Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzegosz
Opublikowano

Ładny lakier i felgi, ale dokładka z przodu trochę śmieszna. Yackowi się nie podoba, co oznacza, że raczej wszystko w porządku.

Opublikowano

Nie chcialem dotykac tematu dokladki bo nie widac jak tyl wyglada ale jesli z przodu jest tunink a z tylu ori to rzeczywicie jest 'troche' smiesznie. Auto jest ok tylko pseudoartystyczne kadry psuja tylko jego odbior.

Opublikowano

Nie mam ciekawszych zdjec, dlatego wrzucilem tylko te. To jest tylko dokladka zderzaka, z tylu sa chlapacze zalozone ori, wiec nie zaloze dokladki tylniej bo nie da rady. Dokladka jest zalozona tez by wyrownala sie wysokosc miedzy przednim zderzakiem a progami. Nie jest smiesznie, jest ok :D

Opublikowano

Widziałem autko na innych fotkach i śmiało mogę napisać, że sama dokładka pasuje do auta bardziej niż brak jakiejkolwiek.

Ważne, że właścicielowi się podoba.

Fele i zadbany lakier robią swoje a agx'y z eibachami to już wogóle czadzior. Dobrze, Redmitsu, że inwestujesz w zawiechę, do dobrej zabawy autkiem nie są wymagane duże szybkości. Lepiej dobrze trzymać się drogi na zakrętach niż być mistrzem prostej :)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Brat jechał i wymusił bo sie zagapił ale na szczęście nic mu się nie stało (dobrze, że nikt z nim nie jechał bo fotel wygląda jakby wybuchła w nim bomba). Szkoda tylko zniżek na OC bo auto było już tak spróchniałe, że prędzej czy później trafiłoby na złom.

Edytowane przez Dud.ek
Opublikowano

Fak. Głupia sprawa w sumie, człowiek kupuje jakiegoś grata tymczasowo i nie przejmuje się jego stanem - ma jeździć i tyle. I się nie myśli, że to właśnie w nim można mieć wypadek. Dobrze, że brat jechał sam i jemu nic się nie stało.

Opublikowano

Przydało by się :P

zdjęcie zrobione po całym dniu pracy bez żarcia przy samochodzie, wszystkie oleje, płyny, paski, gumy na amortyzatorach wymienione i takie tam duperele,

tera tylko czekać aż poczta dostarczy zawieszenie gwintowe i dokladke pod przedni zderzak

Opublikowano

Jaki masz w tym motor? Niedawno miałem okazje przejechać się Golfem w wersji G60 - no istny szczenoopad, samochód ważył tyle co Opel Corsa (około 870kg) i miał silnik o podobnych parametrach (1.8, jedynie ośmiozaworowy, lecz z porządnym kompresorkiem dlatego wyciągał jakieś 160KM) jak ja mam w Passacie (zawsze marzyłem o takim połączeniu, zwłaszcza jak musiałem tą Corsą przemieszczać się, 58KM to jednak za mało). No naprawdę, jakbym gdzieś dorwał oryginalne GTI lub G60 w dobrym stanie to chyba bym się nie zawahał przed nabyciem, czysta frajda i w dodatku minimalne koszta napraw czy przeróbek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Hmmm klasyki... gti to już dobry golfik hehe :)

Ps. Burżuazja? eeee nieee, na Islandii szpanuje się dużymi 4x4 i vanami do jazdy po lodowcach a nie golfami hehe ;) (tak słyszałem)

Ps2. Burżuazja to (pipi)nąć sobie kayaby agx z eibachami na auto hehe ;P

Edytowane przez Łebi