Dzujo 0 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) Jak robiliśmy reckę SingStar: Wakacyjna Impreza Pełne szaleństwo! Absolutny precedens. Po raz pierwszy możecie zobaczyć, jak wygląda przygotowanie recenzji do PE! Przed wami materiały z recenzji SingStar: Wakacyjna Impreza. Jak zawsze, także i tym razem musieliśmy się przebrać. Co zaśpiewaliśmy, i dlaczego mamy setki fanek? Szczegóły poniżej! KLIKNIJ TUTAJ - na wlasną odpowiedzialność SingStar: Wakacyjna Impreza Że niby głupie? Że niby obciach? O to właśnie chodzi. Edytowane 7 czerwca 2008 przez Dzujo Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 xD i to jest wlasnie fajne w singstarze Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 (edytowane) Szaleństwo ? Czy ja wiemmm.... singstar jak singstar nie widze w tym nic nadzwyczajnie ciekawego Edytowane 7 czerwca 2008 przez ArkejD Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Jak robiliśmy reckę SingStar: Wakacyjna Impreza a kogo to obchodzi? czy jak bym wrzucił tutaj materiał z moich imprez to też byście oglądali? wątpię... Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Tylko ,że Ty jesteś waldusthecyc ,a oni to redaktorzy pewnego magazynu. Potem możesz spojrzeć na nazwę forum. Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 W sumie to malo ciekawe, interesujace, smieszne czy przyjemne. Takie wyglupy ktore bawia tylko tych, co je nagrywali. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 (edytowane) W sumie to malo ciekawe, interesujace, smieszne czy przyjemne. Takie wyglupy ktore bawia tylko tych, co je nagrywali. dokładnie o to mi chodzi - ja też pamiętam wiele fajnych imprez, lecz budzą one radość tylko moją i osób, z którymi się bawiłem. Tylko ,że Ty jesteś waldusthecyc ,a oni to redaktorzy pewnego magazynu. Potem możesz spojrzeć na nazwę forum. i co z tego? A co mnie oni interesują? Ja tu o grach czytam, względnie o sklepie psx extreme, a nie parze facetów drących paszczę do plastikowych mikrofonów. Edytowane 9 czerwca 2008 przez waldusthecyc Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Drugi raz propnuje wrzucić filmik z Hivem, a zamiast Singstara dać spalanie bąków. Oklaski gwarantowane! Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 @waldus - tez mnie to nie interesuje lecz po prostu stwierdzam fakt ,że niektórych może i mają to prawo na własne forum wrzucić;] Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Może to początek nowej serii? "Making of np making of Recka: Buzz , Guitar matoł itd. Więc nie narzekać i inne "programy" typu "Minikurs podpalania pierda prowadzi Hiv Sensei Inicjatywa fajna Prosim węcej i ostrzej. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 (edytowane) Może to początek nowej serii? "Making of np making of Recka: Buzz , Guitar matoł itd. Więc nie narzekać i inne "programy" typu "Minikurs podpalania pierda prowadzi Hiv Sensei Inicjatywa fajna Prosim węcej i ostrzej. HIT gwarantowany tez mnie to nie interesuje lecz po prostu stwierdzam fakt ,że niektórych może i mają to prawo na własne forum wrzucić;] no faktycznie - z tym nie będę polemizować. lecz również mam prawo skrytykować :-) Edytowane 11 czerwca 2008 przez waldusthecyc Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Rozwiazanie jest proste. Nie chcesz, nie wchodz. Tyle. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 O ja pierdzielę, jaka szalona zabawa! Ci Zg(Red.)ziole są naprawdę zeschizowani, a ja sądziłem, że w Gazecie Ekstrim zapodajecie ściemę! Cytuj
JoHnyW 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 graty zobaczcie profil kolesia netcasty to jest prze (pipi). Zalapal sie juz na reklame w niemieckiej telewizji ale n00b spiewa na easy http://uk.youtube.com/watch?v=Zqf003UZ9uY http://uk.youtube.com/watch?v=_FNTDv5nIwQ http://uk.youtube.com/watch?v=RhCLOTJfDWk&...1E3&index=0 dla kogos kto nie gral w singstara filmiki moga byc nieciekawe ale i tak polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi