QBH 246 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 jak sie sprawuje system 4ws ? nie wiem, nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 zdjęcie nie auta a mej piękności auto to mam szare Peugeot 106 '92 więc się chwalić nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 właśnie takie motorki mi się podobają... ale co z tego jak chu.ja co się na nich znam :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 No Yamaszka cacy, nie wiem tylko czy kiedykolwiek zdecydowalbym sie na moto ktore ma wydechy pod dupa. Swietnie to wyglada ale jajka pewnie to odczuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 No Yamaszka cacy, nie wiem tylko czy kiedykolwiek zdecydowalbym sie na moto ktore ma wydechy pod dupa. Swietnie to wyglada ale jajka pewnie to odczuja. cooo Ty jajka sa całe. Bałem się że będzie grzać mocno ale jest ok. Dziewczyna też nie narzeka. Minus jest jeden - ceny zamiennych tłumików Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Fazer śliczny, ranty na felach sam polerowałeś czy firmowo są tak robione? Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Fazer śliczny, ranty na felach sam polerowałeś czy firmowo są tak robione? tzn jakiejś specjalnej polerki nie robiłem. tak machnąłem jakąś pastą. cały felunek tak robiłem bo ta tylna felga taka już brzydkawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wygrzebalem na dysku, Zecior czysty bo pojechalismy sie polansowac, w dodatku fota zrobiona dobrym aparatem wiec mozna sie pochwalic : Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) a oto moja własna Honda! Civic EX 2004 ^_^ Edytowane 7 Marca 2009 przez Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Kumpel mnie właśnie przewiózł... W środku nie ma nic poza dwoma fotelami (jeden kubełek) + prędkościomierz + obrotomierz. Masakra zapier.dala Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 troche taki zlom z zewnatrz, ale po odpicowaniu bylby za(pipi)isty. wiesz moze co to za silnik tam siedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Kumpel mnie właśnie przewiózł... W środku nie ma nic poza dwoma fotelami (jeden kubełek) + prędkościomierz + obrotomierz. Masakra zapier.dala klimacik jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 rat style tuning Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 troche taki zlom z zewnatrz, ale po odpicowaniu bylby za(pipi)isty. wiesz moze co to za silnik tam siedzi ? O to właśnie chodzi Gość 13 godz. kątówką zdzierał lakier, potem polał roztworem wody z solą i zostawił na parę dni, żeby zeżarło. Do tego pozrywane wszystkie listwy, rejestracje celowo powyginane + krzywo przykręcone, przednie lampy oklejone żółtą folią, z tyłu korek od gazu... Jeszcze jest do odpicowania - w planie są krzyże maltańskie na bokach i dachu i klatka w środku. A silniczek słabiutki, oj słabiutki 3,5 l, 218 KM Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Takie cos jestem jak najbardziej w stanie zrozumiec i dla mnie to jest niesamowita rzecz. Pozdrowienia dla kumpla. Ale nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy taka rdze hoduja sobie np. tylko na masce i taka zardzewiala czesc montuja na zupelnie normalnym, czystym samochodzie. Besesu Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 troche taki zlom z zewnatrz, ale po odpicowaniu bylby za(pipi)isty. wiesz moze co to za silnik tam siedzi ? O to właśnie chodzi Gość 13 godz. kątówką zdzierał lakier, potem polał roztworem wody z solą i zostawił na parę dni, żeby zeżarło. Do tego pozrywane wszystkie listwy, rejestracje celowo powyginane + krzywo przykręcone, przednie lampy oklejone żółtą folią, z tyłu korek od gazu... Jeszcze jest do odpicowania - w planie są krzyże maltańskie na bokach i dachu i klatka w środku. A silniczek słabiutki, oj słabiutki 3,5 l, 218 KM do driftu jak znalazl fajny styl, ale ja bym alu inne dal albo zostawil fele zwykle jak ma byc w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ale z 3,5 litrowego silnika więcej kucy mógłby wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 moje kochanie, czeka na lepsze dni kiedy kasa pozwoli zeby dokaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 troche taki zlom z zewnatrz, ale po odpicowaniu bylby za(pipi)isty. wiesz moze co to za silnik tam siedzi ? O to właśnie chodzi Gość 13 godz. kątówką zdzierał lakier, potem polał roztworem wody z solą i zostawił na parę dni, żeby zeżarło. Do tego pozrywane wszystkie listwy, rejestracje celowo powyginane + krzywo przykręcone, przednie lampy oklejone żółtą folią, z tyłu korek od gazu... Jeszcze jest do odpicowania - w planie są krzyże maltańskie na bokach i dachu i klatka w środku. A silniczek słabiutki, oj słabiutki 3,5 l, 218 KM do driftu jak znalazl fajny styl, ale ja bym alu inne dal albo zostawil fele zwykle jak ma byc w takim stylu Fele będą inne. Całe czarne z pomarańczowym rantem i śrubami. Co do mocy silnika to wszystko przed nim. Już myślał nad sprowadzeniem chipa z Anglii, może w przyszłości turbo, ale na to wszystko kasy trzeba. Jest jeszcze w planach zrobienie negatywu do driftu. Dla niezaznajomionych - koła ustawione pod kątem /---\, zamiast |---|, jak to jest zwykle. Także bazę ma niezłą, teraz tylko powoli pimpować :] Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 lepiej zalozyc szpere do driftu. a ten silnik ma potencjal chociaz osobiscie zostawilbym go na wolnossaku i ew. dal jakis program lepszy albo kompresor wrzucil, bo imo pasuje do tego silnika. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kumpel mnie właśnie przewiózł... W środku nie ma nic poza dwoma fotelami (jeden kubełek) + prędkościomierz + obrotomierz. Masakra zapier.dala cudo. tuning w zupełnie innym kierunku, imo - świetny pomysł, juz teraz wyglada to swietnie. dawaj na biezaco zdjecia jak auto bedzie sie zmieniac; ). Labtec - ładnie odpucowany ; ). powiedz o nim cos wiecej, jakies konkretne plany co do zmian?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 lepiej zalozyc szpere do driftu. a ten silnik ma potencjal chociaz osobiscie zostawilbym go na wolnossaku i ew. dal jakis program lepszy albo kompresor wrzucil, bo imo pasuje do tego silnika. pozdrawiam Szpera jest. Acha, jakby ktoś chciał takim do pracy dojeżdżać, to spalanie ponad 30l/100 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 a gazu ile? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Z tego co wyczytałem z powyższych postów, auto nie ma gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Labtec - ładnie odpucowany ; ). powiedz o nim cos wiecej, jakies konkretne plany co do zmian?? jest to ´93 190E, 2.6, 5biegow manual, z ASD (mechaniczne LSD) i na liczniku tylko 78tysiecy km. wiec drift zabawka to jest, kubilem bity ktory stal juz kilka lat, wiec prawie wszystko powoli wymieniam i chce go do stanu jak nowka doprowadzic chyba ze poddam sie i sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi