Gość mevek Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 i jeszcze jedno pytanie... co daje nam 2 laleczka "MANTIS_a" tez działa jako bron ?? propos BIG BOOS-a jestem po 1 etapie z czasem 26 minut. dodam ze mam jeszcze kilka ass-ow w rękawie gdzie można zaoszczędzić troszkę czasu ale na pewno nie będzie to 2h:9m ten czas to masakra. pozdrawiam Cytuj
artex 28 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 (edytowane) Dzisiaj znalazłem jeszcze jeden kostium. South American Militia Disguise. Zaraz na początku 2 aktu trzeba pomóc rebeliantom najlepiej wykończyć PMC snajperką , jak już pozbędziemy sie PMC to rebelianci otworzą nam drzwi w budynku po prawej stronie patrząc od miejsca w którym zaczynamy. Edytowane 27 lipca 2008 przez artex Cytuj
Felix5000 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Słyszałem, że używając lalek Screaming Mantisa można wyciągać przedmioty od przeciwników - jak to zrobić? Bo ni uja nie mogę. Cytuj
Gallas 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 zdobyłem camo assassina na poziome liquid easy i zacząłem grac new game + na the boss extreme doszedłem do mk. II i nie mam tej pelerynki. moze mi ktoś powiedzieć czemu tak jest? Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Musisz odloadować poprzednią grę (tą skończoną). Cytuj
Gallas 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 odloadowałem i właśnie nie ma.nie ma face camo nic.tak jak bym grał new game. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Dlaczego jak kupuje tlumik do tego pistoletu Operator to nie mam go nigdzie w ekwpinuku ani nie zaklada mi sie automatycznie na bron. Co mam zrobic zeby strzelac z tlumikiem? South Africa to poczatek 2 aktu? Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Przytrzymujesz R2 na Operatorze i wciskasz trójkąt. Cytuj
bossgta 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 JAK POKONAC SCREAMING MANTIS??!.gdy na ciele pojawiaja sie cienkie sznurki snake ginie. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Uzyj Strzykawki na sobie, wtedy nie będzie Cie mogła kontrolować Cytuj
alien666 1 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Pytanie bardziej dotyczące gry niż rozgrywki - podczas grania nie wyświetla mi sie pierwszy briefing, jest dostępny tylko z menu... Już po raz czwarty przechodze i ciągle to samo.. Any ideas? Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Opublikowano 8 sierpnia 2008 (...)podczas grania nie wyświetla mi sie pierwszy briefing, jest dostępny tylko z menu(...) Czyli nic nadzwyczajnego. Musisz z menu obejrzeć. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 (edytowane) nie mam owej statuetki [ Frog (Akt 1) - garaż Advent Palace, ponad Nomadem ] w miejscu gdzie powinna być. czy przyczyna jest to ze podniosłem ja wcześniej przy wcześniejszej wizycie snake-a i być może jest teraz na stole w kuchni w samoloce Otacon-a ??? używałem bandany, czy to bedzie przyczyna jej braku?? juz niewazne!!! dobry strzal... gdy przytrzymamy przeciwnika w cqc i wstrzykniemy mu "syringe" kilka krotnie pojawi sie piana na jego gebie lol dobre co... chyba z 10-razy mu to wbijalem Edytowane 13 sierpnia 2008 przez mevek Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Dopiero co przeszedłem MGS4, na poziomie Big Boss Hard. Zdobyłem kilka rzeczy: (chociażby garnitur). Nie ma go jednakże na poziomie The Boss Extreme (Gdzie jestem już po spotkaniu z MK. II i Drebinem.) Pytam się, czy to normalne? (Choć wiem, że pewnie tak.) Cytuj
artex 28 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Strój altaira- AOTTRYKMYN Pistolet Evy z MGS:SE- JMSOTSYNRN Face Camo Drebina- DNTKKHKTMM Pistolet Snake z MGS 1- MEKAKORKKK Pistolet Meryl- DESKYHSTYL ^_^ Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Pytanie do osób, które przeszły grę na range BIG BOSSA. Jak się spisuje Patriot? Pytam się, bo potrzebuje jakiejś zachęty do grania. Cytuj
Gość mevek Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Pytanie do osób, które przeszły grę na range BIG BOSSA. Jak się spisuje Patriot? Pytam się, bo potrzebuje jakiejś zachęty do grania. daje rade... szybki, celny a przede wszystkim pozwala nam strzelać bez przeładowań magazynków. gdy go wyciągasz załącza sie muzyczka odnośnie patriotów (z 3 części). mi najlepiej przypadła do gustu "trupia czaszka" dla snake_a i speciale cheers Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 (edytowane) Jak pokonąc Laughting Octobus ? Z góry dzięki za pomoc 8) Już pomoc nie potrzebna. Edytowane 24 sierpnia 2008 przez krak2610 Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 ej. Pytanie mam zaczołem akt III - Third Sun (praga). Ile to jest tak na oko procent gry? Modle sie by jak najmniej. Dajta odpowiedź. Napiszcie odpowiedz ogromnymi literami, tak zebym tylko to zobaczyl i nie nacial sie na zadnego spoilera. POZDRO! Cytuj
Gość mevek Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) dobre co!!! http://uk.youtube.com/watch?v=bzBZ_AWGc-A&...feature=related można zaoszczędzić dobre 10 minut albo i więcej ponieważ to co jest na filmiku to to nie jest wszystko. cwaniaczek nie opublikował całego triku jaki wykonał w tym etapie. lol jednak doszedłem o co mu chodzi i jestem pewien ze mogę zaoszczędzić więcej czasu niż on (chyba ze filmik wprowadza w błąd) obejrzyjcie tego "BUG_a"... bo naprawdę warto! aha... gdzie mogę znaleźć w 3 act_ie "chaff 363 grnades" (te 2 z miejsca lądowania helikopterów już mam ) co robić ??? Edytowane 30 sierpnia 2008 przez mevek Cytuj
liquid 1 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Wow , broń Liquid to prawdziwy wymiatacz...chodzi o Thor 45-70. Wpiszcie na Wikipedii, googlach i obczajcie temat. Strach pomyśleć co by się stało z głową człowieka po oberwaniu :o Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Ba, sam Vamp się od niej przewraca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi