Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Dalej nie rozkminiam jednej rzeczy. Skoro Linus został uleczony przez wyspę, to dlaczego wyspa pozwoliła mu zachorować na ten kręgosłup... Tak sobie jeszcze kminiłem po tej rozmowie Hugo z Milesem, że skoro to już się wszystko wydarzyło dla Bena i innych to, gdyby dorosły Ben we wcześniejszych sezonach zabił Juliet lub Kate to zabiłby samego siebie :zgon: Edytowane 4 kwietnia 200916 l przez Adrianooo92
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Wątpię. Jakby zabił Kate, to ta nie trafiła by z powrotem na wyspę w lata 70te i być może wszystko tam potoczyło by się inaczej. Takie głupie gdybanie.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Dalej nie rozkminiam jednej rzeczy. Skoro Linus został uleczony przez wyspę, to dlaczego wyspa pozwoliła mu zachorować na ten kręgosłup... Ben z jakiegoś powodu stracił przychylność wyspy. Podobnie Jack, patrz: wątek z zapaleniem wyrostka. W każdym razie tak to wygląda. W "Lostach" podoba mi się to, że kiepskie odcinki i tak biją większość seriali w szczytowych formach na głowę. ;P
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Dalej nie rozkminiam jednej rzeczy. Skoro Linus został uleczony przez wyspę, to dlaczego wyspa pozwoliła mu zachorować na ten kręgosłup... Ben z jakiegoś powodu stracił przychylność wyspy. Podobnie Jack, patrz: wątek z zapaleniem wyrostka. W każdym razie tak to wygląda. W "Lostach" podoba mi się to, że kiepskie odcinki i tak biją większość seriali w szczytowych formach na głowę. ;P Wiem, że "na papierze" wygląda to idiotycznie, ale to chyba prawda. Zastanawiała mnie rozmowa Locke'a z Boonem: Boone: Żebyś mógł znów zjednoczyć rodzinę. Czy chodziło o tą rodzinę z retro? O rozbitków? Edytowane 4 kwietnia 200916 l przez Figaro
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Skąd Ci się ta rozmowa nagle wzięła? Bardziej pasowaliby Shepardowie + Claire + ew. Aaron.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Sorry za "niesmaczność", ale muszę przyznać, że całe to "stracenie niewinności" i zabranie Bena do "świątyni" bardzo mnie ciekawi. Mam nadzieję na szybkie wyjaśnienie tych starożytnych (?) motywów
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l Czy ktoś jest w stanie wkleić tutaj obrazek przedstawiający grób Adama i Ewy z pierwszego sezonu ? Zupełnie zapomniałem jak wyglądał i kiedy został pokazany.
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l Czy ktoś jest w stanie wkleić tutaj obrazek przedstawiający grób Adama i Ewy z pierwszego sezonu ? Zupełnie zapomniałem jak wyglądał i kiedy został pokazany. [01x06] "House of the Rising Sun" http://gallery.lost-media.com/albums/ep-ca...se/house202.jpg Edytowane 5 kwietnia 200916 l przez gilek
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l To i tak jesteś lepszy, bo ja w ogóle nic takiego nie kojarzę o_O Adam i Ewa to para szkieletów znajdujących się w jaskini odkrytych przez Locke ( Pierwszy Sezon). Znaleziono przy nich biały i czarny oszlifowany kamień. W sumie dużo o nich nie wiemy... Może w związku z tym, że teraz akcja dzieje się w latach 70' to twórcy Losta wyjaśnią skąd się tam wzięli...
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l Uff te 3 ostatnie odcinki takie sobie.Ba bym powiedział opera mydlana. Z tego co widziałem w zwiastunie w końcu coś się zacznie dziać.
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l 05x13 - 15-04-2009 Special - Lost: The Story of the Oceanic Six 22-04-2009 05x14 - 29-04-2009 05x15 - 06-05-2009 05x16 - 13-05-2009 [ Finał ] 05x17 - 13-05-2009 [ Finał ]
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l Stary znowu będą 2 odcinki... Z tego co pamiętam to w 4 sezonie, ostatnie dwa odcinki były najlepsze Założę się, że częściowe wyjaśnienie poszczególnych kwestii, nie usatysfakcjonuje nas, zostaną pewne niewyjaśnione wątki i będziemy spekulować kolejne 8 miesięcy. Cały urok Losta... Do tego trzeba po prostu przywyknąć Edytowane 6 kwietnia 200916 l przez Adrianooo92
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l Tym razem będzie to ostatni raz "międzysezonowych" spekulacji PS. Dzięki gilek.
Opublikowano 6 kwietnia 200916 l No na szczęście Pamiętam końcówkę 4 sezonu kiedy to Ben przesunął wyspę. Pierwsza myśl ... WTF?... I wtedy zaczęła się kmina "Co się stało się?" I 8 miechów oczekiwania na odpowiedż
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l O kurde, nieźle się podnieciłem przez te sneak peeki. Zauważyliście ton Johna? Wyważony, spokojny... Rl. Edytowane 8 kwietnia 200916 l przez Figaro
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Nie zauważyłem, ponieważ sneak peeków i zwiastunów unikam jak ognia . Oglądając odcinek chcę być w pełni zaskakiwany następującymi wydarzeniami.
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l SP nigdy nie pokazują kluczowych momentów oczywiście Tylko jakieś czasem dialogi. No ale fakt, lepiej unikać jak ognia.
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l No sneak peeki bardzo dobrze podsycają oczekiwanie:D Wie ktoś może, czy ostatni odcinek 5 sezonu będzie 2 godzinny?
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Już nie mogę się doczekać chwili, w której wstanę z rana i odpalę Bitcometa z Transferem Losta
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l Już nie mogę się doczekać chwili, w której wstanę z rana i odpalę Bitcometa z Transferem Losta Ja tam wole PEB
Opublikowano 8 kwietnia 200916 l O, tu już jutro, zapomniało mi sie xD nie oglądam sneak peaków, ale słysze od was ze bedzie fajowo. oby
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Nareszcie odcinek bez niepotrzebnych dłużyzn. Ciekawe what lies in the shadow of the statue ?