Skocz do zawartości

MGS4-FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vamp jak go dokładnie przejśc ?? i co to za strzykawka ?? mam włączonom tom strzykawke co w jednym z filmików urzywa Naomi czy to ta strzykawka?? staje za nim i naparzam R1 ale wąż go tylko bije a nie chwyta może ktos wytłumaczyć mi kroczek po kroczku co i jak??

• Odpowiedzi 239
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Vamp jak go dokładnie przejśc ?? i co to za strzykawka ?? mam włączonom tom strzykawke co w jednym z filmików urzywa Naomi czy to ta strzykawka?? staje za nim i naparzam R1 ale wąż go tylko bije a nie chwyta może ktos wytłumaczyć mi kroczek po kroczku co i jak??

http://uk.youtube.com/watch?v=MuMN2U9o1pE

już wiem!!

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Rail Gun + solid Eye + celowanie w czerwony punkcik = gekko nie żyje

Opublikowano
Rail Gun + solid Eye + celowanie w czerwony punkcik = gekko nie żyje

Tyle, że Rail Gun powinien być naładowany na fulla. Równie dobre jeśli nie lepsze w tej walce jest M82A2 bo jest szybsze. Dwa pociski szybciej strzelisz do Gekko niż jeden zanim się naładuje z Raila.

Ja na The Boss Extreme używałem właśnie M82A2. Stałem trochę za Rexem i mnie prawie nie trafiali.

Gość Mr. Blue
Opublikowano

celujesz i... się łąduje. Po prostu wytrzymaj trochę zanim strzelisz, trzymając L1. Pod ikoną broni, jest pasek stanu naładowania.

Opublikowano (edytowane)

Przytrzymujesz L1 aż pasek naładuje sie na maxa. W taki sposób RG zadaje 5000 dmg. Tylko uważaj żeby nie zahaczyć o coś bronią, bo wtedy całe ładowanie zejdzie.

Edytowane przez Gawlick
  • 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

3. Bonusowe wyposażenie

a) Bandana - ukończ grę, nie zabijając po drodze nikogo, nawet bossów. Można ją kupić za 5 mln DP, po rozpoczęciu nowej gry. Daje nieskończoną amunicję.

Mam pytanko :)

To jak pokonac bosa niezabijając go?? a co z finałowym bosem??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

panowie (ale nie tylko, też panie i transwestyci) potrzebuje pomocy, przechodze na The Boss Exteme bez kontynuacji, alertów itp. i się zablokowałem na Crying wolf. Tzn to było parę miesięcy temu ale mnie tak wku.rwiła że nie grałem. Teraz wróciła mi ochota na jej zniszczenie i potrzebuje pomocy

Opublikowano

panowie (ale nie tylko, też panie i transwestyci) potrzebuje pomocy, przechodze na The Boss Exteme bez kontynuacji, alertów itp. i się zablokowałem na Crying wolf. Tzn to było parę miesięcy temu ale mnie tak wku.rwiła że nie grałem. Teraz wróciła mi ochota na jej zniszczenie i potrzebuje pomocy

http://www.youtube.com/watch?v=kD-RDr_bhTM&feature=PlayList&p=B71C8916D38B7FC9&index=6

Polecam filmiki tego kolesia wrazie problemów.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam, nie wiedziałem w którym temacie napisać moje pytanie.. Otóż, czy posiada ktoś może poradnik do Metal Gear Solid 4, w PDF'ie, z Gry Online, mógłbym prosić o link na PW? Dzięki z góry, pozdrawiam.