Faranell 269 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 W dniu 18.11.2022 o 19:34, Adam GlapJńskJ napisał: To ty nie masz tego w leasingu a benzyna nie firmowa? Niee, nie mam w leasingu a bena za swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Złodziej, pewnie nakradł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 W dniu 28.11.2022 o 17:50, Adam GlapJńskJ napisał: Złodziej, pewnie nakradł. Jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie! Niedługo jakaś sesja wleci, to podrzucę coś ciekawego. A w sobotę odbieramy z ziomkiem tego potwora: Strasznie jestem ciekawy, jak to będzie latać. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Uważaj na głowę na autobahnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 No Turbo S by się pojeździło, absolutne superauto, a równocześnie podobno komfortowe i nie przyciąga od razu tłumu gapiów. Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Szybkie foto z wczoraj i krótkie spojrzenie na nowy układ wydechowy. Drze teraz japę jak na V8 przystało, czy za bardzo? Nie wiem, muszę trochę pojeździć i ocenić Dźwięk - https://drive.google.com/file/d/1BKqPuWHSeljAVOoU1H0HY6yGxLSKp9sp/view?usp=share_link Jeśli możesz to jaki rok tego samochodu jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Faranell 269 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 17 godzin temu, eloszki napisał: Jeśli możesz to jaki rok tego samochodu jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RS6 C7 Performance 2016 po face liftingu jak coś No powiem Wam, że ta 911 na żywo robi taką robotę, że to jest kosmos! Kolor tego lakieru, detale i wykończenie w środku, cudo. Tam są chyba najwygodniejsze fotele w jakich siedziałem, oczywiście jeżeli mówimy o kubełkowych Jedyny minus póki co, to słabo to brzmi, ale zobaczymy jak się go trochę przepali - bo odebrany został z 10 km przebiegiem, więc trochę jeszcze przed nim. No ale przyspieszenie... nie do opisania. Ogólnie obsługa, podejście do klienta w Porsche to jest top topów, dużo lepiej to wszystko wyglądało niź jak w zeszłym roku odbieraliśmy to: Kilka fotek z wczorajszego odbioru: Silnik kozak nie?:D Marzec/kwiecień wleci kolejny Turbo S, ale w kolorze zielonym. Więc do Smerfa dołączy Kermit. Robi się jeszcze GTS, ale mają jakieś opóźnienia. 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 834 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Poznań Warszawska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 29 minut temu, iluck85 napisał: Poznań Warszawska. Wrocław Karkonoska Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 834 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 U nas tez stacja paliw obok salonu. A bak pod korek czy rezerwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 20 minut temu, iluck85 napisał: U nas tez stacja paliw obok salonu. A bak pod korek czy rezerwa? Rezerwa, zasięgu na 34 km Więc od razu trzeba zatankować. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 834 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Dramat. Audi tak robi, ale liczyłem że taka firma, to już bak pod korek zostawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 40 minut temu, iluck85 napisał: Dramat. Audi tak robi, ale liczyłem że taka firma, to już bak pod korek zostawia. No jest to mega z dupy, dajesz bańkę za samochód, to już by mogli ten bak paliwa dać, zawsze to inaczej by wyglądało. Ale nie wiem jakie są procedury, nie zagłębiałem się w to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 887 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Względy bezpieczeństwa, w salonie VW, Alfy to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Z tym paliwem to jest o tyle śmieszne, że jak kiedyś kupowałem furmankę w salonie (z "wystawy", w sensie egzemplarz z ekspozycji w salonie), to jak go oglądałem w tymże salonie, to miał wskaźnik paliwa na full, ale jak go odbierałem to oczywiście rezerwa. I teraz pytanie, czy to jest jakiś "tryb salonowy" elektroniki, która pokazuje wskaźnik paliwa na full, czy serio był tam pełny bak, ktory przed wydaniem auta opróżnili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Opróżnili. Kupujesz auto. Nie zapas benzyny. Ma ci wystarczyć do najbliższej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 To po co zapas benzyny w aucie stojącym na ekspozycji? O ile to że diler nie zapewnia pełnego baku przy wyjeździe z salonu jestem w stanie zrozumieć, tak wlewanie paliwa na full do auta na wystawie, żeby wskaźnik ładnie wyglądał (?), a później spuszczanie tego paliwa, wydaje mi się trochę śmieszne. Dlatego bardziej obstawiałem jakiś myk w elektronice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Co diler to obyczaj, rodzice odebrali niedawno nową Fiestę i ten diler Forda wlewał za 30 euro. Ponieważ samochód jeździ na E85 za 0,80 euro za litr, zalali do pełna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Pamietam jak kilka lat temu odbierałem samochód samochód z salonu "marki premium" to padł argument że mają duży problem jak podatkowo to paliwo rozliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 A jakieś bonusy dostawaliście? Przy odbiorze A3 dali mi butelkę szampana i kabelek do smartfona. Z Golfem było tak samo (diler z tej samej grupy), plus fajne metalowe pudełko z Transporterem T1. Bez szału, ale zawsze coś. Ciekawe czy do takiego Turbo S dokładają coś ciekawszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) . Edytowane 11 Grudnia 2023 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Ta w bmw kurwa wstążkę na samochodzie JAKBY MI GO W PREZENCIE DAWALI i butelkę jakiegoś cienkiego szampana.... Generalnie jak dla mnie to było raczej żałosne doświadczenie. edit: Zadzwonili że fura gotowa do odbioru, pojechałem a ta ze wstążką w salonie, szopka w chuj.... Edytowane 5 Grudnia 2022 przez kislawa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 U mnie był komplet korytkowych gum+guma do bagażnika i rozszerzona gwarancja, o której się dowiedziałem niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Dywaniki jakieś mi tylko dali, ale wyjazd z salonu był (co prawda bez wstążki, ale widziałem, że niektórym nakładają pokrowiec na auto, jakby to miała być kvrwa niespodzianka co znajdziesz pod spodem, ale u mnie tego nie było). Za to te zazdrosne spojrzenia wizytujących akurat w tym czasie salon bezcenne. Żartuję, tak na serio trochę żenujące. Zwłaszcza jak handlowiec robi "szkolenie" z obsługi i pokazuje jak telefon sparować z systemem i gdzie płyn do spryskiwacza nalać. Ale życzę każdemu, żeby chociaż raz w życiu coś takiego przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 18 minut temu, Mustang napisał: A jakieś bonusy dostawaliście? Przy odbiorze A3 dali mi butelkę szampana i kabelek do smartfona. Z Golfem było tak samo (diler z tej samej grupy), plus fajne metalowe pudełko z Transporterem T1. Bez szału, ale zawsze coś. Ciekawe czy do takiego Turbo S dokładają coś ciekawszego. Dali jakieś breloczki skórzane, model Porsche ala "burago" i jakiś kubek. W ferrari dostaliśmy komplet pokrowców + ładowarkę, bo jak tydzień postoi fura bez odpalania i jazdy, to po tygodniu jej nie odpalisz;D Auto premium do paCZenia. Więc jest taka indukcyjna ładowarka do akumulatora, podpina się ją w tylny zderzak. Jak zrobiliśmy 40 k w rok i śmignęliśmy do Warszawy na zmianę opon i jakiś tam serwis i handlowiec dowiedział się, że Ferrarka stoi pod chmurką, to prawie padł na zawał. Powiedział, że nigdy nie widział takiego przebiegu w tak krótkim czasie. Ale to samo mówili w Mercedesie na AMG GT, tam też w rok wykręciliśmy całkiem fajny przebieg. Zdziwieni są, że tymi samochodami po prostu się lata jako daily. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi