Kogut 308 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 No a mi udalo sie sprzedac zx6 i zanabylem droga kupna hm crf450r. Pochwale sie wieczorem fotką ;D Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 Leśniczy tak robią u nas, bo ich w(pipi)iają typy na crossach quadach. Rozjeżdżają drogi gruntowe na kruszywowej podbudowie, ale z drugiej strony, las jest od tego, żeby się wyszaleć. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 Wsk po tuningu: wał z korbowodem od yz 250, gaźnik PWK Keihin 38mm, membrana i króciec Rotax 34mm, CDI + Top Performance ustawione na 3,2mm przed GMP, tłok z Kawasaki KDX 200, dyfuzor 8k + LeoVince Tak ciezko zreanimowac polska motoryzacje? Blok odlany z przetopionych aluminiowych odpadów, trochę gratów z importu, rama spawana w garażu. Zamiast tworzyc potwory w stylu nowej syrenki/warszawy mogliby pojsc sladem tego chlopaka. 2 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 Wsk super sprawa, za(pipi)iscie to zrobil i w terenie radzi sobie elegancko. Ja ostatnio wską jezdziłem w podstawowce. Ze wszystkich starszych moto z ktorymi mialem doczynienia wska jezdzilo sie najprzyjemniej. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Chyba jedne z fajniejszych nagran akcesoryjnych tlumikow w moto Reakcja po odpaleniu i ta 2:30 - prawie jak konsolowy banderas. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 (edytowane) Leśniczy tak robią u nas, bo ich w(pipi)iają typy na crossach quadach. Rozjeżdżają drogi gruntowe na kruszywowej podbudowie, ale z drugiej strony, las jest od tego, żeby się wyszaleć. Nie bardzo, hałas jest na tyle duży ze zwierzęta dostają paniki Edytowane 24 lutego 2015 przez Grzegorzo Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 24 lutego 2015 Opublikowano 24 lutego 2015 Mnie tak szczerze to trochę wku.rwiaja offroadowcy. Zwlaszcza jak ryją quadami leśne polany. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 A propos to w lesie jest zakaz jakichkolwiek mechanicznych środków transportu. Jest nawet takie cos jak straż leśna, ale blokad na koła chyba nie zakładają Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 ja sam nie wiem. przypomina mi to dyskusję o szybkiej jeździe autem. jak masz auto 400 kucy to gdzie masz jeździć? masz jakiś tor w Polsce dla takich aut? (pominę z grzeczności tor Kielce gdzie możesz max 206 poczochrać, wszystko co większe to mało miejsca już) podobnie jest z quadami - mało miejsc, mało torów, a jak są to kosztuje sporo kasy. tak to wygląda przynanjmniej na południu Polski choć co do zasady też uważam, że rozjeżdżanie lasów to średni pomysł i powinny być te zakazy respektowane. pytanie, co w zamian. Cytuj
Maciejjy 92 Opublikowano 25 lutego 2015 Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) A co tam! Tez się pochwale swoja cebula! Zdjęcie jak kupowałem. Oczywiście owiewka już zdjęta. Czekam na wiosnę, bo w tym sezonie mam zamiar ostro ja przegonić. Edytowane 25 lutego 2015 przez Maciejjy 5 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Jedna z bardziej udanych Hónd, ale w sumie od tego producenta chyba ciężko znaleźć nieudane modele. Jak to cerb kiedyś napisał " muł roboczy" czyli wierny, pancerny i wszędzie dojeżdzający Podoba mi się, tylko przerób kominy. Skoro już tu jestem, a potraficie spuszczać się godzinami nad butami w dziale modowym, to.... ...które malowanie? Cena i stan zblizone, a miejscowosc ta sama:) 1 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Zdecydowanie biel ze srebrem. W ogóle, fajnie prezentuje się ta Aprilka. Miałem przez jakiś czas mocne parcie na motocykle i właśnie wtedy Aprilia mocno mi mieszała w sercu. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Tez bardziej mi pasuje biala Obie są dosyć drogie, ale za tą cene można znaleźć wersje Factory z tym, że do poprawek lakierniczych. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 A co tam! Tez się pochwale swoja cebula! : Zdjęcie jak kupowałem. Oczywiście owiewka już zdjęta. Czekam na wiosnę, bo w tym sezonie mam zamiar ostro ja przegonić. Panie, ile za to cudo? Pajda, będę nonkonformista i głosuje na nr 1 1 Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 8 marca 2015 Opublikowano 8 marca 2015 Pojawily się jeszcze 2 kandydatki: Wlasciciel wspomina, ze do poprawek lakierniczych czacha i lewa owiewka. Poza tym motocykl juz byl kiedys malowany A ta jest niedaleko mojego domu: Tak, wiem, ze wazniejszy jest stan techniczny, ale malowanie tez ma dla mnie znaczenie. Tym bardziej, ze to moze byc ostatni scig w mojej karierze <małżeństwo> Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 Co to za model? Szybkie to jest? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi