Krakers 4 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 Polecam iść na początku środkiem, szybko zabić spadających Haven Troops z góry, a następnie trzymać się z prawej strony - najlepiej zapamiętać, kto gdzie stoi a potem nie powinno już być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) No nie wiem, u mnie jak zabije kilku to na ich miejsce przychodzi 2x wiecej i co zabije nowa ekipe to zaraz pojawia sie kolejna i tak w nieskonczonosc, jest ich po prostu pelno, to samo z Gekko - rozwale te dwa i przychodza nowe. Czy ktos poza mna tez tak ma, ze w tym miejscu ciegle przychodza nowi przeciwnicy po rozwaleniu obecnych ? Wlasnie o to mi chodzi - czy jest jakis normalny sposob na przejscie tego miejsca ? Gram na poziomie Solid Normal o ile to ma jakies znaczenie. Edytowane 29 czerwca 2008 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMODO 66 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 No nie wiem, u mnie jak zabije kilku to na ich miejsce przychodzi 2x wiecej i co zabije nowa ekipe to zaraz pojawia sie kolejna i tak w nieskonczonosc, jest ich po prostu pelno, to samo z Gekko - rozwale te dwa i przychodza nowe (tylko ja tak mam ?). Wlasnie o to mi chodzi - czy jest na to jakis normalny sposob ? Istnieje. Mk.2 - bron uspiajaca i trzymanie sie jednej strony (ja trzymalem sie lewej). Na poczatek usppiasz 3 FROGS, idziesz powoli i wyskakuja kolejne 2, uspiasz z daleka. Cala sztuczka polega na tym, ze z daleka Cie nie dojza lub zapytaja "huh?", wiec jestes bezpieczny. W dalszym korytarzu masz kolejne 3 sztuki. Potem za przeciskasz sie za "silosami" i idziesz powoli juz w kieurnku drzwi. Wyskakuje kolejnych 2ch. Uspiasz i droga do drzwi wolna. Czekasz az Gekko bedzie szedl w odwrotnym kierunku i gazem do drzwi. Nawet jak teraz wpadniesz do rozwalenia bedzie ylko 2 FROGS i 1 gekko. Zanim zleci sie reszta bedzie po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 29 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) Rozumiem - czyli nie dac sie zauwazyc bo bedzie pozamiatane ? Za kazdym razem mnie zauwazyli, wiec ich rozwalalem, ale na ich miejsce przychodzili kolejni, cala masa, nie tylko dwoch i tak w nieskonczonosc, do tego 2x Gekko - tez tak mieliscie ? Edytowane 29 czerwca 2008 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 30 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2008 Caly czas musi byc caution, inaczej nie przejdziesz. Facecamo na glowe, kladziesz sie na glebe, snajpa z tlumikiem i wybijasz wszystkich jak chcesz. Jesli nie zalaczy sie alarm nowi sie nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2008 sprobuj odrazu przejsc na prawo,potem odczekaj przy scianie az przeciwnicy opuszcza ta strone i biegnij prosto az do drabiny,gora przejdziesz polowe planszy niezauwazony Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 30 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2008 Witam Do tych co zdobyli emblemat Assasina- jak to z nim jest? bo z tego co czytałem trzeba 50 razy zabić nożem i wykonać 50 razy przetrzymanie i tu nasuwa się pytanie. Czy przetrzymanie to jest sam chwyt na R1? czy to powinno sie rozumieć jako przetrzymanie aż do ogłuszenia? Aha i czy można to robić też na rebeliantach czy tylko PMC się liczą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 30 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2008 Witam Do tych co zdobyli emblemat Assasina- jak to z nim jest? bo z tego co czytałem trzeba 50 razy zabić nożem i wykonać 50 razy przetrzymanie i tu nasuwa się pytanie. Czy przetrzymanie to jest sam chwyt na R1? czy to powinno sie rozumieć jako przetrzymanie aż do ogłuszenia? Aha i czy można to robić też na rebeliantach czy tylko PMC się liczą? 1.Wystarczy przytrzymac R1 i podciac gardlo;) Nie trzeba przetrzymywac do ogluszenia;) 2.Co do rebeliantow to nie wiem,ja robilem na PMC;) Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 30 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2008 Dzieki za odp :] Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 30 czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2008 (edytowane) Panowie, gdzie mogę znaleźć listę broni w MGS4? Brakuje mi dwóch do kompletu. Edytowane 30 czerwca 2008 przez DJ1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2008 http://faqs.ign.com/articles/885/885149p1....mp;RSSid=885149 Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 16 Opublikowano 1 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2008 http://faqs.ign.com/articles/885/885149p1....mp;RSSid=885149 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 1 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2008 Z tego co zrozumialem mozna wymieniac zablokowane bronie i w ogole bronie na pkt u drebina. Tylko jak wymienic/sprzedac mu te bron? Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 1 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2008 same "sie sprzedaja" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 4 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2008 Witam Do tych co zdobyli emblemat Assasina- jak to z nim jest? bo z tego co czytałem trzeba 50 razy zabić nożem i wykonać 50 razy przetrzymanie i tu nasuwa się pytanie. Czy przetrzymanie to jest sam chwyt na R1? czy to powinno sie rozumieć jako przetrzymanie aż do ogłuszenia? Aha i czy można to robić też na rebeliantach czy tylko PMC się liczą? 1.Wystarczy przytrzymac R1 i podciac gardlo;) Nie trzeba przetrzymywac do ogluszenia;) 2.Co do rebeliantow to nie wiem,ja robilem na PMC;) czyli z tego co wyczytałem jest to najlepszy sposób na wykończenie tego zadania. ponieważ, już za przytrzymanie dostajemy (1 punkt) i dodatkowo następny (1 punkt) za gardziołko, wiec tak i o to przy jednym łapaniu mamy 2 punkty-great!!! is it that correct ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 5 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2008 Correct. No i trzeba miec nie wiecej jak 25 alarmow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 5 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2008 na razie mam 2 i jestem przy końcówce 2 etapu... ale za to chyba 99 razy już wczytywałem grę (co było gdyby, nie te chek-point-y ). aha... a kiedy i za co dostane maskę gołej czaszki??? czy przypadkiem nie podobnie jak raivena i otacona w brifing mision za uderzenie reszty przyjaciół przez MKII??? pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 5 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2008 na razie mam 2 i jestem przy końcówce 2 etapu... ale za to chyba 99 razy już wczytywałem grę (co było gdyby, nie te chek-point-y ). aha... a kiedy i za co dostane maskę gołej czaszki??? czy przypadkiem nie podobnie jak raivena i otacona w brifing mision za uderzenie reszty przyjaciół przez MKII??? pozdro... Za przejscie gry na extreme bez alarmow, zabójstw,uzywania stealth i bandany ponizej 5 h Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 5 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2008 I bez rationów Cytuj Odnośnik do komentarza
patryk13 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2008 siema przeszedłem grę MGS 4 na najwyższym poziomie dostępnym na początku[bo extreme odblokował sie dopiero teraz] i tu moje pytanie jak otrzymać jakieś bronie w nagrodę?-gram 2 raz i ich nie mam w ogole chyba cały ekwipunek z jakim konczę grę powinienem otrzymać w ponownym starciu[????] dlaczego tego nie mam, może jest jakiś sposób na odzyskanie??[bo Otacon mówi, że przy 1 spotkaniu z MKII dostanę wszystlkie bronie...jestem juz przy Laughting Octopus i nadal nie mam nic:D proszę o pomoc!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 7 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2008 Koles wystarczy ze w jednym temacie zadajesz pytanie. Takich spamerow powinno sie od razu banowac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 24 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2008 czy wiecie w którym momencie pod koniec gry jest ostatni "save" ??? chce przejść grę bez ani jednego seva tak po prostu bez znaczenia i nie wiem kiedy jest ten ostatni... czy przed czy po ostatecznych napisach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 24 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2008 Ostatni sejw jest chyba zaraz po statsach z przejscia gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Tak z ciekawości - czy emblemat Big Boss jest bardzo trudny do zdobycia? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrB 9 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Tak z ciekawości - czy emblemat Big Boss jest bardzo trudny do zdobycia? Podobno łatwiej niż w MGS3, gdzie Fox Hound był najwyższą rangą. Najtrudniej jest zdobyć rangę Big Bossa w MGS2 (IMO). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi