QBH 246 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 tak, ale dopiero na poczatku przyszlego roku, poki co rozgladam sie w celach rozpoznawczych ; ). no i tylko turbo . Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 a tak sie prezentuje moje półtoratonowe cacko To dopiero początek, będę jeszcze przyciemniał szyby i doje.bie mu oryginalne chromowane lusterka i to wszystko.. moze jeszcze chromowane końcówki wydechów ale to później. Jak się wam podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Boze jakie rovery sa chu jowe to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mnie tam 75 się podoba, jeśli dobrze znosi upływ czasu to czemu nie. Choć i tak bym nie kupił, bo nie jest marką VAG Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 hehe, mi tam sie podoba, jeszcze mu zmienie mapy silnika zeby moc mu skoczyła do 150koni i styka hehe, mi tam sie podoba, jeszcze mu zmienie mapy silnika zeby moc mu skoczyła do 150koni i styka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) W końcu moje A3 1.9 tdi Edit: no zdjęcia zrobiłem na szybko fonem. Edytowane 3 Czerwca 2010 przez Dud.ek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ładne, kilka fajnych elementów tuningu optycznego, ciemne lampy, niebrzydkie felgi. Grill bez znaczka do kwestia gustu, ale na pewno bardziej idzie w stronę clean look'u. Ogólnie przyjemnie popatrzeć, ale do sesji mogłeś je umyć (choć z czarnym lakierem, to pewnie mogło się zabrudzić od samego przejechania drogą gruntową). + Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) a tak sie prezentuje moje półtoratonowe cacko To dopiero początek, będę jeszcze przyciemniał szyby i doje.bie mu oryginalne chromowane lusterka i to wszystko.. moze jeszcze chromowane końcówki wydechów ale to później. Jak się wam podoba? Rovery same w sobie są świetne, lecz te felgi zniszczyły urok tego egzemplarza. Jeżeli miałbym być szczery, to uważam, że nie pasują. Auto jest dosyć ciemnie, felgi powinno dostać zdecydowanie jaśniejsze. To się tyczy wszystkich ciemniejszych samochodów, które dostają ciemniejsze alufelgi, a już szczytem lipy jest wg mnie typowo czarny samochód na typowo czarnych felgach. Edytowane 3 Czerwca 2010 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 W końcu moje A3 1.9 tdi Edit: no zdjęcia zrobiłem na szybko fonem. całkiem sympatyczne lampy przednie siadły by poliftowe bo te są chyba jakieś tuningowe zagleb go tak z -30 mm wbijasz na foruma a3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie obniżam, już jest wystarczająco twardy przez niski profil opony. Na forum na pewno sie zarejstruje bo można wyczytać sporo ciekawostek na temat danego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 jak dla mnie ten grill (pipi)owy, tak samo jak turbo-elo-wydech, ale wiadomo. Kwestia gustu. Który rocznik? 98? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 tak 98, wydech założony w firmowym sklepie remusa w belgii bo są na niego jakieś certyfikaty. Autko z rejestracją wyniosło mnie ok 12 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 a tak sie prezentuje moje półtoratonowe cacko To dopiero początek, będę jeszcze przyciemniał szyby i doje.bie mu oryginalne chromowane lusterka i to wszystko.. moze jeszcze chromowane końcówki wydechów ale to później. Jak się wam podoba? Rovery same w sobie są świetne, lecz te felgi zniszczyły urok tego egzemplarza. Jeżeli miałbym być szczery, to uważam, że nie pasują. Auto jest dosyć ciemnie, felgi powinno dostać zdecydowanie jaśniejsze. To się tyczy wszystkich ciemniejszych samochodów, które dostają ciemniejsze alufelgi, a już szczytem lipy jest wg mnie typowo czarny samochód na typowo czarnych felgach. może tak, może nie.. miałem do wyboru jeszcze AEZ'y z czarnym środkiem i polerowanym rantem ale zbtyt sportowo by wyglądał.. pozatym były już malowane... Dzieki za opinie i przemyśle to, felgi zawsze można sprzedać zobaczymy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) Spoko Mlokon. Nie wyglądają całkowicie źle, tylko samochód jest utrzymany w brytyjskim, arystokrackim stylu i po pierwsze, pewnie długo bym felg nie zmienił, ponieważ nie miałbym na nie funduszy, po drugie jakbym miał pieniążki, to akurat wychodzi rzecz gustu. Wspominałeś coś o przyciemnianych szybach. Nie mówię Tobie nie, a ja sam bym się na nie nie zdecydował. Nie wiem też jak zachowuje się folia po jakimś czasie. Czy nie odlepia się, nie robią się bąble itd.,itp. Summa sumarum Rovera 75 chciałbym, bo fajne auto i do koszuli i na co dzień. Możecie się ze mnie śmiać, bo mi się podoba nawet takie małe gów,ienko, które uśmiecha się do ludzi przodem. Edytowane 5 Czerwca 2010 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 To chyba nic śmiesznego, że podoba ci się MINI, wydaje się być naprawdę dobrym samochodem. A wersja Clubman jest IMO jeszcze lepsza, bo wygląda równie fajnie, a bardziej praktyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 mini to zaje'bisty samochod, jezdzilem to wiem. Wersja 120 km to fajna zabawka, natomiast mini cooper s to juz konkretne auto, ktore prowadzi sie bardzo kompetentnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 wczoraj pogoda dopisała, była okazja by solidnie wysprzątać środek i wymyć z zewnątrz. zrobiłem pare zdjęć i bonus, wirtualna przymiarka do felg.. a i na jednym zdjęciu karmel się załapał. co sądzicie o takich felgach? bo te mazdowskie orginały 14" bym na zimówki zostawił, a na lato 16" coś w takim stylu myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Felgi fajne mimo,że moim zdaniem bardziej by pasowały jasne srebrne. Ale pamietaj, że to tylko moje zdanie wiec lepiej wybrać to co sie tobie podoba a nie jakiemuś no-name z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Przezaje.bisty piesio całkiem sympatyczne lampy przednie siadły by poliftowe bo te są chyba jakieś tuningowe zagleb go tak z -30 mm wbijasz na foruma a3? Ostatnio byłem zmuszony wstawić -40 do tyłu i szczerze mówiąc nie wiem w czym cała ta podjarka. Gdyby poprzednia sprężyna nie pękła, to pewnie dalej bym jeździł na seryjnych. Tragedii jeszcze nie ma, ale zdarza mi się czasem pocałować milicjanta podwoziem. No ale teraz się mogę chwalić kompletem czerwonych sprężyn renomowanej niemieckiej firmy tuningowej Irmscher. Ha! Generalnie nie polecam, gleba śmierdzi kupą. Mam nadzieję, że ostatni argument Was przekonał. Edytowane 27 Czerwca 2010 przez ojejcu Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Felgi fajne mimo,że moim zdaniem bardziej by pasowały jasne srebrne. Ale pamietaj, że to tylko moje zdanie wiec lepiej wybrać to co sie tobie podoba a nie jakiemuś no-name z internetu. no podstawa to nie kupić chińszczyzny, a poza tym jasne i błyszczące nie bardzo mi się podobają - do "starego" auta nie chce dawać jakichś błyskotek, ciemny grafit albo czarne to mój typ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dobry pomysł, ciemne felgi dość ładnie na tym przykładzie komponują się z czerwonym nadwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Polerke jeszcze rozwaz. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no z felgami świetnie, kupuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Te czarne fele + odswiezenie lakieru roznymi preparatami i polerka, by byl czerwony, a nie rozowy - i bedzie mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 fele dają radę. ale wrzucaj 17'' Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi