Opublikowano 27 lipca 200816 l i jeszcze jedno pytanie... co daje nam 2 laleczka "MANTIS_a" tez działa jako bron ?? propos BIG BOOS-a jestem po 1 etapie z czasem 26 minut. dodam ze mam jeszcze kilka ass-ow w rękawie gdzie można zaoszczędzić troszkę czasu ale na pewno nie będzie to 2h:9m ten czas to masakra. pozdrawiam
Opublikowano 27 lipca 200816 l Dzisiaj znalazłem jeszcze jeden kostium. South American Militia Disguise. Zaraz na początku 2 aktu trzeba pomóc rebeliantom najlepiej wykończyć PMC snajperką , jak już pozbędziemy sie PMC to rebelianci otworzą nam drzwi w budynku po prawej stronie patrząc od miejsca w którym zaczynamy. Edytowane 27 lipca 200816 l przez artex
Opublikowano 31 lipca 200816 l Słyszałem, że używając lalek Screaming Mantisa można wyciągać przedmioty od przeciwników - jak to zrobić? Bo ni uja nie mogę.
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l zdobyłem camo assassina na poziome liquid easy i zacząłem grac new game + na the boss extreme doszedłem do mk. II i nie mam tej pelerynki. moze mi ktoś powiedzieć czemu tak jest?
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l odloadowałem i właśnie nie ma.nie ma face camo nic.tak jak bym grał new game.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Dlaczego jak kupuje tlumik do tego pistoletu Operator to nie mam go nigdzie w ekwpinuku ani nie zaklada mi sie automatycznie na bron. Co mam zrobic zeby strzelac z tlumikiem? South Africa to poczatek 2 aktu?
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l JAK POKONAC SCREAMING MANTIS??!.gdy na ciele pojawiaja sie cienkie sznurki snake ginie.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l Pytanie bardziej dotyczące gry niż rozgrywki - podczas grania nie wyświetla mi sie pierwszy briefing, jest dostępny tylko z menu... Już po raz czwarty przechodze i ciągle to samo.. Any ideas?
Opublikowano 8 sierpnia 200816 l (...)podczas grania nie wyświetla mi sie pierwszy briefing, jest dostępny tylko z menu(...) Czyli nic nadzwyczajnego. Musisz z menu obejrzeć.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l nie mam owej statuetki [ Frog (Akt 1) - garaż Advent Palace, ponad Nomadem ] w miejscu gdzie powinna być. czy przyczyna jest to ze podniosłem ja wcześniej przy wcześniejszej wizycie snake-a i być może jest teraz na stole w kuchni w samoloce Otacon-a ??? używałem bandany, czy to bedzie przyczyna jej braku?? juz niewazne!!! dobry strzal... gdy przytrzymamy przeciwnika w cqc i wstrzykniemy mu "syringe" kilka krotnie pojawi sie piana na jego gebie lol dobre co... chyba z 10-razy mu to wbijalem Edytowane 13 sierpnia 200816 l przez mevek
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Dopiero co przeszedłem MGS4, na poziomie Big Boss Hard. Zdobyłem kilka rzeczy: (chociażby garnitur). Nie ma go jednakże na poziomie The Boss Extreme (Gdzie jestem już po spotkaniu z MK. II i Drebinem.) Pytam się, czy to normalne? (Choć wiem, że pewnie tak.)
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Strój altaira- AOTTRYKMYN Pistolet Evy z MGS:SE- JMSOTSYNRN Face Camo Drebina- DNTKKHKTMM Pistolet Snake z MGS 1- MEKAKORKKK Pistolet Meryl- DESKYHSTYL ^_^
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Pytanie do osób, które przeszły grę na range BIG BOSSA. Jak się spisuje Patriot? Pytam się, bo potrzebuje jakiejś zachęty do grania.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Pytanie do osób, które przeszły grę na range BIG BOSSA. Jak się spisuje Patriot? Pytam się, bo potrzebuje jakiejś zachęty do grania. daje rade... szybki, celny a przede wszystkim pozwala nam strzelać bez przeładowań magazynków. gdy go wyciągasz załącza sie muzyczka odnośnie patriotów (z 3 części). mi najlepiej przypadła do gustu "trupia czaszka" dla snake_a i speciale cheers
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l Jak pokonąc Laughting Octobus ? Z góry dzięki za pomoc 8) Już pomoc nie potrzebna. Edytowane 24 sierpnia 200816 l przez krak2610
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l ej. Pytanie mam zaczołem akt III - Third Sun (praga). Ile to jest tak na oko procent gry? Modle sie by jak najmniej. Dajta odpowiedź. Napiszcie odpowiedz ogromnymi literami, tak zebym tylko to zobaczyl i nie nacial sie na zadnego spoilera. POZDRO!
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l dobre co!!! http://uk.youtube.com/watch?v=bzBZ_AWGc-A&...feature=related można zaoszczędzić dobre 10 minut albo i więcej ponieważ to co jest na filmiku to to nie jest wszystko. cwaniaczek nie opublikował całego triku jaki wykonał w tym etapie. lol jednak doszedłem o co mu chodzi i jestem pewien ze mogę zaoszczędzić więcej czasu niż on (chyba ze filmik wprowadza w błąd) obejrzyjcie tego "BUG_a"... bo naprawdę warto! aha... gdzie mogę znaleźć w 3 act_ie "chaff 363 grnades" (te 2 z miejsca lądowania helikopterów już mam ) co robić ??? Edytowane 30 sierpnia 200816 l przez mevek
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Wow , broń Liquid to prawdziwy wymiatacz...chodzi o Thor 45-70. Wpiszcie na Wikipedii, googlach i obczajcie temat. Strach pomyśleć co by się stało z głową człowieka po oberwaniu :o