Skocz do zawartości

Smoki, grube baby, miecze

Featured Replies

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
beka

ale brawo za odwagę

Odwaga ?

Nie, właśnie sobie uświadomiłem, że przyznawanie sie do czegoś takiego na forum gdzie wszyscy nie znoszą poweru, jest głupotą xD

No ale trudno :)

Aha, napisze od razu:

Nie słucham Dragonforce'a ;f

Opublikowano

Wrzucajcie tu swoje ulubione utwory rycerskie. Ja najbardziej lubie ten klip, a zwlaszcza epicka walke na solowki pod koniec utworu. Ta moc powalilaby ze 2 smoki i kilku poteznych magow. Az mi stanal.

http://pl.youtube.com/watch?v=Ywxm6zLEjFY

Opublikowano
Best song in the world.If ytou dont like this stuff than you have no taste in music
Opublikowano
  • Autor
Taa..

Dobra, uznajcie mnie za poj.eba, ale lubię takie kapele :/

Ot, kwestia gustu, c'nie ?

no właśnie po części dzięki temu Zatonkowi lubię takie kapele (Manowar?) :]

Widać nie jestem odosobniony w tym kiczu. Faktycznie teledyski z du.py potwornie. Ale kurde, podoba mi się Rhapsody i bardzo podoba mi się Dragonforce. W sumie ogólnie jestem tolerancyjny, nie znoszę tylko numetalu. I mam w du.pie, że muzycy malują się jak cioty i biegają po lesie, bo muzyka jest do słuchania, tak?

Edytowane przez Fab3r

Opublikowano

nie.

Opublikowano
Wrzucajcie tu swoje ulubione utwory rycerskie.

Monty Python i św. Graal może być? Tam jest masa rycerskich pieśni

Opublikowano

Ja z kumplami,mam z tego niezła 'beke'. Te piesni z tibii rozwalają.

Dzielni rycerze!tididiidididid <solówka na gitarze> Niezwyciężeni rycerze! itititiitititiititit <solówka na klawiszach>

Smok na naszej drodze!<gruba baba coś piszczy> Jego ogień jest zabójczy! tididiidididid <znów solo na gitarze> i tak w kółko

Opublikowano
(Manowar?)

manowar1.jpg

...