Opublikowano 14 września 200816 l Vamp jak go dokładnie przejśc ?? i co to za strzykawka ?? mam włączonom tom strzykawke co w jednym z filmików urzywa Naomi czy to ta strzykawka?? staje za nim i naparzam R1 ale wąż go tylko bije a nie chwyta może ktos wytłumaczyć mi kroczek po kroczku co i jak??
Opublikowano 14 września 200816 l Vamp jak go dokładnie przejśc ?? i co to za strzykawka ?? mam włączonom tom strzykawke co w jednym z filmików urzywa Naomi czy to ta strzykawka?? staje za nim i naparzam R1 ale wąż go tylko bije a nie chwyta może ktos wytłumaczyć mi kroczek po kroczku co i jak?? http://uk.youtube.com/watch?v=MuMN2U9o1pE już wiem!!
Opublikowano 21 września 200816 l Jestem zaraz po walce z Vampem, w 4 akcie, teraz jak Raiden walczy z nim ja musze nawalać do Gekko, tylko kurde ten Rail Gun gó*** daje, Javellinem próbowałem, to ciężko trafić bo naboje się odbijają ktoś ma jakąś metodę dobrą ?
Opublikowano 22 września 200816 l Rail Gun + solid Eye + celowanie w czerwony punkcik = gekko nie żyje
Opublikowano 22 września 200816 l Rail Gun + solid Eye + celowanie w czerwony punkcik = gekko nie żyje Tyle, że Rail Gun powinien być naładowany na fulla. Równie dobre jeśli nie lepsze w tej walce jest M82A2 bo jest szybsze. Dwa pociski szybciej strzelisz do Gekko niż jeden zanim się naładuje z Raila. Ja na The Boss Extreme używałem właśnie M82A2. Stałem trochę za Rexem i mnie prawie nie trafiali.
Opublikowano 22 września 200816 l Ładowanie Raila :>? Niczego takiego nie zauważyłem może ktoś bliżej opisać (mój pierwszy MGS to MGS4, więc proszę nie bić!)
Opublikowano 22 września 200816 l celujesz i... się łąduje. Po prostu wytrzymaj trochę zanim strzelisz, trzymając L1. Pod ikoną broni, jest pasek stanu naładowania.
Opublikowano 22 września 200816 l Przytrzymujesz L1 aż pasek naładuje sie na maxa. W taki sposób RG zadaje 5000 dmg. Tylko uważaj żeby nie zahaczyć o coś bronią, bo wtedy całe ładowanie zejdzie. Edytowane 22 września 200816 l przez Gawlick
Opublikowano 10 czerwca 200915 l 3. Bonusowe wyposażenie a) Bandana - ukończ grę, nie zabijając po drodze nikogo, nawet bossów. Można ją kupić za 5 mln DP, po rozpoczęciu nowej gry. Daje nieskończoną amunicję. Mam pytanko To jak pokonac bosa niezabijając go?? a co z finałowym bosem??
Opublikowano 23 września 200915 l panowie (ale nie tylko, też panie i transwestyci) potrzebuje pomocy, przechodze na The Boss Exteme bez kontynuacji, alertów itp. i się zablokowałem na Crying wolf. Tzn to było parę miesięcy temu ale mnie tak wku.rwiła że nie grałem. Teraz wróciła mi ochota na jej zniszczenie i potrzebuje pomocy
Opublikowano 24 września 200915 l panowie (ale nie tylko, też panie i transwestyci) potrzebuje pomocy, przechodze na The Boss Exteme bez kontynuacji, alertów itp. i się zablokowałem na Crying wolf. Tzn to było parę miesięcy temu ale mnie tak wku.rwiła że nie grałem. Teraz wróciła mi ochota na jej zniszczenie i potrzebuje pomocy http://www.youtube.com/watch?v=kD-RDr_bhTM&feature=PlayList&p=B71C8916D38B7FC9&index=6 Polecam filmiki tego kolesia wrazie problemów.
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Witam, nie wiedziałem w którym temacie napisać moje pytanie.. Otóż, czy posiada ktoś może poradnik do Metal Gear Solid 4, w PDF'ie, z Gry Online, mógłbym prosić o link na PW? Dzięki z góry, pozdrawiam.