Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Lain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeździ tylko n ie wiem dokładnie z jaką prędkością. jest to nieco uciążliwe na ograniczeniach bo nigdy nie wiem czy mnie fotoradar nie strzeli. 

zegary podziałały miesiąc w zeszłym roku i no mogę dojśc z tym do ładu. 

Opublikowano (edytowane)

1.9 JTD 105 kuni? Fajna fajna i to czarna :) ja zaluje,ze swoja sprzedalem, jeszcze za taki psi piniondz :confused: W pierwszej kolejnosci wywalilbym te "drewno" i zalozyl gadzety ze sportpacka ( skorzana, profilowana kierownica, pomaranczowe zegary i srodkowy tunel w kratke), lusterka pomalowal pod kolor nadwozia i KONIECZNIE dodal chromowane poprzeczki na scudetto. Dziwny kolor skór na fotelach, ktos przebarwial z czerwonego? 

Jakbys nie wiedzial jak wylaczyc automatyczna klime to daj znac :P

Edytowane przez Pajda
Opublikowano

Ja natomiast uwielbiam skórzane fotele, jeśli jest perforowana/wentylowana to już w ogóle bajka. Welur natomiast słabo mi pasuje w dalekich wojażach. Właśnie na materiale mam wrażenie, że jest gorąco i poci się dupsko.

Opublikowano

Jaha,  w Chorwacji samochód (czarny) stał na słońcu całe południe (ponad 30 stopni w cieniu). Po pierwszej fali piekła, po otwarciu drzwi bałem się wsiąść, ale nie było tak źle. Chociaż nie będę oszukiwał, że moja druga połówka tak szybko jak wsiadła w samym stroju kąpielowym tak wystrzeliła na zewnątrz:) Bez ręcznika pod pupą się nie obeszło. 

Opublikowano

zostawiłem w zeszłym roku latem samochód ze skórzanymi siedzeniami (czarne siedzenia, czarne auto) na kilka godzin na pakringu przed centrum handlowym i w 60km drodze powrotnej przepraktykowałem wszystkie pozycje lewitująco_małyszowo_półdupkowe

od tego czasu też wożę ze sobą ręcznik :P

Opublikowano

Nie no, dla mnie nie ma nawet porównania jeśli chodzi o skóra vs materiał w aucie. Oczywiście na korzyść tej pierwszej.

Najlepsze jak widze jakieś do(pipi)ane auto, nówka, wypas, a w środku materialowe fotele. Jak można;/.

Opublikowano

E tam drewno i skóra pasuje do Kabiego. Pendrive ile gb 8 czy 16?

KA [*]

8gb

Własnie zamówiłem te radijko będzie chyba git 

radio-pioneer-USB-MP3DEH-1450UB.jpg

Dupy nie urywa ale lepszy niz te biedronkowe dziadostwo co było. 

Pajda a mi własnie sie podoba i ta skóra i białe wskaźniki i kierownica, jedynie te drewno jest tandetne ale i tak dupy mają mokro.

Za taki hajs nic porównywalnego jesli chodzi o estetyke i wygląd IMO nie ma szans znaleść. Jeszcze rozmyslałem nad tym ale zdecydowało jednak 5 drzwi w alfie i w sumie ze miałem bliżej do łomży niż olsztyna

AETV93292340_1b.jpg

Opublikowano

Alfa zawsze na propsie, Jeremy zawsze powtarzal, ze kazdy powinien chociaz raz posiadac Alfe. A srodkowy panel wymienia sie w 25 minut,  zamiennik mozna kupic za kilkadziesiat zlotych ;) Fajna Alfa, zawsze bede mial sentyment do 156.

• Plusik 1
Opublikowano

IMO ja sam mam mokro jak prowadze i trzymam łapy na tej kierownicy. Na plus,

Damien, 8 koła dałem. Nic nie stuka nic nie puka jedynie lewe lusterko piz.dnięte xD Ale silnik chodzi jak malowany to najwazniejsze. No i podwozie całe.

Opublikowano (edytowane)

Kabi gratulacje, autko wyglada atrakcyjnie tak jak jest. Nie jestem fanem skóry gdyż mnie tez parzy w d,upę i jest "nieprzytulna" i nawet jakbym miał drogie auto to nie wybrałbym takiego pakietu, jednak u Ciebie prezentuje sie całkiem atrakcyjnie. Życzę kilometrów bez awarii i zazdroszczę tej radości z pierwszych dni "posiadania". Gratki jeszcze raz

pomaranczowe zegary i srodkowy tunel w kratke

że co (pipi)a? Nie masz jakiej lokomotywy do wyremontowania na lato czy co? Tam tez zakładacie pomarańczowe zegary? Ostatnio widziałem takie w Carrefourze na skuterach za 1599zl brutto marki Spencer. Mocny szlif kurka Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

Dzięki chłopaky :* 

No podjarany jestem bo przesiadka z żółtego forda to takiej alfy dla takiego plebsu jak ja to jak zejście z renaty begier od razu na cindy crawford. Musicie zrozumieć. 

Pany a gdzie najlepiej wymienić baterie w kluczyku? W aso fiata nie zedrą  ze mnie za dużo?

Opublikowano (edytowane)

Kabi gratulacje, autko wyglada atrakcyjnie tak jak jest. Nie jestem fanem skóry gdyż mnie tez parzy w d,upę i jest "nieprzytulna" i nawet jakbym miał drogie auto to nie wybrałbym takiego pakietu, jednak u Ciebie prezentuje sie całkiem atrakcyjnie. Życzę kilometrów bez awarii i zazdroszczę tej radości z pierwszych dni "posiadania". Gratki jeszcze raz

pomaranczowe zegary i srodkowy tunel w kratke

że co (pipi)a? Nie masz jakiej lokomotywy do wyremontowania na lato czy co? Tam tez zakładacie pomarańczowe zegary? Ostatnio widziałem takie w Carrefourze na skuterach za 1599zl brutto marki Spencer. Mocny szlif kurka

A ty nie masz jakiegos opla do łatania silikonem? Nie wiesz o czym rozmawiamy to się nie bulwersuj bo osiwiejesz

http://forum.alfapomorze.pl/viewtopic.php?t=9401

Standard

podstawa.jpg

Kanabis De LUX

podstawadrewno.jpg

Sportpack

podstawaSP.jpg

Wez tu nie Jackuj.

Na zdjęciach tego nie widać, ale Sportpack jako jedyny ma swietna skorzana i wyprofilowana kierownice. Mozecie sie smiac, ale wg mnie ster to jedna z ważniejszych rzeczy w samochodzie. Kierownice dotykamy za kazdym razem,gdy wsiadamy do samochodu, choćby w celu przeparkowania auta na podwórku. Moja Mama ma wnetrze w wersji standard i odejmuje przyjemnosc z jazdy o 1pkt za wlasnie "plastikowe" koło.

Edytowane przez Pajda
Gość _Milan_
Opublikowano

mylisz sie pajda, nie znasz się kompletnie na samochodach, alfe to widziales pewnie tylko  w salonie i sie teraz wymadrzasz, udowodnij mi że sie mylę, albo zamilknij na wieki.