Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te Porsche i te jego "cedzaki" jako felgi i rozkraczone BMW co wrzucił Walduś :sick: :sick: :sick:

Jak można robić takie coś tym autom, jeszcze rozumiem jakieś stare BMW,Golfy i inne autka na do(pipi)aniu ale z takimi lepszymi kółkami to już profanacja :/

Opublikowano

Jak ktoś jest mnie w stanie przekonać do tego typu modyfikacji w suvach to chętnie rozpatrzę jakieś foty ;)

Póki co, jedynie wizualne, fabtyczne przeróbki M pakietu do X5 mi się podobają.

Opublikowano

Sam mam zglebione auto i normalnie mi sluzy jako daily car. Co prawda trzeba w niektorych miejscach uwazac ale narazie nie spotkalem sie jeszcze zebym nie mogl gdzies wjechac. Obnizone auto lepiej sie prezentuje i tyle. Oczywiscie wszystko z rozsadkiem, bo stanceowe auto wyglada kozacko ale juz na nasze drogi sie nie nadaje, ale obnizone auto z gustem jest bardzo w porzadku.

Opublikowano

Oczywiście, ładny pakiecik i rozsądna gleba jest jak najbardziej ok ale powyższe przykłady to już sztuka dla sztuki, pewnie wogóle asfaltu nie dotykają tylko na lawecie od imprezy do imprezy jeżdżą po pucharki. Niech się ktoś tak bawi jak lubi ja tam wolę inne kierunki motoryzacji.

Opublikowano

Fanem nisko podłogowych nie jestem, ale wygląda ciekawie

static.autoblog.nl/images/wp2010/big/Nissan_Juke_photoshoptuning.jpg

Niestety photoshop

stancewords.stanceworks.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/01/stanceworks-model-a-bmw-hot-rod-for-sale-title.jpg

To mnie rozwaliło

www.airrunnersystems.com/air-suspension/wp-content/uploads/2008/09/e70x-50034.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Greg co z Infiniti? Jest już? Powiem szczerze, że nie znam nikogo z taką furą, fajnie by było jakbyś wrzucił jakieś fotki + trochę opinii. 

Greg ma teraz większe zmartwienia na głowie niż jakieś głupie Infiniti !

• Plusik 3
Opublikowano

Moim zdaniem nadmierne obnizanie zawieszenia jest bez sensu, czesto zle to wyglada i do tego trzeba uwazac na progach.

Jak ktos nie ogarnia gleby, to jest jeszcze airride. Dobra opcja ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pikny wykresik, pozazdrościć :)

Ale podpórkę do klapy masz jeszcze lepszą hehe ;)

Te tarcze dopiero zakładałeś czy śmigałeś już na nich wcześniej? Szukam nacinanych i nawiercanych ale ostatnio i brembo i ebc mają różne opinie do tego czy się gną czy nie i nie mówię tu o zachowaniu po chlapaniu w kałużach na rozgrzanych tarczach.

Opublikowano

przednie mam już dwa lata a tylne dopiero wjechały. co do gnących się tarcz to przyczyn należy szukać przede wszystkim w zaciskach. wystarczą lekkie wżery na tłoczkach lub ciężko pracujące prowadnice i problem gotowy. innym aspektem jest to że generalnie przy jednotłoczkowym zacisku łątwo pogiąc tarczę ze względu na to jak rozkłada się nacisk na klocek hamulcowy. w poprzedniej hondzie problemy minęły dopiero po przejściu na dwa tłoczki. 

powodem odczuwalnego bicia na kierownicy mogą byc także zużyte drążki , końcówki lub sama przekłądnia zębata. to nie jest tak że tracze są idealnie proste bo jakies tam minimalne bicie zawsze występuje. natomiast zużyte ww elementy potrafią zwielokrotnić ten efekt. identycznie jak lekko skrzywiona felga lub zniekształcona opona. 

Opublikowano (edytowane)

to jest zeal b6 czyli gwint torowy który nie posiada tego typu zbędnych dodatków . odpwoiednie opony, zawieszenie i szpera dbaja o to żeby nie było problemów z trakcją. jest też gruby stab na tyle żeby dupsko nie siadało na starcie. 

Edytowane przez POSNANIAK
Opublikowano

ludzie mnie męczą o onboarda a od sierpnia zeszłego roku zegary nie działają. jest to ostatni mankament do usunięcia w tym sezonie. zrobiłem jakąś usterkę w instalacji inie mogę dojśc do tego co jest grane. jest nadzieja z e w czerwcu siądzie do tego bardziej kompetentny elektryk niz ja.