Zaton. 19 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 beka ale brawo za odwagę Odwaga ? Nie, właśnie sobie uświadomiłem, że przyznawanie sie do czegoś takiego na forum gdzie wszyscy nie znoszą poweru, jest głupotą xD No ale trudno Aha, napisze od razu: Nie słucham Dragonforce'a ;f Cytuj
RoL 578 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Wrzucajcie tu swoje ulubione utwory rycerskie. Ja najbardziej lubie ten klip, a zwlaszcza epicka walke na solowki pod koniec utworu. Ta moc powalilaby ze 2 smoki i kilku poteznych magow. Az mi stanal. http://pl.youtube.com/watch?v=Ywxm6zLEjFY Cytuj
Blok 6 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Best song in the world.If ytou dont like this stuff than you have no taste in music Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 czerwca 2008 (edytowane) Taa.. Dobra, uznajcie mnie za poj.eba, ale lubię takie kapele Ot, kwestia gustu, c'nie ? no właśnie po części dzięki temu Zatonkowi lubię takie kapele (Manowar?) :] Widać nie jestem odosobniony w tym kiczu. Faktycznie teledyski z du.py potwornie. Ale kurde, podoba mi się Rhapsody i bardzo podoba mi się Dragonforce. W sumie ogólnie jestem tolerancyjny, nie znoszę tylko numetalu. I mam w du.pie, że muzycy malują się jak cioty i biegają po lesie, bo muzyka jest do słuchania, tak? Edytowane 15 czerwca 2008 przez Fab3r Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Wrzucajcie tu swoje ulubione utwory rycerskie. Monty Python i św. Graal może być? Tam jest masa rycerskich pieśni Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Ja z kumplami,mam z tego niezła 'beke'. Te piesni z tibii rozwalają. Dzielni rycerze!tididiidididid <solówka na gitarze> Niezwyciężeni rycerze! itititiitititiititit <solówka na klawiszach> Smok na naszej drodze!<gruba baba coś piszczy> Jego ogień jest zabójczy! tididiidididid <znów solo na gitarze> i tak w kółko Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 alez oni sa mescy jeszcze chyba Hammerfall warto wspomniec http://www.youtube.com/watch?v=S1M8uDnFSj4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi