Redmitsu 978 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Wnetrze jak spoko przynajmniej dla mnie po przesiadce z starszego civica (6gen) Fotele fajnie trzymaja i sa wygodne, kiera i zegary eleganckie. Nic nie trzeszczy. Na zdjeciach wyglada moze i srednio, w praktyce lepiej sie odbiera srodeczek. Wrzuce troche wiecej fotek wnetrza w wolnej chwili. Auto sprowadzone z niemiec z serii niemiec plakal jak sprzedawal. Przebieg auta 220tys. km. Zapłaciłem 23tys z wszystkimi oplatami Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Bardzo spoko cena za taki stan. Pomysl o gwincie. Nawet najtandzy Ta-Technix za 800zl bedzie lepiej trzymal auto w zakretach, a do tego masz mozliwosc regulacji. Bedziesz mogl ustawic te -30mm,albo wiecej jak bedzie Ci za malo. Sprezyny to koszt ok.550zl,wiec ja wolalbym doplacic do gwintu. Rozporka w VII genie robi kolosalna roznice w prowadzeniu. Zdejmij ja kiedys dla samej ciekawosci, to zobaczysz o czym mowie Dokladka mugena imo srednia jest. Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 A jaki to rocznik tej Hondy? Bo chyba gdzieś mi umknęło, albo nie byłi mówione Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Pisalem ze to 2001r, pierwsza rejestracja 2002r. Co do gwintu, chetnie bym przygarnal ale te niemieckie badziewa typu mts czy ta-technix to robili gwint do 4,5,6 gen a do 7 gen nie ma. W 6 genie mialem gwint ap i taki tez bym przyjal do 7 gena ale tez nie produkuja ;( Gwint zaczyna sie w ep3 w cenach okolo 3tys co jest dla mnie za duzo. Z ciekawostek, to wczoraj zauwazylem ze mam jeszcze rozporke gorna tylna w bagazniku XD Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Zobacz pod spodem samochodu, moze ktos jeszcze zamknal dół. Chyba, ze to fabryczny standard. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Redmitsu gratuluję kultowego wozidła! Wszelkie chińskie gwinty odpuść. Daj springi niższe i twardsze (choćby i popularne eibachy pro kit) do tego bilsteiny b6 lub b8 jeśli chcesz mieć jeszcze twardziej, wtedy będzie gitara. Tani gwint wysiada jeśli chodzi o wybieranie nierówności. Ps. Rzuć mi na pm linka do wątku na ck.pl :-) Wypalcowano tapatalkiem Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Narazie zakupilem sprezynki apexy -30mm i czekaja na montaz, ale bede je wymienial z amorami bo one juz nie sa w najlepszym stanie. Generalnie sprezyny musze kupic dedykowane do EP3 bo jak kupilbym "uniwersalne" to przod mi usiadzie nizej z powodu ciezszego silnika. Podwozie sprawdzalem i nie ma tam zadnych rozporek, z przodu seryjnie nie ma rozporki, ale z tylu to nie mam pojecia czy bylo to seryjnie czy nie. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 19 czerwca 2014 Opublikowano 19 czerwca 2014 Jest jest, brakuje mi tylko zegarka, w poprzednim civicu byl Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Podpisałem dziś wszystkie papiery, zarejestrowałem, ubezpieczyłem, więc to już chyba oficjalne We wtorek odbieram mojego wymarzonego potwora: ^_^ 6 Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Gratulacje, to ta furka co dawałeś link wcześniej? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 tak, dokładnie ta Tam chodziło o to, że ktoś ją zamówił i nigdy nie zapłacił/nie odebrał, więc kupiłem chyba ostatnią nową sztukę z 2013 dostępną w tym kraju Cytuj
krupek 15 479 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Niemiec... a nie czekaj, Dealer płakał jak sprzedawał? Fajna fura i fajny lakier, a jaki silnik? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Podstawowy 1.6 135KM. W spoiler wrzucam całe wyposażenie: - 6 poduszek powietrznych: dla kierowcy i pasażera, poduszki boczne, kurtyny powietrzne - dezaktywacja przedniej poduszki powietrznej - pasy bezpieczeństwa z czujnikiem obecności pasażerów - system bezpiecznego mocowania fotelików dziecięcych ISOFIX, blokada otwarcia drzwi, automatycznie włączane światła awaryjne w przypadku gwałtownego hamowania - aktywne zagłówki z przodu - ESP – układ stabilizacji toru jazdy - EBD – rozdział siły hamowania - TCS – system kontroli trakcji - ABS - BAS – system wspomagania awaryjnego hamowania - HAC – system wspomagania ruszania na wzniesieniu - VSM – system podpowiedzi ruchu kierownicą - DBC – system kontroli zjazdu ze wzniesienia - Immobiliser - światła do jazdy dziennej wykonanej w technologii LED - autoalarm - przednie lampy przeciwmgielne z funkcją doświetlana zakrętów - automatyczne wycieraczki z czujnikiem deszczu - przednie reflektory typu projekcyjnego z funkcją oświetlania drogi do domu - przednie i tylne szyby sterowane elektrycznie - centralny zamek zdalnie sterowany, składany kluczyk - elektryczne, progresywne wspomaganie kierownicy - komputer pokładowy - Radio CD/MP3 - 6 głośników - wejścia AUX-In, USB - wykończenia wewnętrznych klamek drzwi materiałem imitującym metal - 17” felgi aluminiowe z oponami 225/60 R17 - wielofunkcyjna kierownica; - sterowanie radiem - tempomat - zestaw głośnomówiący Bluetooth - kolumna kierownicy regulowana w dwóch płaszczyznach - manualna regulacja wysokości fotela kierowcy - regulacja podświetlenia zegarów - kieszenie w oparciach foteli - podłokietnik z przodu i z tyłu - uchwyty na napoje w konsoli środkowej - gniazdo 12V w konsoli środkowej i bagażniku - lampka do czytania w podsufitce dla pasażerów przednich i tylnych siedzeń oraz podświetlanie przestrzeni bagażowej - spoiler dachowy - ochronne nakładki na progi i nadkola - oparcie tylnej kanapy dzielone w proporcjach 60:40, uchwyty do składania od strony bagażnika - roleta przestrzeni bagażowej - wskaźnik optymalnego przełożenia skrzyni biegów - pełnowymiarowe koło z felgą aluminiową - osłony przeciwsłoneczne z podświetlanymi lusterkami - relingi dachowe w kolorze srebrnym Wersja LIMITOWANA: dodatkowe wyposażenie dla wersji M System nawigacji satelitarnej KiaNaviSystem z obsługą w języku polskim, 7 letnim planem darmowej aktualizacji, 7 calowym kolorowym ekranem dotykowym, zintegrowany z systemem audio, zestawem głośnomówiącym do telefonu, kamerą cofania oraz zewnętrznym wzmacniaczem z subwooferem, klimatyzacja automatyczna, dwustrefowa z funkcją chłodzenia schowka oraz filtrem przeciwpyłkowym, Skórzane wykończenie kierownicy, drążka zmiany biegów, przyciemniane szyby tył. Weekend będzie się pewnie dłużył jak nigdy, a w poniedziałek to już w ogóle umrę zapewne http://www.youtube.com/watch?v=uGlwL1dk1oM Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Fajna fura:) Dasz sie karnac? Cytuj
QBH 246 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Wypas. Plan mam taki, że na weekend'owe przejażdzki odkupuje Alfe od Pajdy, a od Lucka, za 2-3 lata pacne Kie na full'u z przebigiem 45 tys. za 3 dychy : ). Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Lucek propsy. Pierwsze co otwórz drzwi i sztachnij się wspaniałym zapachem nowego fotela a nie śmierdzącą dupą A tak w ogôle to kozackie wyposażenie jak za tą cenę! Graty! Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Ja to się najbardziej cieszę, że tak się to poskładało, że kupiłem ją tuż przed wakacjami = za miesiąc sprawdzę w trasie nad morze Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Ja to się najbardziej cieszę, że tak się to poskładało, że kupiłem ją tuż przed wakacjami = za miesiąc sprawdzę w trasie nad morze To jeszcze na wakacje Ciebie stać? Za gotówkę 100% brałeś czy coś kredytowałeś? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Nie no, kredycik, wiadomo - aż tak dobrze jeszcze niestety nie mam żeby mieć 70 koła luzem Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Nie no, kredycik, wiadomo - aż tak dobrze jeszcze niestety nie mam żeby mieć 70 koła luzem Uuu a ja sądziłem że jak piłkarz Balotteli wozisz taką gotówkę na siedzeniu pasażera Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 piękna fura, gratuluje. Fajnie że nówka. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 (edytowane) Ale to na działkę gosp. nie wziąłeś w końcu? Edit to co na zlot twoją ? Edytowane 20 czerwca 2014 przez balon Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 czerwca 2014 Opublikowano 20 czerwca 2014 Mało kto da na działalność leasing gdy ten ktoś dopeiro ją założył. Z tego co wiem to minimum 3 miechy trzeba prowadzic by dostac pralke na raty, co dopiero samochód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi