć wtedy dwa samochody. Oby było mi dane. A jak nie to Charger, Camaro albo Mustang nowy też mi jak najbardziej pasują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koleś88 335 Opublikowano 21 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Piękny kolor - ceramika czy dobry wosk? Samochód ze słabych ujęć fotografowany. Zrób od przodu i z trochę większej odległości bo ta maska wygląda na karykaturalnie krótką. Co to za model Audi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 A3 sedan Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 A nawet S3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Kurde, ale tu fury się ukazują Jak nie przepadam za audi, to te s3 bym mógł mieć, taki mały zapi,erdal,acz, a 4 drzwi są, więc dzieciaka przewieziesz. Box na dach i nawet można jechać dalej. ja płaczę po moim gt86... Infi w serwisie, zaraz lex też poleci, hajs tylko szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Nie taki zaraz maly. Obstawiam ze pewnie teraz sedan a3 jest wiekszy jak a4 20 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 10 godzin temu, Banny napisał: Jak nie przepadam za audi, to te s3 bym mógł mieć, taki mały zapi,erdal,acz, a 4 drzwi są, więc dzieciaka przewieziesz. Dlaczego ekolega powtarza ten frazes że w 3 drzwiowym słabo się dziecko wozi czy instaluje w foteliku? Przecież w wersji 3 drzwi masz stosunkowo większe przednie drzwi, przesunięte do tyłu słupki. W golfie otwieram wrota, wchodzę z małym do tyłu po odsunięciu fotela i go wrzucam. Jak pada deszcz to jeszcze zamykam drzwi za sobą. Wiadomo, że wygodniej w 5 drzwiowej wersji ale wożenie jednego malucha z tyłu w 3 drzwiowej furze to nie żaden wyczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 To, że jest to możliwe nie oznacza, że to wygoda, a co dopiero luksus Też mogę iść się wysrać za okno, ale mam kibel i korzystam, bo tak lepiej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Grabek 2 772 Opublikowano 23 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Czesc piekna Dziekuje Pan Pajda za drobne wsparcie merytoryczne 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi