Mani 685 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Tylko jeżeli rząd podniesie VAT moze u nas zmienić się cena. Tak to trzymamy cene z dnia złożenia zamówienia. Gratki wyboru. Widzialem felgi w BL po lifcie i są mega. Znacznie ładniejsze niż przed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Legancka fura i fajny kolor. A kumpel zamówił pod koniec października Dacie Duster, prawie z maksymalnym wyposażeniem, nawet kamerę 360 ma w Daczi xd Odbierał na początku marca, więc ledwo ponad 4 miesiące oczekiwania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 We wszystkim jest tak, że przy zmianie VATu cena się zmienia przy zamówieniu. Ale tak jak piszesz w KiA mam cene z rabatem i basta. A w Skodzie powiedzieli, że nie dość, że rabatu może nie być to jeszcze cena wyższa... Ten rabat to pół biedy, ale nie wyobrażam sobie, że kupuje auto dziś i za pół roku ktoś mi mówi, że place 5 czy 10k więcej... Ogólnie kolor to od samego początku mega na mnie wrażenie robił. Do tego środek moim zdaniem KiA ma dużo ładniejszy od np. HYUNDAI, którego brałem pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Fajna furka, jeździłem trochę przedliftem z wypożyczalni i byłem mega pozytywnie zaskoczony poziomem wykończenia w środku. Materiały, spasowanie, obsługa- wszystko tiptop. Natomiast negatywnie zaskoczyło mnie wygłuszenie nadkoli - zadziwiająco głośno było słychać szum opon czy chlapanie wody, stukanie kamyczków. W wielu starszych autach innych marek czegoś takiego nie doswiadczylem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 2 godziny temu, Sedrak napisał: We wszystkim jest tak, że przy zmianie VATu cena się zmienia przy zamówieniu. Ale tak jak piszesz w KiA mam cene z rabatem i basta. A w Skodzie powiedzieli, że nie dość, że rabatu może nie być to jeszcze cena wyższa... Ten rabat to pół biedy, ale nie wyobrażam sobie, że kupuje auto dziś i za pół roku ktoś mi mówi, że place 5 czy 10k więcej... Ogólnie kolor to od samego początku mega na mnie wrażenie robił. Do tego środek moim zdaniem KiA ma dużo ładniejszy od np. HYUNDAI, którego brałem pod uwagę. A ile finalnie wyszło za tę Kijankę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 8 hours ago, LeifErikson said: Natomiast negatywnie zaskoczyło mnie wygłuszenie nadkoli - zadziwiająco głośno było słychać szum opon czy chlapanie wody, stukanie kamyczków. W wielu starszych autach innych marek czegoś takiego nie doswiadczylem. Po FL jest trochę lepiej. Do Forda jednak daleko mu, ale w porównaniu do Fabii to przepaść. Jak rozważałem Kone to rozmawiałem z jedną firma, która zajmuje się wygłaszaniem samochodów i mówili, że azjatyckie marki dość słabo wypadają i mają dużo takich zamówień. 7 hours ago, balon said: A ile finalnie wyszło za tę Kijankę? Troszkę ponad 110k... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krupek 15 475 Opublikowano 13 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Niedzielna przejażdżka dziś była 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Ciekawy kolor. Od razu na ulicach poznam. A to Pałac Lebuni? Edytowane 13 Marca 2022 przez Sedrak Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 A nie, pałac Hanza obok Warlubia. Fajna miejscówka, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Paliwo tak drogie że na niedzielną przejażdzkę bierze się kombiaka. A teraz cyk na 6 dni do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 5,1l mi wczoraj spalił w trasie. Rano było tankowane do pełna i najwyższy pakiet na myjni Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Mam nadzieje ze ta rozpusta to znak ze tańsze czasy nadchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Albo znak, że pod koniec miesiąca będę częściej głodny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 W moim przypadku przy 18-20l/100km wolałem kupić rower na dojazd do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 To ładnie żłopie. Ja niby mam kartę paliwową, ale pewnie jak rok temu przekroczę limit i będę musiał dokładać z własnej kieszeni. Wczoraj na autostradzie się nie spieszyłem, zamiast 130 spokojne 110 i wyszło naprawdę niezłe jak na benzynę 150 koni 5,4 według komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel24 33 Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 ja nawet nie patrze ile pali i ile to kosztuje ......bo mozna depresji dostac,tym bardziej ze na lato mam cos fajnego pod tak zwanym kocem przygotowane do sezonu letniego:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 W końcu wielkie sprzątanie po zimie, zwłaszcza pod maską no i w końcu zebrałem się do założenia rozpórki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. smoo 2 254 Opublikowano 25 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 A propos przygotowań do sezonu, u mnie wleciał pełen pakiet detailingowy, czyli korekta lakieru, polerka lamp i nierdzewki, ceramika na całość. 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pawel24 33 Opublikowano 25 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Sezon letni powoli można zaczynać,dzisiaj wyprowadziłem byka na spacer po przerwie zimowej trochę go przepalilem. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Zdradźcie mi sekret jak 30 letni gracz moze takie auto sobie kupic, naprawde. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel24 33 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 2 minuty temu, Redmitsu napisał: Zdradźcie mi sekret jak 30 letni gracz moze takie auto sobie kupic, naprawde. Polska to juz nie 3 swiat nasze firmy dzialalnosci nie ustepuja pod wzgledem finansowym zachodnim koniunktura jest rozpedzona prawie w kazdej branzy.Trzeba w zyciu troche zaryzykowac czasami sie udaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Pewnie zawód syn ale i tak furki działają na wyobraźnię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 304 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Pawel24 napisał: Sezon letni powoli można zaczynać,dzisiaj wyprowadziłem byka na spacer po przerwie zimowej trochę go przepalilem. Skąd jesteś ? Edytowane 25 Marca 2022 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 3 godziny temu, Pawel24 napisał: Sezon letni powoli można zaczynać,dzisiaj wyprowadziłem byka na spacer po przerwie zimowej trochę go przepalilem. Chopie, z czym ty tu wyjeżdżasz? Przecież to kit car na bazie Pontiaca Fiero! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel24 33 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 22 minuty temu, LiŚciu napisał: Skąd jesteś ? Wroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi