Ader 383 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Zawsze mnie zastanawiał ten fenomen. Nie graliście, a już "fifa rzondzi".Ja jednak się wstrzymam do wypróbowania demek obu gier. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 (edytowane) Konami musi naprawdę się postarać. Natomiast oni twierdzą, że ulepszają PES 2008, co dobrym rozwiązaniem nie jest . Z kupy hitu pan nie zrobisz . I żeby nie było, że jestem fanem EA. W PESa 6 grałem na PC jakieś pół roku non-stop, natomiast w piecowe fify po marne parę miechów z przerwami. Jednak od wersji 08 na x360- FIFA>PES. Edytowane 3 sierpnia 2008 przez qb3k Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Hmm, ciekawe rzeczy można zauważyć. Większy ruch jest w temacie o FIFIE nowej, a nie o PESie. Od ISS Pro Evo do PES6 grałem tylko w serię Konami, zobaczyłem FIFĘ 08 i PES2008 i teraz to Konami musi zrobić przełom, żeby zmienić kolejność 1. FIFA, 2. PES. W życiu nie pomyślałbym, że to możliwe będzie... Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Zawsze mnie zastanawiał ten fenomen. Nie graliście, a już "fifa rzondzi".Ja jednak się wstrzymam do wypróbowania demek obu gier. Wystarczy spojrzec na ostatnie wydarzenia FIFE 08, edycje EURO i propozycje Konami, zeby sie przekonac, ze EA w koncu idzie w dobra strone, a Konami stoi. Ja juz na PES'a nie licze - nie wierze, ze bedzie lepszy od FIFY. Co usprawnia ? Animacje, bo dodadza nowe ? Obudza sie z reka w nocniku. Nie sadzilem ze kiedykolwiek to napisze, ale w tym roku FIFY jestem pewny i po EURO wiem, ze PES'a pewnie juz nie kupie... Cytuj
karolpro 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 EA sports bierze sobie do serca komentarze graczy [Fifa 08] i koryguje błędy [uEFA 2008] i we wrześniu Fifa 09 może stać się nowym wyznacznikiem w kwestii symulacji piłki. Przełożyli na październik - takie info jest na paru stronach o FIFIE Cytuj
wisza 5 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Opublikowano 10 sierpnia 2008 Nowe screeny z Fify ale marna jakość , widać ząbki xD :twisted2: http://www.ps3site.pl/fifa-09-screenshoty/#comments Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 11 sierpnia 2008 http://www.fifasoccerblog.com/2008/08/excl...-free-kick.html , już sie nie mogę doczekać dema;] Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Opublikowano 11 sierpnia 2008 Zwróćcie uwagę, że w Liverpoolu gra Garreth Barry,więc troszkę im się zbytna ufność w transferowe plotki włączyła:) Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 JAKA ANIMACJA !! zwróćcie uwagę na upadek C.Ronaldo ;O Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Rzeczywiście, świetnie się wywalił Poczekamy, zobaczymy ale mam ogromną chęć obadania tego. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Czekam na Fifę nową z niecierpliwością bo tylko dobra gra o piłce nożnej może mnie skusić na kupno PS3 lub X360 . Piłka nożna plus super wyścigi i nic więcej mi nie potrzeba !!! Cytuj
wisza 5 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Opublikowano 12 sierpnia 2008 Nie powiem Nie powiem ciekawie się zapowiada najnowsza "fifka" , chłopaki z EA ostro sie wzięli do roboty po arcade"owych Fifach na PS2. 08 na PS3 była więc myślę że 09 też mnie nie zawiedzie Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 (edytowane) http://www.fifasoccerblog.com/2008/08/excl...-free-kick.html , już sie nie mogę doczekać dema;] Nie mam pytań ! Ultra płynna animacja, a graficznie jeszcez lepiej niż w EURO... W końcu przy rzutach wolnych widać ile metrów jest do bramki ! Oł gasz - też czekam na demo z niecierpliwoscią ! Edytowane 13 sierpnia 2008 przez easye Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Debut Trailer Gameplay (cieszynki zostały ) Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2008 http://www.fifasoccerblog.com/2008/07/upda...rom-canada.html Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 ja nadal nie rozumiem dlaczego na pc wypuszczają takie gó.wno. W tym roku znowu port z ps2 tylko z lepszą grafiką i widżetami ;/ pysznie Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 miała być nextgenowa grafa na piecyku z tego co czytałem Patrząc na gameplay ładnie to wszystko "chodzi", jeszcze lepsze animacje Mam tylko nadzieje ze poprawią/dopieszczą sterowanie na gałce(x360), przydałoby się też o wiele lepsze sędziowanie bo w 08 to była lipa troche, rzuty wolne kompa, no i rodzynki czyli przeskillowani bramkarze z zeszłorocznej wersji Na razie zapowiada się cacy ^_^ Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 miała być nextgenowa grafa na piecyku z tego co czytałem no ale nie jest ;p z resztą grafika to nie wszystko i nawet z nią na pc w tym roku byłby crap Cytuj
wisza 5 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Jak mam grać na PC'ie to jestem chory <_< Mimo to że kumpel ma pada, szkoda że gracze konsolowi nie mogą grać z graczami Piecowymi :wtf: Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 sierpnia 2008 http://www.fifasoccerblog.com/2008/08/maki...o-part-one.html Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Lista piosenek w nowej fifie Dogs from V-Gas - 1ne (Italy) Chromeo - Bonafied Lovin' (Yuksek Remix) (Canada) CSS - Jager Yoga (Brazil) Curumin Magrela (Brazil) Cut Copy - Lights And Music (Australia) Damian "Jr. Gong" Marley - Something For You (One Loaf Of Bread) (Jamaica) Datarock - True Stories (Norway) DJ Bitman - Me Gustan (Chile) Duffy - Mercy (Wales) Foals - Olympic Airways (England) Gonzales - Working Together (Boys Noize Remix) (France) Hot Chip - Ready For The Floor (Soulwax Remix) (England) Jakobinarina - I'm A Villain (Iceland) Junkie XL feat. Electrocute - Mad Pursuit (Holland) Jupiter One - Platform Moon (USA) Kasabian - Fast Fuse (England) Ladytron - Runaway (England) Lykke Li - I'm Good I'm Gone (Sweden) Macaco - Movin' )Spain) MGMT - Kids (USA) My Federation - What Gods Are These (England) Najwajean - Drive Me (Spain) Plastilina Mosh - Let U Know (Mexico) Radiopilot - Fahrrad (Germany) Reverend And The Makers - Open Your Window (England) Sam Sparro - Black & Gold (USA) Se?or Flavio - Lo Mejor Del Mundo (Argentina) Soprano - Victory (France) The Airborne Toxic Event - Gasoline (USA) The Black Kids - I'm Not Gonna Teach Your Boyfriend How To Dance With You (The Twelves Remix) (USA) The Bloody Beetroots - Butter (Italy) The Fratellis - Tell Me A Lie (Scotland) The Heavy - That Kind Of Man (England) The Kissaway Trail - 61 (Denmark) The Kooks - Always Where I Need To Be (England) The Pinker Tones - The Whistling Song (Spain) The Script - The End Where I Begin (Ireland) The Ting Tings - Keep Your Head (England) The Veronicas - Untouched (Australia) The Whip - Muzzle #1 (England) Tom Jones - Feels Like Music (Junkie XL Remix) (Wales) Ungdomskulen - Modern Drummer (Norway) Znam zaledwie 6 z nich, ale to wystarczy żeby powiedzieć, że muzyka ponownie będzie świetna. Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 A u mnie to bedzie gralo: :: Ozzy Osborn/Black Sabbath - Paranoid << 2:53 >> .:: 128 kBp/s ::. |1970| A.D. :: :: DAN K :: - 04 - Missing Perspective (DAN K's Late Night Session) << 6:43 >> :: TRIBAL MASTERS :: - 05 - Influence of Deep (DJ HIRAGURI'S OPERATTACK) << 8:13 >> :: Yoko Shimomura :: - 19 - Se Il Mio Amore Sta Vincino (CM Version) << 2:06 >> :: kLuTz :: Chrono Trigger 600 A.D. in Piano OC Remix << 3:00 >> .:: 128 kBp/s ::. :: Hitoshi Sakimoto :: Alma's life << 1:46 >> .:: 192 kBp/s ::. |1997| A.D. :: :: Soundtrack :: - 09 - Sichuan, People's Republic ... << 2:04 >> .:: 220 kBp/s ::. |1995| ... :: SEDES :: - I na ciebie w koprzyjdzie << 2:53 >> .:: 192 kBp/s ::. |1984| A.D. :: :: KSU :: - Jabol Pank << 2:05 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: :: Harold Faltermeyer :: - 10 - Tango & Cash - The Set Up (DVD) << 3:01 >> .:: 192 kBp/s ::... :: PCSXBOX - Great PSX MIX << 3:12 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: :: Wilk I Zajac :: - ? - Themes - Wilk I Zajac - Zajec . . . Nu Pagadi << 0:32 >> .:: 128 k... :: Z poradnika mlodego zielarza - Akademia Pana Kleksa :: Final Fantasy 6 - Terra Pray Theme Toki no Hourousha (Wanderer of Time) << 4:11 >> :: Dr.Future :: - ? - Wings Of Death << 3:55 >> .:: 192 kBp/s ::. |2007| A.D. :: :: MegaDriver :: - ? - Rage Street << 3:44 >> .:: 192 kBp/s ::. |2005| A.D. :: :: Soundtrack :: - 02 - Terminator Arrival << 2:35 >> .:: 128 kBp/s ::. |1984| A.D. :: :: Tekken 2 - Heihachi (Arranged) << 2:44 >> .:: 126 kBp/s ::. || A.D. :: :: Prodigy - narayan << 9:06 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: :: parasite eve - main theme (orchestral version) << 7:53 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: :: parappa the rapper - chop chop master onion << 2:30 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: :: Nobuo Uematsu :: - 07 - Final Fantasy VII - J-E-N-O-V-A << 6:09 >> .:: 320 kBp/s ::. :: International Karate + - Amiga (TITAN) << 6:08 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: Guns And Roses - November Rain << 8:57 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: :: Guru Josh Project :: - ? - Infinity 2008 (Klaas Vocal Re-Edit) << 5:15 >> .:: 320 kBp/s :: Jean Michel Jarre :: - ? - Oxygene 4 << 3:09 >> .:: 320 kBp/s ::. |1976| A.D. :: :: 2 Unlimited :: - ? - Workaholic << 3:37 >> .:: 192 kBp/s ::. || A.D. :: :: A-Ha :: - ? - Summer moved on << 4:37 >> .:: 128 kBp/s ::. |2000| A.D. :: :: Akira Yamaoka :: - 01 - Room of Angel << 6:40 >> .:: 196 kBp/s ::. |2004| A.D. :: :: Apollo 440 - Ain't Talkin Bout Dab << 3:57 >> .:: 128 kBp/s ::. || A.D. :: Cytuj
rosomaq 15 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 (edytowane) Konferencja prasowa z Lipska na temat Fify 09 (dotyczy x360, PS3 i PC). Nowinka to co tygodniowy update statystyk piłkarzy na podstawie ich faktycznej formy - Adidas Live Season. Jak dla mnie to wypas! Can't wait! Edytowane 31 sierpnia 2008 przez rosomaq Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Pomysl kozak - takie cos dawno powinno byc w PESie, bo tam akurat jest wiekszy problem z przesadzonymi cyborgami. Co do FIFY to chicalbym, zebyw koncu poprawili kontrole zawodnikiem - tak, by mozna bylo przejsc innego zawodnika uzywajac tylko kierunkow (jak w PES), zastawic sie plecami, bo chociaz co roku jest z tym lepiej, to nadal jak dla mnie nie jest idealnie. :closedeyes: Musza tez poprawic szybkosc zmiany zawodnika. W EURO 08 wkurzajace jest to, ze jak wylaczymy asyste do minimum, to czesto gdy mozemy przejac pilke w ataku, np. po jakims nieudanym dosrodkowaniu, zawodnik zdecydowanie za pozno na to reaguje. No i nie rozumiem zupelnie dlaczego nie chca dac nam wyboru - krzyzak/galka. Bez sensu - fakt ze sie juz nieco przyzwyczailem, ale krzyzak zawsze bedzie dokladniejszy. Po wstepnych filmikach nie wiem, czy tempo gry nie jest zbytnio przesadzone... Mam nadzieje, ze nie bedzie, bo w tym roku, patrzac na nowe dzielo Konami (LOL - new look, new real cool graphics itp - polecam - do obejrzenia w dziale PES ) na EA bardzo licze ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi