Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Fajny kolor tej 323f BJ, a jak tam ma się sprawa rudej wyżera ci już progi albo nadkola? Bo z blachą w Mazdach różnie bywa, co zresztą wiem z doświadczenia. Ale mimo tego i tak autko uwielbiam bo świetnie się prowadzi i wygląda fajnie.

blow job?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 637 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Fajny kolor tej 323f BJ, a jak tam ma się sprawa rudej wyżera ci już progi albo nadkola? Bo z blachą w Mazdach różnie bywa, co zresztą wiem z doświadczenia. Ale mimo tego i tak autko uwielbiam bo świetnie się prowadzi i wygląda fajnie.

No niestety już są pierwsze kwiatuszki, pewnie niedługo wydatki mnie nie ominą.

W Mazduni bardzo podoba mi się, że ma dosyć twarde zawieszenie, w zakręty się elegancko wchodzi.

Opublikowano

Zrob to teraz, przed zima. Lakiernik bedzie mial mniej roboty, szybciej mu to pojdzie i mniej skasuje. I co wazne, na zime bedziesz bez rudej :)

Opublikowano

IMG_20140825_164121_zpslbdwscfp.jpg

Jak rodzinna fura to rodzinna :D

Opublikowano

Jeszcze ten trójkącik Baby on Board jest konieczny dla prawilnie rodzinnej fury ;)

Opublikowano

Oryginalny post z twittera lucka @Lucek:

ghb0O0o.gif

Only one more to go...

#kiadrift  #nd4spd  #uwagapirat  #fast&furious  #jezdzenagazie%%%  #kurski  #frogfan  #karambol

Opublikowano

#Nowafura#NastępcaMadzi#bezgwiazdyniemajazdy#hasztaghasztag

Po smutnym pożegnaniu Mx-a na początku wakacji ,  konieczne było zastępstwo i padło na tego oto małego szatana :D

Tylko 2.0 ale z Kompressorem idzie jak burza , wyposazenie i wnętrze klasa wyzej od kitajca bardzo polecam 

DSC_1027.jpg

DSC_1027.jpg

DSC_1029.jpg

DSC_1034.jpg

DSC_1036.jpg

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Szkoda tylko ze w tamtym okresie Mercedes bazował na chinskich blachach przez co problemy z rudą gwarantowane :P

Opublikowano

MX-5,Slk,Z3 i Alfa Romeo Spider to chyba najfajniejsze cabrio za male pieniadze.

Opublikowano

Codename a co się z Madzią stało?

Opublikowano

Sprzedałem bo poza korozją i drobnymi problemami z elektryką , chyba głowica była pęknięta bo plyn chloniczy dostawał sie do cylindrów :confused:

Edytowane przez Codename

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie zawsze chciałem się pochwalić tu moją madzią. 2004 rok, 2 litry w benzynie, 141km. Jak na moje potrzeby - wystarczająco.

Jeżdżę nią od ponad roku i w zasadzie poza wiadomym problemem z rudą nie ma żadnych innych. Byleby lać i jechać. Tym bardziej, że pali mało.

2q9b95h.png

35ajj3n.jpg

wuse1d.jpg

Nie przeglądałem całego tematu, ale zdaje się, że mazdy są popularne tutaj. :)

Opublikowano

Bardzo ładna, gratulacje. Ja użytkuję Trójkę, też 2.0 benzyna, ale 150 km. Problemy z rdzą widoczne na podwoziu, troche mnie to martwi.

Opublikowano

Krupek te 150 KM musi ją ładnie ciągnąć co?

Opublikowano

Jak na oko mierzyłem, to do setki w 8,5 sekundy powinna się zmiescić. Ładnie czuć moc, gdy jedzie się 90-100 i depnie się gaz płynnie do końca. Inna sprawa, że przy dynamicznej jeździe potrafi zdrowo łyknąc paliwa ;)

Opublikowano

W mieście jakieś 9l, w trasie, gdy nie jade więcej niż 120 to w 7 się zmieszczę, ale jak pocisnę więcej niż 140 to dychę spokojnie złamie.

Opublikowano

Moja pali bardzo podobnie. Przy ekonomicznej jeździe na trasie spokojnie można zejść nawet do 6.5.

Opublikowano

No przy ekonomicznej, czyli przy prędkości maks. 90 też bym raczej zszedł do 6,5. Tylko pewnie bym zasnął za kierownicą ;)

Opublikowano

moje super ekonomiczne e46 ostatnio spalilo ~15l/100km w trasie

magia bmw

Opublikowano

O chvj, a ja się zastanawiałem nad e46. Strasznie mi się podoba te auto, ale coś czułem, że to niezły smok.

Opublikowano

To ja pozostaje przy E36...

w trasie schodze na 8l, w miescie raczej mieszcze się w 12l.

silnik M42B18 znany jako IS;

w przyszłym roku planuje przesiadke, myślałem nad E46, ale widze pali jeszcze więcej a pewnie jedzie gorzej (masa)
dlatego poszukam starszej trójki z 2.8 pod maska, spalanie wzrośnie ok 1-2l w stosunku do ISa