Opublikowano 21 czerwca 201410 l Aby tradycji stało się zadość wrzucam zdjęcia samochodu kupionego i przed sprzedażą. Niestety ale compact trafi niebawem na aukcje głównie ze względu na mało miejsca w bagażniku.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Aty co Wózek ci się nie mieści czy co tydzień na wczasy jeździsz, że bagażnik tobie za mały?
Opublikowano 21 czerwca 201410 l To i ja wrzucę zdjęcie pożegnalne, bo sprzątałem i fotografowałem dziś Mazdę
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Super gelgi. Mazda 323 to chyba najlepsze auto w chwili obecnej w przedziale cenowym do 10 tyś.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l To i ja wrzucę zdjęcie pożegnalne, bo sprzątałem i fotografowałem dziś Mazdę trylinka jak zawsze psuje wszystko
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Milan inżynierek yebany nie jeden kamień już w życiu narysował pewnie
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Milan inżynierek yebany nie jeden kamień już w życiu narysował pewnie jestem w szoku, jeżdzisz po budowach, opowiadasz o tych wszystkich kontraktach, a nie kojarzysz tworu Pana Trylińskiego ;D?
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Nie powiem ładny po ile takie chodzą Wystawię za 9000zł, bedzie najtańszym dieslem na allegro, licze, że szybko zejdzie. @balon Nic się tam nie mieści a czasem potrzebuję przewieźć jakieś części samochodowe. Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Dud.ek
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Kozbinio mieszka na zamkniętym osiedlu gdzie jest luksusowa kostka brukowa a nie jakaś trylinka
Opublikowano 21 czerwca 201410 l To i ja wrzucę zdjęcie pożegnalne, bo sprzątałem i fotografowałem dziś Mazdę Kurde piękna bryka, jedynie naklejki i felgi mi nie pasują ale to kwestia gustu. Który to rocznik
Opublikowano 21 czerwca 201410 l 2000 rok produkcji, ale MR 2001. Felgi mam jeszcze klasyczne, pięcioramienne.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l a ile grubas Ci płaci za reklame? Bo moja babcia za szyld lidla na ogródku ma jakies 1000zł na rok, złodzieje, ten pewnie dał z dwa. Edytowane 21 czerwca 201410 l przez _Milan_
Opublikowano 21 czerwca 201410 l 2000 rok produkcji, ale MR 2001. Felgi mam jeszcze klasyczne, pięcioramienne. Chyba wiem jak samochód będę szukał w przyszłym roku bo z tego co czytam o tych mazdach to świetne bryki za takie pieniądze
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Aby tradycji stało się zadość wrzucam zdjęcia samochodu kupionego i przed sprzedażą. Niestety ale compact trafi niebawem na aukcje głównie ze względu na mało miejsca w bagażniku. Compact to najbrzydsze bmw w historii, ale przyznam ze ten twój wygląda naprawde ładnie i efektownie.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Te kółka psują tylko wygląd Dokup komplet z KIA CEED GT i będzie lux
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Nic nie psują, fajnie wyglada Te auto to dobry przykład na to jak rozwinęła się motoryzacja i jak zatarła się różnica między markami teoretycznie niskobudżetowymi, a tymi klasy premium. Kia i Hyundai to najlepsze przykłady.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l E tam nie są takie złe te fele. Patrząc na okolicę i trylinkę to chyba masz jak Gąsowski (miłośnik Porsche 911) droższą furę od meszkania Ale tak podsumowująć to świetna fura. Graty!