Opublikowano 9 maja 200915 l Moze mi ktos opisac o co chodzilo w tym odcinku? Wazniejsze wydarzenia czy cos bo wczoraj ogladalem w takim stanie ze nic nie moglem rozkminic a 2 raz nie chce mi sie ogladac
Opublikowano 9 maja 200915 l Nie chcę mi się wszystkiego rozpisywać. Tu masz szerszą rozkminkę odcinka. http://www.4815162342.pl/index.php?option=...01&Itemid=1 Enjoy ...
Opublikowano 9 maja 200915 l Z grubsza to mają w nim wyjaśniać tajemnice wyspy, Jakuba, Innych, Alperta, Świątyni, Posągu i Dymu. No i ma być jakiś mega rozpierdzielający finał, któy urwie nam kaski, a Lostowi nie pozostawi miejsca na kontynuację.
Opublikowano 10 maja 200915 l Tak. Fajny Secrets of Lost: http://www.4815162342.pl/index.php?option=...06&Itemid=1 Nawet zabawne. Untangled 5x15 http://www.4815162342.pl/index.php?option=...02&Itemid=1 - rl głos radzinskiego
Opublikowano 11 maja 200915 l Kurde próbowałem znaleźć ten temat przez komórke w szkole, ale nie znalazłem. smutne to, bedziemy znowu rok czekać na kolejny sezon ; (
Opublikowano 11 maja 200915 l FINAŁ 5 SEZONU za 2 dni 13 godzin 47 minut 46 sekund Hehe, a później : KOLEJNY ODCINEK : za 240 dni 17 godzn 33 minuty 33sekundy
Opublikowano 11 maja 200915 l Ending będzie miał cos wspólnego z Jacobem, będzie ta muzyczka jak z pokazania martwego Locke'a, tududududu! tudududud! parapapaaaam parapapaaaam i twarz Jacoba !! i sie okazuje że to Locke ! xD tylko 40min wtf ??
Opublikowano 11 maja 200915 l Pikol nie mogę sobie wyobrazić tej muzyczki Możesz zarzucic bita albo linka ?? Bede wdzięczny
Opublikowano 11 maja 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=gBu6OerSv4E to. ale bardzej "creepy" jest koncówka tego
Opublikowano 12 maja 200915 l dzięki Tak poza tym to ekipa która tworzy soundtrack Losta naprawde ma fantastyczne utwory. W pamięci utkwił mi jeszcze jeden Michael Giacchino - Oceanic 815 A zwłaszcza końcówka. Kończyło sie wiele epów tą muzyczką, na której na końcu był jakiś zonk.
Opublikowano 12 maja 200915 l Mój ulubiony kawałek to Locked out again http://www.youtube.com/watch?v=n--VzaEgTcs...feature=related
Opublikowano 13 maja 200915 l Jutro już finał Trzeba się zaopatrzyć w sprzęt i ekipę Edit : Już wypuścili 4 sneak peeki. Normalnie się podnieciłem Edytowane 13 maja 200915 l przez Adrianooo92
Opublikowano 14 maja 200915 l Ech, zawód. Najsłabszy finał na zwieńczenie najsłabszego sezonu. No nie wiem. Za słabe to było! Niby wielkie rzeczy się dzieją, ale ja to już gdzieś widziałem. Szkoda, że nic się w zasadzie nie wyjaśniło - poprzednie finały z reguły pokazywały nam jakieś nowe miejsca, nowe fakty, a tutaj w zasadzie same nowe pytania. Ba, nawet te pytania nie były zbytnio zaskakujące. Retrospekcje - wielki zawód, słabizna, czemu one miały służyć? Postać Jacoba ogółem - oczekiwałem więcej. Nie no, w ogóle, słabe to było. Czy Samuel (albo Ezaw, albo ktokolwiek to jest z pierwszej sceny odcinka), czarny dym i teraz "nowy" John Locke to jedno i to samo? Na to wygląda. Nie jestem jednak tego pewien, bo chyba nie załapałem, o co chodziło w pierwszej scenie odcinka.
Opublikowano 14 maja 200915 l w finale dobre są jedynie ostatnie 20minut: -byłem wręcz pewny,że oni cały czas nie zmieniali w latach 70 przyszłości tylko dążyli do tego co zawsze się miało wydarzyć i to oni spowodują incydent pomimo tego,że myśleli ,że go zapobiegną ale ostatnia sekunda serialu daje nadzieje,że jednak coś się zmieniło.... -zaskakująca zawartość skrzyni ekipy od "co znajduje się w cieniu posągu",tutaj mnie twórcy zaskoczyli,w zupełności się tego nie spodziewałem,czy zatem mamy uważać ,że ten koleś obok Jacoba w pierwszych scenach finału to Dym,a Locke od momentu powtórnego przybycia na wyspę jest tworem dymu?
Opublikowano 14 maja 200915 l Ogqozo, marudo, może gdybyś nie wstawał tak wcześnie rano żeby obejrzeć finał, tylko sie wyspał, to byś go lepiej odebrał. A serio, niestety ale całe akcja z lat '77 była przewidywalna. Natomiast teraźniejszość dała sporego kopa, nie wiem co mam myśleć o tym co widziałem. Może coś mniej banalnego niż Lock=Monster przyjdzie mi do głowy po drugim seansie. Niech mi ktoś powie coś o tym kręgu z popiołu. Niby Ben go zrobił żeby uwięzić Jakoba, tak? Na czyje polecenie, potwora? I kto zrobił przejście...? Wychodzi na to że teraz dojedzie jeszcze podział między autochtonami, jakby nam mało grup było.
Opublikowano 14 maja 200915 l mi się wydaje na chwile obecną,że Jacob cały czas siedział przy posągu i tylko Richard o tym wiedział i nikt więcej. W chacie siedział ten zły z początku finału sezonu,został tam uwięziony przez ten krąg naokoło.Zamknęli tam to całe zło(dlatego też ma czarną koszulkę na początkowej scenie,a Jacob białą co symbolizuje dobro).Ben cały czas omyłkowo myślał,że w chacie siedzi sobie Jacob,a wg mnie chata była stworzona by trzymać tam tego złego.Koleś z początku finału mówi,że kiedyś znajdzie sposób by zabić Jacoba,znalazł go-tym sposobem był Locke i Ben,którzy zabijają Kubusia w finałowej scenie.Na dowód tego,że ten zły cały czas siedział w chacie niech będą głosy jakie kiedyś Locke słyszał w wcześniem sezonie gdy przebywał w chacie "HELP ME".Locke był potrzebny złemu do zabicia Jacoba. teraz tylko rodzi się pytanie czy nowy zły z początku finału(o ile na serio jest zły) to w rzeczywistości dym czy dziś byliśmy świadkami ujawnienia zupełnie nowej postaci ważnej do losów serialu.No i czym lub kim jest Locke-ja obstawiam,że tym camym czym ojciec Jacka na wyspie czyli jednak dymem Edytowane 14 maja 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 14 maja 200915 l Ooo, super odcinek, emocjonalny, lepsze aktorstwo, praca kamer, bomba normalnie, i sporo Bena a jak Ben gdzieś jest, to odcinek udany xD Też sie zdziwiłem z tą akcją z Imposterem Locke'a, wydaje mi sie że to ten koleś z pierwszej sceny, co siedział z Jacoben i patrzeli na przypływającą Black rock. Zauważcie, że z każdą postacią z którą gadał Jacob, miali zawsze jakiś fizyczny kontakt, np smyrnięcie po nosie, czy złapanie za ramie. sam aktor Jacoba fajnie dobrany, ale wyobrażałem sobie Jacoba jako starego, niebezpiecznego kolesia. I co, tak łatwo został zabity, bez jakiejkolwiek walki ? eeh. odcinek 9/10 cliff-hanger słaby, pierwszy raz pojawia sie napis "LOST" na białym tle, ale odcinek sam w sobie bardzo dobry. Aaa, btw http://www.youtube.com/watch?v=-tdkjrrSpAI już teaser, czekamy do 2010 panowie Edytowane 14 maja 200915 l przez Pikol
Opublikowano 14 maja 200915 l Jestem usatysfakcjonowany. Finał jednak lepszy od poprzedniego. Obstawiam, że w wyniku tego wybuchu nie zmienią przyszłości tylko zostaną bo niej bezpiecznie wysłani dzięki energii z tej 'kieszeni'. <Locke twist> spowodował szerokie rozdziawienie japy i WTF. Podoba mi się aktor wybrany do roli Jakuba, ciekawe czy jeszcze go zobaczymy. Idę coś zjeść. 10/10
Opublikowano 14 maja 200915 l Ja ściągam najnowszego teasera na kompa, i go badam szczegółowo, chce coś wychwycić z tych...obrazów.
Opublikowano 14 maja 200915 l Wybaczcie, ale wykrztusić mogę z siebie tylko - OMG. IMO najlepszy finał jak dotąd. Wizja czekania do stycznia na kolejne epizody mnie dobija. Edytowane 14 maja 200915 l przez miki77