hooki 194 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 dzięki za pozytywny oddzew, no a lakier wymaga lekkiego wkładu - parę poprawek + jakieś polerowanie. @MeL - 17" to dużo, codziennie do pracy mam "po dziurach" trochę więc chociaż trochę komfortu chciałbym mieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Desser 35 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Macie tutaj kompleksowa galerie mojego wozidla plus bonusowe dwa filmiki http://www.autocentrum.pl/awc/Thieru/fiat-siena-2001-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 sieny może mają dobre opinie, ale kure.wsko brzydkie są, od początku gdy wyszły to nie przypadły mi do gustu.. nie wiem jak mogą sie podobać te tylnie światła i ta ochydna dupa, sorry poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Desser 35 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Wyznaje zasade, ze siedzac na fotelu kierowcy i tak nadwozia nie widze - licza sie walory uzytkowe, a Siena pod tym wzgledem kasuje wiekszosc aut nawet o duzo pokazniejszej gabarytach (dosc powiedziec, ze zrobilem przeprowadzke tym autem (oczywiscie bez mebli typu szafa czy kanapa, bo to do zadnego auta by nie weszlo), a graty pokroju telewizora CRT sie normalnie tu mieszcza). Poza tym spalanie 6l/100km w trasie i niewiele ponad 7,5/100km po miescie to chyba nie jest zly wynik, prawda? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o ilość miejsca to... muszę się nie zgodzić. Jeżdżę w firmie takim cudakiem i poza pokaźnym jak na tę klasę bagażnikiem samochód ten nie ma nic więcej do zaoferowania. Fakt, faktem dość przyjemnie się tym podróżuje, pomijając straszną "gibotliwość" nadwozia Edytowane 2 Lipca 2010 przez wilku00034 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No to może powiecie co jest lepszego za tą kasę i w tym roczniku? Cytuj Odnośnik do komentarza
wilku00034 11 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ciężko powiedzieć. Omega B, jeśli uda Ci się znaleźć dobry egzemplarz w tym przedziale. Passat B4, ford mondeo. Za taką kasę nie kupisz tak młodego rocznikowo auta jak fiat siena, ale to wszystko zależy od tego na co stawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 (edytowane) Mitsubishi Colt 1,6 glx 1997r. i drugi nowy nabytek: Seat Cordoba 1,6 1997r. Edytowane 19 Lipca 2010 przez kilix Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 699 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) Pierwsze autko. Kredyt daje radę BMW E36 318IS 140KM 92r. Edytowane 21 Października 2010 przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 w ten weekend co pisałem zająłem się lakierem. poszło lekko, efekt widoczny - jak miałem pół maski wypastowane a pół nie to wyglądało jak z reklamy jakiejś - jedna strona błysk a druga matowa, hehe. nie było okazji do wrzucenia zdjęć wcześniej, daję dzisiaj. plan na przyszły miesiąc, wymienić wahacze z przodu bo przy przeglądzie o tym wspomniano - reszta żyleta. i ciągle myślę o jakichś felgach, rozważałem 16" i 17" - stanęło na 16", więc pole poszukiwań się zawęziło (jak ktoś ma propozycje chętnie spojrzę). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Mój znajomy ma takie 16 z mazdy 323f do sprzedania (nie wiem czy mają taki sam rozmiar co ty) a że jesteś ze śląska to nawet mógłbyś sobie przyjechać je oglądnąć gdyby cie interesowały. cena to ok 450zł bez opon. Lucjan - były załozone na 323f z 1998r. Edytowane 21 Lipca 2010 przez Dud.ek Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Do MX6 powinny pasowac, ale te na zdjeciu raczej nie sa z 323f ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 @Dud.ek poszło PM, bo na tym zdjęciu ciężko odczytać pełną rozmiarówkę a miałem też pare innych pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) witam, oto mój złom konfiguracja 2010 Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez POSNANIAK Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 witam, oto mój złom konfiguracja 2010 URL=http://www.imageno.com/ayu3o10b4mzopic.html][/url] *najbrzydsza preluda* Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 *najbrzydsza preluda* Wydaje się Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) *najbrzydsza preluda* Wydaje się Tobie No ale co to ma byc ? Pokazujesz zdjecie z profilu, jakies ciemne, z felgami a auto dalej ma zje bany ryj. Bokiem auta jezdzisz po drogach czy jak ? Autko ma cool face czy poker face albo wtf face sam nie wiem juz :| No ku rwa tylko spojrzcie. Przypomina mi sie rozmowa pewnego goscia ktory twierdzil, ze fiat Multipla trafia w wyrafinowane gusta. Ta jak ch uj, zupelnie jak ta generacja hondy. Jedyna poprawna to Generacja 3 i 4. Edytowane 15 Września 2010 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Akurat preluda POSNANIAK'a jest zje.bista. Przynajmniej w porównaniu z tą na ostatnim zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) 4 gena? to akurat jedyna "nie PRELUDE" ze wszystkich generacji, cytuję: "obła do wyżygania" . Nikt Cie nie zmusza żebyś się zachwycał, co nie zmienia faktu że mi sie podoba także od przodu. Po za ta jedna to wkleiłeś jakieś złomy [/url] Uploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Września 2010 przez POSNANIAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I tak, stary, jak wrzucę tu moją Bejcę, to Twoja preluda straci błysk i jej lakier zejdzie Ale tak to ładna. Mój kumpel ma Prelude i wygląda jak tysiąc nieszczęść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No fajnie wygląda, tylko czemu te zdjęcia są tak ogromne? Cytuj Odnośnik do komentarza
POSNANIAK 50 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No fajnie wygląda, tylko czemu te zdjęcia są tak ogromne? niechcący chwycił mi się wygenerowany cdr w bardzo wysokiej rozdzielczości. juz poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 No fajnie wygląda, tylko czemu te zdjęcia są tak ogromne? niechcący chwycił mi się wygenerowany cdr w bardzo wysokiej rozdzielczości. juz poprawiłem. ogólnie też mi sie te auta nie podobają co twoj, ale twój wyglada całkiem spoko i takiego bym przyjął. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Zaje preluda. Ogólnie ta generacja może i z nóg nie zwala, ale wystarczy dać jakieś felgi, nowy lakier położyć i jest dobrze. Honda Posnaniaka jest w pyte, szacun . Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 4 gena? to akurat jedyna "nie PRELUDE" ze wszystkich generacji, cytuję: "obła do wyżygania" . akurat Twoja uwazam za jeden z najladniejszych egzemplarzy w Poznaniu, ale jak (pomijam juz fakt, ze jestes miłośnikiem i fanem tego modelu) mogles (pipi)a napisac, ze 4 "obła do wyżygania" (w ogole, kogo to cytat?)? swietokractwo :f. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi