ginn 753 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Jak na moje, to był ich 'pokój wydań'. Nie drążyłem tematu. Nie powiem, samochód wydawał mi jakiś świeżak, więc było widać że chłop zestresowany, ale dowiózł nas przez te drzwi Ciekawe, jak np. Wydają Kadjary. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Była wstążka i spiewanie sto lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 15 hours ago, ginn said: Służbowe się liczą? Zawsze wrzucam swoje. Jak dla mnie wszystko co jest do wyłącznej dyspozycji przez długi czas i używane do woli w celach prywatnych się liczy, jakie znaczenie czy w papierach jest pracodawca, własna firma, bank, leasingodawca czy Kowalski. I tak nowe samochody są nieczęsto kupowane na własność za gotówkę, szczególnie te droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, kanabis napisał: Była wstążka i spiewanie sto lat? Śpiewania nie było, ale dostałem kamizelkę odblaskową i smycz 1 godzinę temu, Mustang napisał: Zawsze wrzucam swoje. Jak dla mnie wszystko co jest do wyłącznej dyspozycji przez długi czas i używane do woli w celach prywatnych się liczy, jakie znaczenie czy w papierach jest pracodawca, własna firma, bank, leasingodawca czy Kowalski. I tak nowe samochody są nieczęsto kupowane na własność za gotówkę, szczególnie te droższe. I to zwłaszcza takie, które nie są Twoje, a udział własny w szkodzie wynosi równe ZERO Edytowane 19 Stycznia 2023 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Welna 1 094 Opublikowano 11 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 (edytowane) Wszystko klepnięte , odbiór w przyszłym tygodniu. Kryzys wieku średniego. A jak ktos chce to w zwiazku z powyzszym jest do sprzedania (lub przejecia Leasingu)Audi A6 3.0 TDI 75 000 km przebiegu Edytowane 11 Lutego 2023 przez Welna 11 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Najpiękniejsze Audi w gamie - A5 Sportback <3 A to mój samochód, po umyciu w myjni... automatycznej Edytowane 21 Lutego 2023 przez [InSaNe] 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Juz wszystko porejestrowane, pojechaly samochody na oklejanie i ceramike Finalnie wzielismy czerwone s5 i czarne s4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Ja nie okleilem nadkoli No i teraz mam zjebane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Piękne to S5 ZŁODZIEJU PRZEDSIĘBIORCO Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 A tak narzeka, ze ciężko, biznes kosztuje i wysyłki drogie Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 (edytowane) Jakby bylo dobrze, to bym bral RS Edytowane 23 Lutego 2023 przez Welna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Piękne auto. Chyba najładniejsze w nowych Audi. Mi się marzyła stara A5 albo S3 w sedanie, ale mam Peugeota w dieslu. Życie depczę wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 (edytowane) To sie tak wydaje, ale od 4-5 lat nowe samochody finalnie kosztuja mnie obsluge tylko. Audi a6, to do sprzedania, kupilem za 280k brutto. Nie splacilem tego jeszcze bo robie cesje leasingu. Ta cesja wyjdzie realnie 262 brutto. To co odliczylem do tej pory z a6, daje mi praktycznie 1,5 roku uzytkowania za darmo, gdzie zrobilem 70k km. Na Tiguanie to nawet zarobilem jak po 3 latach sprzedalem go za 129k a kupilem nowego za 158k. Pelna amortyzacja ( polowa watu +19% podatku) + sprzedaz przed zmiana przepisow po wykupie z leasingu to bylem z 18k do przodu. S5 i S4 dostalem od cennika 19% znizki. Po 3 latach leasingu nie sadze abym duzo stracil. Edytowane 23 Lutego 2023 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Gratki Wełna! S5 już się trochę odpycha,najgorsza bolączka wszystkich nowych S/RS to mocno wykastrowany dźwięk w stosunku do modeli wcześniejszych. Może się na jakimś spocie kiedyś złapiemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Troszke za Twoja namowa, postanowilem cos mocniejszego kupic. Wieczne zbieranie moze sie skonczyc tym, ze nigdy tego nie zrobisz. Moze za 3 lata na 40 urodziny dorosne do mysli wydania naprawde grubszej floty na RS albo jakies inne R8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 A to ciesze się, że dołożyłem do tego cegiełkę! I tego Ci życzę, aby RS się pojawił w garażu, a 40 to bardzo dobra okazja! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 3 hours ago, Welna said: Troszke za Twoja namowa, postanowilem cos mocniejszego kupic. Wieczne zbieranie moze sie skonczyc tym, ze nigdy tego nie zrobisz. Moze za 3 lata na 40 urodziny dorosne do mysli wydania naprawde grubszej floty na RS albo jakies inne R8 R8 już chyba nie produkują albo mają przestać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Nie wiem tego W salonie stalo jedno ale szybko poszlo, wiec moze byc cos na rzeczy, ze przestaja produkowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 15 godzin temu, Czoperrr napisał: R8 już chyba nie produkują albo mają przestać? Tak, R8 ma zastąpić w 100% elektryk. Ale nie trzeba kupować nowej z salonu, używki też trzymają cenę, ale nie ma tragedii Sprzedaż R8 nie jest kosmicznie dobra, dlatego Audi wycofało/uje się z tego modelu w takiej formie, ja sam do niego byłem bardzo sceptycznie nastawiony, w środku to dalej wygląda jak A4, to jest chyba dość duża bolączka. Ale z dnia na dzień jak użytkowałem R8 na co dzień, to się zakochiwałem w tym samochodzie, do tego wersja z napędem na tył - to jest poezja jak to auto się zachowuje, jak trzyma się drogi i jak się tym jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Podobno jeden z najlepszych supersamochodów jako daily. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 3 godziny temu, Mustang napisał: Podobno jeden z najlepszych supersamochodów jako daily. Trudno powiedzieć, akurat w tym segmencie jest sporo lepszych samochodów, ale to wiadomo, subiektywne zdanie. Osobiście jako wielki fan marki Audi, na rzecz R8 wołał bym chociażby AMG GT, który sprawiał mi jeszcze więcej frajdy,911 to też jest przepaść w stosunku do R8 - chyba te wszystkie fury można zaliczyć jako supersamochód Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Postal 630 Opublikowano 25 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 To ja zejdę na ziemię co do powyższych i pochwale się co kupiliśmy sobie z żoną w kwietniu zeszłego roku. Od dawna chcieliśmy małe cabrio. W grę wchodziły MX-5 NB, Spider 916, TT pierwszej generacji a trafił się poniższy. Nie mogę się znów doczekać cieplejszych dni. A wcale to nie muszą być temperatury letnie. 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Fajny. Ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Postal 630 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 15k Dodam: 2000 rok polift, 200 Kompressor 163KM, automat. Blacharsko super, mała poprawka do zrobienia na klapie bagażnika przy zamku. Wydech zrobiony w całości z nierdzewki. Może wyglądać na dużą pierdziawkę ale brzmi powiedziałbym elegancko. Ma drobne mankamenty ale z większością poradzę sobie sam. W zeszłym roku zrobiłem pełny serwis olejowy z wymianą w skrzyni dynamicznie, w moście z tylu i kilka małych drobnostek jak nowy zbiornik wyrównawczy płynu chłodniczego czy nowy spryskiwacz szyby. Co ciekawe te części w ASO nie są wcale drogie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 017 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Super cena, piękne auto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi