ProstyHeker 1 851 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Furaczem zrobionym na rat style mógłbym dumnie latać po dzielni. Jeśli nie będzie mnie stać na zadbany samochód to kupie parcha i zrobię go na rdzewusa-poje.busa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Z tego co wyczytałem z powyższych postów, auto nie ma gazu. Ja to wywnioskowalem po zdaniu "z tyłu korek od gazu...". Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dla niepoznaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Dla niepoznaki. Yup. Cytuj Odnośnik do komentarza
ojejcu 86 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Pszut Tył. Trochę RURA, ale to szczegół. Z czasem się pomyśli o czymś mniejszym. A najgorsze z wierzchu jest to, pier.doli cały efekt: http://img359.imageshack.us/img359/3088/zdjcia0087.jpg http://img214.imageshack.us/img214/3977/zdjcia0090.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
mlokon 8 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 załóż chromy na boczku i będzie git majonez! Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 jest pener Labtec - ładnie odpucowany ; ). powiedz o nim cos wiecej, jakies konkretne plany co do zmian?? jest to ´93 190E, 2.6, 5biegow manual, z ASD (mechaniczne LSD) i na liczniku tylko 78tysiecy km. wiec drift zabawka to jest, kubilem bity ktory stal juz kilka lat, wiec prawie wszystko powoli wymieniam i chce go do stanu jak nowka doprowadzic chyba ze poddam sie i sprzedam dobry rocznik, z dobrym silnikiem i malym przebiegiem. skoro wiesz co działo sie z nim wczesniej (jak był bity?) i wlozyles juz w niego troche pracy (na zdjeciu prezentuje sie swietnie, co masz w nim jeszcze do porobienia?) to sie nie poddawaj i powoli dłub przy nim dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Pewnie z drugiej strony pół auta nie ma Nie no, gdzieś w pokaż swoja morde chyba wklejał fote jak leciał bokiem i to chyba było w tym meśku, a może i nie. Ale podejrzewam po krótkiej lustracji, że skoro mieszka w islandii to do zrobienia pozostały mu rzeczy typu kute tłoki, turbina i dedykowany układ wydechowy od AMG oryginał ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 A najgorsze z wierzchu jest to, pier.doli cały efekt: http://img359.imageshack.us/img359/3088/zdjcia0087.jpg http://img214.imageshack.us/img214/3977/zdjcia0090.jpg pewnie mial plastikowe nakladki na progi z GSIka i zbierala sie tam woda... ktos sciagnol i wyszlo szydlo z worka a co do GSI to dzisiaj jechalem z kolega jego 16V i czuc ze ma to 170KM pod noga... gorzej ze sruba od korby postanowila sie ukrecic... no i dziura w bloku :o dosyc spora.. na 1 garze panweka z 2 czesci zrobily sie 4 wyprostowane kawalki bloku i korby wystrzelily spod auta, szkoda silnika... teraz trzeba przekladac wszystko do nowego dolu, oby "glowa" cala byla... Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Pewnie z drugiej strony pół auta nie ma Nie no, gdzieś w pokaż swoja morde chyba wklejał fote jak leciał bokiem i to chyba było w tym meśku, a może i nie. Ale podejrzewam po krótkiej lustracji, że skoro mieszka w islandii to do zrobienia pozostały mu rzeczy typu kute tłoki, turbina i dedykowany układ wydechowy od AMG oryginał ;D haha, super by było, tak dla informacji to M103 silnik w tych samochodach wytrzymuje do jakiś 400km oryginalny, są gotowe bi turbo (albo twinturbo jak kto chce) systemy i przy ciśnieniu 10psi to już ma się jakieś 280KM ale nie na maja kieszeń, została mi elektryka, i papierkowa zabawa zęby dostać numery, sprężyny już dostałem 40/40 drop jeszcze się zrobi i powinien być gotowy tutaj zdjęcie jak dostałem samochód: http://memimage.cardomain.com/ride_images/...30011_large.jpg ale dostałem kilka dni temu ofertę zamiany na ´99 Civic VTi, 104tys km na liczniku, trochę zaniedbany ale można by było niezła zabawkę za grosze zrobić Edytowane 28 Marca 2009 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Oto moje obecne (od tygodnia) auto. Audi A4 B5 1.8 Quattro A tym głównie woziłem się przez ostatnie kilka lat. Możecie pomyśleć, że złom itp... ale czuję ogromny sentyment do tego samochodu i mimo wszystko ciężko jest mi się z nim rozstawać... Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Noje maszine Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A w wakacje przesiadka na Cagivę Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ladna suczka :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ładna, ładna tylko nowe lusterka by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 (edytowane) Ej, o co tu w końcu chodzi? Soniak ściemnił, że ma cross-enduro (czy jak to się tam nazywa), a tak naprawdę przerobił zdjęcie, które Lucek odkryłeś i wkleiłeś w oryginale, czy jak? Na tym zdjęciu drugim ten po prawej nie przypomina mi Soniaka, ale mogę się mylić. Więc tak to jest, mamy bekę czy nie mamy. Edytowane 3 Kwietnia 2009 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 nie no wkleilem zdjecie Soniaka z jego motocyklem, bo ladne jest Ze Soniak to od razu beka ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja też jakieś drugie dno zacząłem rozkminiać, i tak sobie myśle, czy Lucek się koleguje z Soniakiem i ten dał mu fote, czy Soniak photoshopa zna na tyle, że potrafi przesunąć motory i ściągnąć z nich ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) Ale ja siedzę na Suzuki, a nie Hondzie :o . Dziś będę nagrywać jakiś dobry filmik w stylu Łódź on bike. PS. a fotki to są z PolskiejJazdy, możecie mnie odszukać i dać mi koment :* Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez Soniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 I kolejne, drobne przeróbki E30tki mojego kumpla. Na żywo wszystko wygląda jeszcze lepiej - zaklejone wewnętrzne lampy - Iron Cross na masce + tylnej klapie - felgi 16tki (ostatnio były tylko z przodu) + opony 205/50 przód + 225/50 tył (felgi zostają, ale będą malowane na czarny mat + pomarańczowy rant + pomarańczowe śruby) - z tyłu, zamiast znaczka 335i będzie naklejka... Tico Cytuj Odnośnik do komentarza
Desser 35 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Wyglada rewelacyjnie, ale mam jedno pytanie - jak takie auto przechodzi przeglad z taka rdza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No, ale do czego tu się przyczepić? Mało zardzewiałych samochodów jeździ? Nie ma chyba przepisu mówiącego, że nie można jeździć zardzewiałym samochodem. A tak to zawieszenie nówka, wszystkie żarówki działają, trójkąt, gaśnica jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nareszcie wiosna! Wypucowana po zimie, w nowych butach: Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 851 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Cudna Madzia, ślicznotka. (sprzedaj mi ją po wakacjach za 2,5k :F) Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opony Vredestein? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi