krupek 15 481 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 @Szejdj, jaka Octavia? Nie pi.erdol, że RS :o @Grzyb, na jaką Audicę zmieniłeś? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Nie, nie. Octavia 1, 3 lata starsza co prawda, ale w bardzo dobrym wyposażeniu, 1.9TDI, 200k przebiegu. Serwisowana w ASO, garażowana itd. Cieszy mnie bo ma doinwestowane audio za ponad 3,000PLN, więc będzie ładnie grała Akurat się trafił taki egzemplarz z pewnego źródła, to pomyślałem, że zaryzykuję, Octavia to już trochę inny komfort jazdy a jak mnie fantazja poniesie to wgram jej wirusa na ~140km ~320nm. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 A niech poniesie, co się będziesz czaił Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 krupek: na A1 w automacie z 2x większą liczbą koni. Teraz aż się nie chce wychodzić z auta:) 3 Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Dobre te A1 sa, jezdza jak gokarty. Cos wiecej info o samochodzie? Wrzuc foto jakies Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) http://otomoto.pl/oferta/audi-a1-s-tronic-1-6-tdi-90-km-automat-navigacja-D4pb1IJ.html#a3d32aaf Z tej aukcji, oczywiście cena nie taka + gościu wziął mojego Swifciaka w rozliczeniu. Także pozbyłem się auta, którego nikt nie chciał kupić i z dopłatą zamieniłem na coś sporo lepszego i nowszego. Trza tylko podjechać do jakiegoś speca i niech zbada, czy wszędzie jest blacha, czy gdzieś jakiś gips. Bo zadbany nieźle, zero rys, z tyłu tylko jakieś małe, do wypolerowania. Edytowane 8 sierpnia 2015 przez grzybiarz 2 Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Nie lubie malych auta,ale A1 sa bardzo fajne. Jak Ci sie jezdzi? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Lubię samochody z automatycznymi skrzyniami, ale akurat w takim malutkim samochodziku odbiera frajdę z jazdy chyba. Za to spalanie jest minimalne w tym silniku, nieźle Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) Jeździ mi się zaje.biście, to w sumie drugie moje auto więc nie mam za bardzo porównania. To, że jest małe, to dla mnie na plus, nie mam dzieciaków, nie potrzebuje auta pięciodrzwioego, ale lepiej mi się takim parkuje, niż jakimś SUVem. Wcześniej ten swifciak był strasznie nisko zawieszony, każdą nierówność, górkę, dziurę, odczuwałem, haczyłem po kostce brukowej (u mnie cała starówka wysypana tą kostką). Tutaj nic, w dodatku tam, ruszając na jedynce wyglądało tak, jakby auto miało zaraz zgasnąć, tutaj całkiem inaczej, wszystko płynnie. Automat jest jednak zaje.bisty. W sumie dla mnie różnica spora: automat, a wcześniej manual, tutaj mnie dziwi to parkowanie, że auto samo mi jedzie na półsprzęgle i to jedzie szybciej, niż tam - więc muszę się przyzwyczaić, by w jakąś lampę nie walnąć, czy płot:) Kurde, jak czytam moje posty, to są nieźle naknocone, ale jestem zmęczony. Wczoraj tyle kilosów po auto, dzisiaj załatwianie z papierami, jeszcze te upały. Nie mam co się do auto przyzwyczajać, bo jest to auto raczej dla babki:), za jakiś czas idzie do siory, a póki co będę jeździł parę miechów. W sumie zobaczę, bo strach dawać to babie, wnętrze takie zadbane, wiem, że siora zaraz tam nasyfi, porysuje itp. Zresztą jak dla niej, to chyba za dużo koni. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez grzybiarz 2 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 http://otomoto.pl/oferta/skoda-fabia-bardzo-dobry-stan-techniczny-i-wizualny-garazowana-serwisowana-w-aso-ID6y918J.html zamieniam na octavie wystawiłem za 12k te Fabie, jak sądzicie, nie jest to za duża cena? Cytuj
QBH 246 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Zresztą jak dla niej, to chyba za dużo koni. krupek: na A1 w automacie z 2x większą liczbą koni. Teraz aż się nie chce wychodzić z auta:) ?? tam jest 90 KM? wiec o co chodzi? : ) Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Grzybi fajne auto ale w końcu to dla Ciebie czy siory ? To z PL bo nie doczytałem tego info ? Bo braku sterowania radiem z kiery wnoszę, że to chyba jednak PL ? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) najpierw pisze, że wymienił auto, teraz że to siory oba modele babskie, szczególnie ten swift nie wiem jak go mogłeś kupić no chyba, że to też siory. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez D.B. Cooper Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Paradoksalnie, częściej widzę kobiety np. w Q7, niż w tego typu autach, więć takie kategoryzowanie jest dla mnie trochę mało miarodajne. Fajny taki pomykacz do miasta, wszędzie się wejdzie, a i pocisnąć coś można. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 No tak jest w planach, żeby potem ona tym jeździła, ale się zobaczy. Dzisiaj jak wsiadłem o 15ej to dopiero wróciłem Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Paradoksalnie, częściej widzę kobiety np. w Q7, niż w tego typu autach, więć takie kategoryzowanie jest dla mnie trochę mało miarodajne. Fajny taki pomykacz do miasta, wszędzie się wejdzie, a i pocisnąć coś można. Bo kobiety nie lubią kobiecych samochodów bo te są chu.jowe? Cytuj
Gość osiol Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 "Prawdziwy mężczyzna kupuje kobiecie duże, bezpieczne auto do wożenia dzieci, a sam jeździ wynalazkami. Kupowanie kobietom małych miejskich samochodów jest domeną małych facecików" - Paweł Królikowski, aktor, prywatnie kierowca m.in. Alfy 155 Q4 (tera chyba na wózku jeździ). To ten policjant. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Niby tak, ale z zakorzenionymi w kobiecie umiejętnościami do prowadzenia auta potem widzi się zaparkowane suvy na 2 miejscach parkingowych. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Lain Ty widzisz co tu krupek za herezje wypisuje?! 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Wiecie co? Podniecam się autem, a tu dzisiaj mi klima nie działa. Ja je.bie!!!! Mam nadzieję, że to tylko bezpiecznik padł, jak ładowałem telefon (w starym Swifcie jak podłączyłem to ustrojstwo do gniazda zapalniczki, to wycieraczka tylna przestała działać;/). Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Lain Ty widzisz co tu krupek za herezje wypisuje?! Na pewno są wyjątki, mówiłem ogólnie i stereotypowo. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 To już przed swoją lubą się tłumacz Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 jako ze dziadkowoz e46 spisal sie w trasie na medal to postanowilem wrzucic kilka zdjec przed prysznicem po no homo a takie cudo jechalo po drodze w gorach 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi