Gość Maiden Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Witajcie, Chcę odpalić japońską grę na mojej konsoli co już wielokrotnie czyniłem. Nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że czytnik w konsoli jest nowy i nie czyta płyt CD (Jedynie org. GD Romy) Przemyślałem sprawę i dorwałem na Allegro oryginalnego Action Replaya tyle, że bez "siusiaka" który się wkłada do portu NR2 - słowem samą płytę na GD romie. Nic z tego - po odpaleniu płyty, program domaga się "podpięcia " tej przystawki fo portu drugiego. Teraz pytanie następujące - Wnioskuję, że backuopowa wersja jakiej swego czasu używałem musiała być w odpowiedni sposób spatrzchowana. Dałoby się taki patch wrzucić na memorkę? Jeżeli nie to co czynić? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 ta wersja 'backupowa' byla poprostu selfbootem, a nie zwyklym bootem [boty odpala sie swapem - utopia cd]... ale chyba tloczone utopie nie istnieja. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Tak, ale CD - X'a mam w oryginale. Mam też Utopię, CD - X, i jakieś inne śmieszne rzeczy powypalane. Po prostu czytnik nie czyta płyt CD i tyle. A ja mam gry japońskie w które chcę pograć ;( Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 i ten czytnik to problem wlasnie... ten cd-x to napewno TEN cd-x czy jakis inny wynalazek? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Na pewno zadziała ci DC X Import Loader na oryginale - niestety widziałem tylko na ebuy-u... No i cena tez nie zachęcająca - 80plz + wysyłka... Chyba taniej wyjdzie czytnik wymienić Maiden... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi