Cerb 7 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Tak przypadkiem trafiłem na dwie opinie o Suzuki TLR1000R, dają do myślenia : "A no temu moi serdeczni koledzy, że TL to moto które trzeba prosić żeby skręcało, ma słabe zawieszenia, spróbujcie odkręcić manetę do końca na wyjściu z winkla (bez gumy)" "No i Panowie weźcie pod uwagę, że TLR to protoplasta VTRy. Yuby tak mówisz, ale czasami fajnie sobie krzyknąć "o ku*wa zaraz zginę!" Na tym bike'u to jest dopiero hardcore " Cytuj
MeL 34 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 słyszałem że ona zabija niemiłosiernie Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Moja wiocha, jeszcze trochę, a pokazałbym wam gdzie mieszkam : ) http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/10,882...obwodnicy_.html łąjzy oczywiście poczekały, aż motocyklista nastuka komplet punktów. Powinni włączyć koguta już po tym jak ich wyprzedził. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Jak sie jezdzi jak pajac... Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Moja wiocha, jeszcze trochę, a pokazałbym wam gdzie mieszkam : ) http://miasta.gazeta.pl/zielonagora/10,882...obwodnicy_.html łąjzy oczywiście poczekały, aż motocyklista nastuka komplet punktów. Powinni włączyć koguta już po tym jak ich wyprzedził. Policja w takich sytuacjach musi dokonać pomiaru prędkości - w tym przypadku pomiar był dwukrotny, bo zwyczajnie nie mogli kolesia dogonić. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 W nowych motocyklach powinno to być montowane jako opcja Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 http://uzyjwyobrazni.pl/projekt.php?id=50&p=1 - niektore calkiem niezle Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 W nowych motocyklach powinno to być montowane jako opcja -O kur.wa policja Cię ściga! -Aaarrrr <lol> Cytuj
MeL 34 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Przyznać się kto był na Jasnej Górze dziś? Ja byłem. Ponad 20 000 motocykli Cytuj
Sig 395 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Byłem w Czewie też . Głowa mnie boli od tego hałasu Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 przejeżdzalem wczoraj przez poznań i w ch.uj tych (pipi)ków było. Co to za okazja? nawet ku.rwy na motungach stały z lizakiem Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 W sobotę było oficjalne rozpoczęcie sezonu. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 sobotę? W niedzielę była msza i chyba to jest rozpoczęcie sezonu. http://www.tvs.pl/informacje/10401/ Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Nie byłem na otwarciu, więc dokładnie nie wiem, ale ryki maszyn dały się słyszeć wszędzie ;]. http://www.epoznan.pl/index.php?section=ne...ws&id=13493 Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Dziś wylądował na mojej głowie he he : Chwilowo nie moge potestowac bo moto w serwisie ale niedlugo zdam realcje. Wykonanie pierwsza klasa. Pinlock z uszczelka, niezly bajer przynajmniej nie bedzie rysowal szybki. Dokupie sobie jeszcze szybke lekko przyciemniana. A w Zecie wymieniam komplet oponek (Michelin Pilot Sport) i klocki na EBC Sinter Metal, ciekawe jak sie spisza. Aha i lusterko mi odpadlo jak wpadlem przy 30 km/h w dziure w asfalcie, moze jakos to pospawam bo nie usmiecha mi sie nowego kupowac. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (pipi) kask piękny. Shoei mają najpiękniejsze malowania ale (pipi) cena dla mnie jest zaporowa:/ bo za taki kask to 1,5 trzeba zostawić Mówię o starszych modelach Jaki to jest model ten Twój? Ja myślę o kasku bo mój umiera. Tylko jakieś auto muszę przyhandlować - $$$ się urodzi i se kupie. Myślę raczej o HJC. Zależy mi na blendzie. No I HJC drogie bardzo nie są. Shoei to takie marzenie póki co A właśnie co do opon mam pytanie. Nie wiem co wrzucić. Nie chcę żeby mi się za szybko starły. Pilot Powery podobno znikają momentalnie. Znalazłem dużo Pirelli Diablo Supercorsa w dobrej kasie. Twarda mieszanka SC3 - podobno sporo wytrzymują i przy okazji trzymają dobrze. W Fz6 miałem Bridgestone Battlaxy chyba BT15. To tak przy mojej jeździe znikała opona dość szybko:P Co polecacie? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Co do kasku to Artifact TC-1, a z opon które dużo wytrzymaja i bede dobrze trzymac asfaltu to Metzeler Z6, nie slyszalem na nie zlego slowa a kumpel na CBR1100XX wrecz pial z zachwytu jak zalozyl nowy komplecik. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 jakoś mnie ten Metzeler nie przekonuje. Silver - dobra fota Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Dziś wracając z Torunia, tuż przed Mławą miałem czołowe zderzenie z sarną. Jechaliśmy droga mi dobrze znana na której latało się i 250 km/h. Asfalt nówka, szeroko no cud malina, zacząłem wyprzedzać dwa samochody i dobiłem do 140 km/h ale mówię pusto to pociągnąłem do 190 km/h. Widoczność na kilometr albo i lepiej, niestety nie przewidziałem że z lasu (z rowu konkretnie wyskoczy mi sarna, bardzo duża, może nawet jakiś młody jeleń). Jak spojrzałem na zegar to miałem 186 km/h i zacząłem hamować, nie wiem przy ilu walnąłem ale Adam który za mną jechał mówił że miał 170 km/h i nie mógł mnie dojść czyli liczę że też miałem w tych okolicach. W sarnę walnąłem centralnie w jej bok. Po strzale trzymałem się fajery i zaczęło mnie rzucać po drodze, nagle moto zrobiło fikoła a ja zacząłem przed nim szlifować po asfalcie, Adam mówił że w pewnym momencie motocykl nade mną przeleciał i wykonał jeszcze 50 metrowy ślizg. Ja turlałem się jakieś 100 metrów. Cały czas byłem świadomy co się ze mną dzieje i tylko powtarzałem - o Jezu żebym tylko się nie zabił, żebym się nie połamał, żeby Adam na mnie nie najechał itd. Na szczęście nic mi się nie stało i jedyna odniesiona rana to starte bardzo powierzchownie kolano. I trochę pięta odbita. Ciuchy wytrzymały próbę, jutro wrzucę ich zdjęcia. A tutaj to co zostało z motocykla Dostałem drugie życie w podarunku, chyba na te imieniny które dziś obchodzę . http://img246.imageshack.us/gal.php?g=s6301058.jpg Cześć Pajda he he. Cytuj
mj 13 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 szkoda motoru miales farta ze zyjesz Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Ciesz się że żyjesz, pier.dol moto;] Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Trzecia fota mocna ;]. Co na to obrońcy zwierząt? Najlepszego z okazji imienin - dobrze, że możesz jeszcze je obchodzić ;]. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi