Łebi 311 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Jesne, jesne... Przyznaj się, że Twoja hanka to w ogóle nie jeździ hehe Cytuj
POSNANIAK 50 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 jeździ tylko n ie wiem dokładnie z jaką prędkością. jest to nieco uciążliwe na ograniczeniach bo nigdy nie wiem czy mnie fotoradar nie strzeli. zegary podziałały miesiąc w zeszłym roku i no mogę dojśc z tym do ładu. Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Dobra pany czas sie pochwalić. KONIEC KOJARZENIA KABIEGO Z ŻÓŁTYM FORDEM KA (pipi)Y 9 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 (edytowane) 1.9 JTD 105 kuni? Fajna fajna i to czarna ja zaluje,ze swoja sprzedalem, jeszcze za taki psi piniondz :confused: W pierwszej kolejnosci wywalilbym te "drewno" i zalozyl gadzety ze sportpacka ( skorzana, profilowana kierownica, pomaranczowe zegary i srodkowy tunel w kratke), lusterka pomalowal pod kolor nadwozia i KONIECZNIE dodal chromowane poprzeczki na scudetto. Dziwny kolor skór na fotelach, ktos przebarwial z czerwonego? Jakbys nie wiedzial jak wylaczyc automatyczna klime to daj znac Edytowane 19 kwietnia 2014 przez Pajda Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 115 kuni. Autko jest po prostu genialne. Zabujałem sie <3 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 156 jak na swoją cenę bardzo fajnie się prowadzą i mimo złej opinii nt. marki to bardzo fajny samochód. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 E tam drewno i skóra pasuje do Kabiego. Pendrive ile gb 8 czy 16? KA [*] Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 skóry w aucie to prawdziwe przekleństwo zimą du.pa na nich rano zamarza, a latem jak dotkniesz to w te najbardziej słoneczne dni można się poparzyc Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Ja natomiast uwielbiam skórzane fotele, jeśli jest perforowana/wentylowana to już w ogóle bajka. Welur natomiast słabo mi pasuje w dalekich wojażach. Właśnie na materiale mam wrażenie, że jest gorąco i poci się dupsko. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 ale wsiadałeś do auta ze skórzanymi fotelami w jakiś upalny dzień w lipcu, po tym jak auto stało, dajmy na to, 3 godziny na parkingu? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Jaha, w Chorwacji samochód (czarny) stał na słońcu całe południe (ponad 30 stopni w cieniu). Po pierwszej fali piekła, po otwarciu drzwi bałem się wsiąść, ale nie było tak źle. Chociaż nie będę oszukiwał, że moja druga połówka tak szybko jak wsiadła w samym stroju kąpielowym tak wystrzeliła na zewnątrz:) Bez ręcznika pod pupą się nie obeszło. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 zostawiłem w zeszłym roku latem samochód ze skórzanymi siedzeniami (czarne siedzenia, czarne auto) na kilka godzin na pakringu przed centrum handlowym i w 60km drodze powrotnej przepraktykowałem wszystkie pozycje lewitująco_małyszowo_półdupkowe od tego czasu też wożę ze sobą ręcznik Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Pyerdolisz maciucha, jest to jak najbardziej do wytrzymania. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Nie no, dla mnie nie ma nawet porównania jeśli chodzi o skóra vs materiał w aucie. Oczywiście na korzyść tej pierwszej. Najlepsze jak widze jakieś do(pipi)ane auto, nówka, wypas, a w środku materialowe fotele. Jak można;/. Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 E tam drewno i skóra pasuje do Kabiego. Pendrive ile gb 8 czy 16? KA [*] 8gb Własnie zamówiłem te radijko będzie chyba git Dupy nie urywa ale lepszy niz te biedronkowe dziadostwo co było. Pajda a mi własnie sie podoba i ta skóra i białe wskaźniki i kierownica, jedynie te drewno jest tandetne ale i tak dupy mają mokro. Za taki hajs nic porównywalnego jesli chodzi o estetyke i wygląd IMO nie ma szans znaleść. Jeszcze rozmyslałem nad tym ale zdecydowało jednak 5 drzwi w alfie i w sumie ze miałem bliżej do łomży niż olsztyna Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Alfa zawsze na propsie, Jeremy zawsze powtarzal, ze kazdy powinien chociaz raz posiadac Alfe. A srodkowy panel wymienia sie w 25 minut, zamiennik mozna kupic za kilkadziesiat zlotych Fajna Alfa, zawsze bede mial sentyment do 156. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 (edytowane) Kabi ile dales? nic nie stuka nic nie puka? tez podobaja mi sie 156 tylko, ze druga generacja. Edytowane 20 kwietnia 2014 przez D.B. Cooper Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 IMO ja sam mam mokro jak prowadze i trzymam łapy na tej kierownicy. Na plus, Damien, 8 koła dałem. Nic nie stuka nic nie puka jedynie lewe lusterko piz.dnięte xD Ale silnik chodzi jak malowany to najwazniejsze. No i podwozie całe. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 (edytowane) Kabi gratulacje, autko wyglada atrakcyjnie tak jak jest. Nie jestem fanem skóry gdyż mnie tez parzy w d,upę i jest "nieprzytulna" i nawet jakbym miał drogie auto to nie wybrałbym takiego pakietu, jednak u Ciebie prezentuje sie całkiem atrakcyjnie. Życzę kilometrów bez awarii i zazdroszczę tej radości z pierwszych dni "posiadania". Gratki jeszcze raz pomaranczowe zegary i srodkowy tunel w kratkeże co (pipi)a? Nie masz jakiej lokomotywy do wyremontowania na lato czy co? Tam tez zakładacie pomarańczowe zegary? Ostatnio widziałem takie w Carrefourze na skuterach za 1599zl brutto marki Spencer. Mocny szlif kurka Edytowane 20 kwietnia 2014 przez waldusthecyc Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Dzięki chłopaky :* No podjarany jestem bo przesiadka z żółtego forda to takiej alfy dla takiego plebsu jak ja to jak zejście z renaty begier od razu na cindy crawford. Musicie zrozumieć. Pany a gdzie najlepiej wymienić baterie w kluczyku? W aso fiata nie zedrą ze mnie za dużo? Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 (edytowane) Kabi gratulacje, autko wyglada atrakcyjnie tak jak jest. Nie jestem fanem skóry gdyż mnie tez parzy w d,upę i jest "nieprzytulna" i nawet jakbym miał drogie auto to nie wybrałbym takiego pakietu, jednak u Ciebie prezentuje sie całkiem atrakcyjnie. Życzę kilometrów bez awarii i zazdroszczę tej radości z pierwszych dni "posiadania". Gratki jeszcze raz pomaranczowe zegary i srodkowy tunel w kratkeże co (pipi)a? Nie masz jakiej lokomotywy do wyremontowania na lato czy co? Tam tez zakładacie pomarańczowe zegary? Ostatnio widziałem takie w Carrefourze na skuterach za 1599zl brutto marki Spencer. Mocny szlif kurka A ty nie masz jakiegos opla do łatania silikonem? Nie wiesz o czym rozmawiamy to się nie bulwersuj bo osiwiejesz http://forum.alfapomorze.pl/viewtopic.php?t=9401 Standard Kanabis De LUX Sportpack Wez tu nie Jackuj. Na zdjęciach tego nie widać, ale Sportpack jako jedyny ma swietna skorzana i wyprofilowana kierownice. Mozecie sie smiac, ale wg mnie ster to jedna z ważniejszych rzeczy w samochodzie. Kierownice dotykamy za kazdym razem,gdy wsiadamy do samochodu, choćby w celu przeparkowania auta na podwórku. Moja Mama ma wnetrze w wersji standard i odejmuje przyjemnosc z jazdy o 1pkt za wlasnie "plastikowe" koło. Edytowane 21 kwietnia 2014 przez Pajda Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 mylisz sie pajda, nie znasz się kompletnie na samochodach, alfe to widziales pewnie tylko w salonie i sie teraz wymadrzasz, udowodnij mi że sie mylę, albo zamilknij na wieki. Cytuj
kanabis 22 460 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Ja pier.dole kto mi teraz będzie podawał numery najlepszy lawet w cebulandii ://// Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi