Opublikowano 28 lipca 200816 l Autor Sposób na 5 bossów. Filmik zrobiłem na warrior, ale działają również na wyższych poziomach, tylko trudniej ogłuszyć. Wystarczy jednak, że raz nam się uda. BTW: Sposób z ogłuszaniem nie ja wymyśliłem.
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Sposób na nabicie trochę karmy za pomocą łuku na fioletowym stworku: http://pl.youtube.com/watch?v=eezhsHG0bmk Przez przypadek wykonane przez NajberPL ps. nie wiem czy ktoś już znalazł ten glitch wcześniej? ps2. na końcu filmiku sam wyłączył się nam telewizor
Opublikowano 20 stycznia 200916 l jakis sposob na bossa (nie pamietam chapteru ale to ten w zaswiatach chyba - walka toczy sie na trzech wysepkach na ogniu on lata z jednej nad druga i wali kulami ognia i respawnuje te wezowate potworki) mam tylko jeden woreczek z ziolkami i juz mnie krew zalewa. wiem ze jestem noob ale nie mam pojecia jak sie zabrac za tego drania
Opublikowano 20 stycznia 200916 l Zedonius...kolo potrafi napsuć tyle krwi, że bania mała. Generalnie używaj jak najwięcej dashy (blok+kierunek). Na początku omijaj fireballe skokami w lewo lub w prawo. Jak tylko kolo wykona tąpnięcie wprost na Twoją głowę zrób unik (będziesz przez ułamek sekundy nietykalny więc nie dostaniesz damage'u), wtedy trzymaj się bardzo blisko niego i: - rób uniki przed jego chwytami w prawo, powinien dać Ci czas na wyprowadzenie comba XYY Lunarem, bądź też XYY kosą. Jeśli będzie powtarzał ten ruch cały czas to dasz radę, jeśli nie...to unikaj jego ataków dalej i powtarzaj to o czym napisałem wcześniej. - możesz również spróbować zaatakować go dashem z miecza co czasem sprawia, że bossowie są na moment otumanieni. Wtedy bardzo szybko zmieniasz na Vigoorian Flails i wykonujesz combo XX do znudzenia. Kolo nic Ci nie zrobi. Obczaj walkę z Zedoniusem na YouTube. Jest tam masa przykładów.
Opublikowano 13 stycznia 201015 l Gram na poziomie wojownik i jestem przy czarowniku który próbuje wskrzesić jakieś bóstwo chyba poziom 13 lub 14 , ilu jeszcze zostało bosów bo nie mam juz żadnej kasy i mam tylko jedną małą porcje zdrowia ? Nie wiem czy dam mu rady, tyle gry i niechciałbym zmarnować i jej nie przejść a nie ma chyba czegos takiego jak start od początku levelu. Edit Prosze moderatora o przeniesienie do stosownego działu bo pomyliłem tematy. Edytowane 13 stycznia 201015 l przez Michas