Pajda 2 282 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Oto moje pierwsz autko początek, a tak skończyło... koniec Audi popełniło samobójstwo - jak można tak zeszmacić samochód : / Mieciu śliczny, mam nadzieje, że nie skończy tak jak Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 No te audi to takie dresowate. Masz szczęście, że miecio jest kul - bo tak to by beka duża była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mathiu, twoja honda ma obrotosciomierz? moja nie ma i wlasnie czytam sobie ze istnieje mozliwosc wstawienia takiego, musze sie nad tym zastanowic Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mathiu, twoja honda ma obrotosciomierz? moja nie ma i wlasnie czytam sobie ze istnieje mozliwosc wstawienia takiego, musze sie nad tym zastanowic Co to są obrotości? XD Są obroty i jest obrotomierz Tak, mam obrotomierz. Silnik 1.5, Ty zapewne masz 1.3, więc mniej koni/mniejsze spalanie, chociaż 1.3 są na gaźniku, to o oszczędzaniu przy hamowaniu silnikiem możesz sobie co najwyżej poczytać na forum. No chyba, że są 1.5 bez obrotościomierza Szczerze mówiąc - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No te audi to takie dresowate. a tam odrazu dresowate ale dobrze się prowadziło i łamało się w zakrętach... jego koniec to nie do końca moja wina, więc myśle że mietek tak nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 849 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Oj tam, gusta. Ważne że wilczek mógł robić wypady na lachony z pozytywnym tego końcem Jako, że po wakacjach śmigam na prawko przydałoby się trochę poduczyć tego i owego. Z ojcem sobie pośmigam czasem jego samochodem. Co do swojego przyszłego samochodu to nie mam konkretnego celu, zobaczę jak będę stał z pieniędzmi Najchętniej kupiłbym 323F Bg, pozdro lucek Edytowane 23 Czerwca 2008 przez ProstyHeker Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 BTW: Lucek masz 1.6 czy 1.8 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 1.6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mathiu, twoja honda ma obrotosciomierz? moja nie ma i wlasnie czytam sobie ze istnieje mozliwosc wstawienia takiego, musze sie nad tym zastanowic Co to są obrotości? XD Są obroty i jest obrotomierz Tak, mam obrotomierz. Silnik 1.5, Ty zapewne masz 1.3, więc mniej koni/mniejsze spalanie, chociaż 1.3 są na gaźniku, to o oszczędzaniu przy hamowaniu silnikiem możesz sobie co najwyżej poczytać na forum. No chyba, że są 1.5 bez obrotościomierza Szczerze mówiąc - nie wiem. xD wychodzi tera jaki ze mnie laik xD ale dopiero sie ucze ;p jo, mam 1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 do założenia tematu mnie Rajner natchnął (Twój fejm wzrósł własnie +30). Wklejacie zdjęcia. chwalcie się. [; Lain czym jeździsz? Pochwal się 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Lain tylko zrobiła ten temat, by wyszukać userów z dobrymi furami, aby następnie ich zacząć podrywać . Jak to kobity ;f hyhy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 vectrą b ; P ale nie będę się chwaliła, bo to w sumie nie moje auto. tylko mojego 'braciszka' : P może na dniach zrobię jakieś foty, to się polansuje nie swoim autem <lol2> 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 nie jestem dresem jakby co Mam taką na oku a dokładniej kupuje aby stała w garażu i abym mógł ją doproawdzić do porządku. Znalazłem taką e30 na parkingu stoi i czeka ją albo złomowani albo kupno. Jest na chodzie tylko teraz ta papierkowa robota:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Znalazłem taką e30 na parkingu stoi i czeka ją albo złomowani albo kupno. Jest na chodzie tylko teraz ta papierkowa robota:/ Jaka papierkowa robota? Umowa kupna-sprzedaży, wypełniasz wniosek o przerejstrowanie, zanosisz wniosek + dokumenty do wydziału komunikacji, przeresjtrowują Ci autko i po wszystkim. Ewentualnie przepisać ubezpieczenie, co też nie jest kłopotem. Trzeba tylko lubić stanie w kolejkach Chyba ze ta papierkowa robota to przebijanie numerów itp. wtedy jest... jeszcze łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Znalazłem taką e30 na parkingu stoi i czeka ją albo złomowani albo kupno. Jest na chodzie tylko teraz ta papierkowa robota:/ Jaka papierkowa robota? Umowa kupna-sprzedaży, wypełniasz wniosek o przerejstrowanie, zanosisz wniosek + dokumenty do wydziału komunikacji, przeresjtrowują Ci autko i po wszystkim. Ewentualnie przepisać ubezpieczenie, co też nie jest kłopotem. Trzeba tylko lubić stanie w kolejkach Chyba ze ta papierkowa robota to przebijanie numerów itp. wtedy jest... jeszcze łatwiej Kolego właściciel nie mieszka tam gdzie ja tylko 500 kmów dalej... Więc będzie trzeba iśc do notariusza tz on aby móc upoważnić swojego znajomego do sprzedaży samochodu a potem cała reszta którą wymieniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No i przyszedl czas na moja bestie, kilka fotek ponizej i filmik, szkoda ze nie wiedzialem ze kumpel nagrywa bo bym chociaz z wydechow wygarnal ale i tak slychac jak mrucza. tak wygladal jak go kupilem, po szlifie na lewa strone i zaniedbany. - tak wyglada na dzien dzisiejszy - a tak w ruchu i ze mna w siodle Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Kolego właściciel nie mieszka tam gdzie ja tylko 500 kmów dalej... Więc będzie trzeba iśc do notariusza tz on aby móc upoważnić swojego znajomego do sprzedaży samochodu a potem cała reszta którą wymieniłeś To zmienia postać rzeczy, ale można zrobić tak, że właściciel podpisze się ręką znajomego i będzei po sprawie. oczywiście nic nie sugeruje Cytuj Odnośnik do komentarza
FalsoVero 3 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Chyba podziękuje xP Nie chce potem mieć problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 brum, brum! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) no w sumie to nie moje, ale jeżdże takim póki co. chujowe te punta 1.6 co są na jazdach, nic do przodu nie chcą jechać. Edytowane 21 Lipca 2008 przez Blok Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) 1.6 to i tak wypas, ja jezdzilem 1.1 (czy cos kolo tego) z LPG. edit 1.2 to bylo. sra.czka nie samochod. Edytowane 21 Lipca 2008 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 też na gaz sa u nas, ostatnio jak dwupasem wracałem do domu to się włączyła rezerwa i ta kostka od instalacji gazowej co jest w środku zaczęła pikać, przez 15min się tego wyłączyć nie dało, chyba, że instruktor mi na złość robił. sprzęgło też w tym nieciekawe, prawie od samego dołu łapie, zdecydowanie wolę jak jest nieco wyżej można nogę podnieść i dopiero wtedy zaczyna jechać. ogólnie fiat=porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Punto będe swoje dzieci straszył. Nie wiem jak w Grande, ale ogólnie Fiatowskie skrzynie biegów sa strasznie (pipi)owe. Precyzją i komfortem przypominają dżojstiki od commodore. Sprawdzane na Cinkłowczento, punto 1,2 i 2FL, uno, ducato. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ojejcu Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 w pandach są całkiem zacne, wysoko umiejscowione, coś jak w vito. tyle że słabe troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi