Hubi. 39 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Zarzuć jakieś fotki jak bęziesz miał okazje. Jakieś dokładniejsze info? Jaki silnik, ile KM, ile dałeś, jaki stan, rok produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 no na lanie do 2.2 VTi mnie nie stac, chyba, ze dorwalbym z sekwencyjnym gazem, ktorego zwolennikiem nie jestem. 5g odpada. edit: kupilem prelude (w starej budzie jeszcze). jutro odbieram ;o. W starej czyli I gen? (światła jak w Ferrarkach o ile dobrze kojarze) Jeżeli tak to to jest właśnie najładniejsza z Pralek IMO Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 nie no, "starej" czyli przedostatniej, 4 generacja ; ) rok 96, silnik 2.0, stan - ma do zrobienia wydech, z ktorego mam nadzieje nie poleci czarny dym ; ). nie sprawdzalem jej na zadnej stacji ani u mechanika, ale ogolnie wyglada ok (chociaz pewnie gdzies dziabnieta byla). cena 9500,- + oplaty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 nie no, "starej" czyli przedostatniej, 4 generacja ; ) rok 96, silnik 2.0, stan - ma do zrobienia wydech, z ktorego mam nadzieje nie poleci czarny dym ; ). nie sprawdzalem jej na zadnej stacji ani u mechanika, ale ogolnie wyglada ok (chociaz pewnie gdzies dziabnieta byla). cena 9500,- + oplaty. hmm no ogolnie to wyglada nawet niezle, wg. mnie auto 2 osobowe ja mam 180 i z tylu to siedzi sie z glowa oparta pod pewnym katem o szybe tylnia no i z tym silnikiem <_< to powiem szczerze "szalu nie ma" za ciezka buda do tego silnika, 136KM to troszke malo wg. mnie; no ale moze dla ciebie bedzie ok fajnie ze Honda a nie BMW (na dodatek Compact ) no ale to tobie ma sie auto podobac; Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 zapie,rala ładnie, nie ma co narzekac na 136KM a auto z wygladu faktycznie fajne, jak je dopieszcze to dam jakies zdjecia ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 849 Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Gratki Kubaa, Prelude jest prześliczna. Poka foty @Oran Prelude II i III gen miały wysuwane światła Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 No to nie ważne, ważne, że z tymi światłami, więc jest sŁiTaśŚśŚna ;*** Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dzisiaj kupiłem rovera 620si 2.0 16v w full opcji (skóra itp.). Powypadkowy wiec zdjęcia wkleje jak doprowadze go do stanu używalności Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6304762 jako ze nie mam własnych fot to daje dla przyładu, bo wygląda prawie identycznie, lacznie z alufelgami i wyposazeniem (skora, szyberdach, tempoma). Silnik 2,4 o ile pamietam 155Koni. W sensie ze ojca samochód to jest. Ogolnie byłem pesymistycznie nastawiony, a tu sie okazuje ze autko całkiem fajnie jeździ no ale promień skrętu jest jak równik ziemski. Cytuj Odnośnik do komentarza
denwer_dinozaur 0 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6304762 jako ze nie mam własnych fot to daje dla przyładu, bo wygląda prawie identycznie, lacznie z alufelgami i wyposazeniem (skora, szyberdach, tempoma). Silnik 2,4 o ile pamietam 155Koni. W sensie ze ojca samochód to jest. Ogolnie byłem pesymistycznie nastawiony, a tu sie okazuje ze autko całkiem fajnie jeździ no ale promień skrętu jest jak równik ziemski. No chyba zartujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza
denwer_dinozaur 0 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 omg Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 wg. mnie ten PTC to takie "babskie" auto ale to moje subiektywne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
denwer_dinozaur 0 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 dla mnie to auto z serii "nie wiadomo o co w nim chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Z zewnatrz jest ladny, inny niz wszystkie. Ale wnetrze? Boze, w lanosie jest ladniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 No i jeszcze jak sam powiedział Bajej - promień skrętu jak w tankowcu - na co komu to (żeby nie napisać "dziś" - i cytować Lejdi Pang) Cytuj Odnośnik do komentarza
denwer_dinozaur 0 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 PiTi kruzer jest dretwy i nie ma sie co oszukiwac. Taki pseudo luksus dla pseudo bogaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 czy ja wiem.. za ta kase to calkiem porzadne autko imo . pomijajac kilka debilizmow jest ok ( 4 przelaczniki do opuszczania szyb na srodkowej konsoli + 2 przelczniki z tylu praktycznie na podlodze). Autko calkiem fajnie sie prowadzi, biegi krótkie dosyć. Wnętrze no coż kwestia gustu. Dla mnie jest ok, zegary w 3 osobnych "kołach" sa nawet czytelne, Manetka zmiany biegów, hmm śmiszna ale za(pipi)iscie pewna w trzymaniu i wygodna. Audio gra naprawda konkretnie, az sie zdziwilem ze to fabryczny sprzęcior.. Moze dla gejow, moze dla plebsu, moze dla pseudobogaczy.. Ogolnie nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza
denwer_dinozaur 0 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Jest Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 aha Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 "Schab" sprzedany, o ten: http://www.fotoload.pl/index.php?id=ada532...1f6703bc2fa6394 http://www.fotoload.pl/index.php?id=311b85...1a7e417a0846404 http://www.fotoload.pl/index.php?id=e7460f...a9c8f1c43e42783 http://www.fotoload.pl/index.php?id=442ef8...97acab321f75617 http://www.fotoload.pl/index.php?id=9bd111...4f590468c7c2853 w stosownym czasie zamieszczę nowy nabytek :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 nie podobaja mi sie Saab'y a jesli juz to tylko "Krokodylki" z Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 sprzedalem honde i sprawilem sobie em szóche. sorry, ze troche brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 co się z nią stało Oo m5 mmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzli 0 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 sprzedalem honde i sprawilem sobie em szóche. sorry, ze troche brudna. Nie kłam, to nie Twoja bryka, nie stać by Cie było na takie coś, a poza tym skąd to auto sprowadzałes ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi