Pijany 0 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Ma ktos z was linka do torrenta z demem Fify 09 na X360 ? Cytuj
CHINDOOS 8 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Za taki text to tutaj można warna dostać Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Jak ktos narzeka na animacje pilkarzy i ubogi gameplay & :o miazga-ciekawe ile z tych sztuczek da się zrobić w PESie.Do tego trzeba zaznaczyć,że w Fifie09 bardzo trudno wychodzą one w meczu. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Fifa jest niesamowita. I gdy kopię się piłkę to noga styka się z futbolówką, a nie tak jak w pesie jest pół metra od niej Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 (edytowane) Panowie, dzięki wielkie. Pasek zmiany tempa chyba na serio działa, gdyż moje dzisiejsze wrażenia były zupełnie inne niż ostatnio. EA jest genialne z ustanowieniem 3 szybkości piłki!! Ta animacja + wolniejsze tempo pachnie soccerem wszech czasów!! 3 października premiera? PES2009 i tak będzie trza kupić, w końcu to oficjalna gra FC Liverpool:) Edytowane 14 września 2008 przez Saunter Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Gdzie się zmienia ten pasek tempa, bo nie mogę tego znaleźć ? Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Jak już wybierzesz drużyny to będą FORMACJE, USTAWIENIA KONTROLERA, USTAWIENIA GRY (czy coś podobnego). Wchodzisz w ustawienia gry, w 2 zakładkę - tam na samym dole opcji jest jedyna aktywna - wybierz tempo meczu. Nauczyłem się strzelać karne, tak, że więcej pada bramek niż obron. Strzelam z RB(techniczny strzał) i lepiej to wpada. Pasek trochę mocniej niż połowa musi być. Cytuj
CHINDOOS 8 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Tak na najwolniejsze prędkości gra się jeszcze lepiej! Tak się napaliłem że chyba złożę preordera, co rzadko mi się zdarza Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 (edytowane) na najwolniejszej prędkości gra traci trochę z dynamiki ale za to można tworzyć najbardziej przemyślane i składne akcje.W fullu chyba jednak zostanę przy średniej prędkości bo pewnie ta będzie najbardziej popularna w rozgrywkach online.Za pewne będzie podział meczy online na szybkość rozgrywki,ewentualnie do potyczek po sieci zostanie tylko jedna prędkość-zobaczmy jak to rozwiążą Ja już preorder mam zamówiony Edytowane 15 września 2008 przez Ficuś Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Ostatni raz w Fife grałem z jakieś 5 lat temu, a tak to męczę PES-a więc demko ściągnąłem z ciekawością. Po pierwszych paru meczach miałem dość mieszane uczucia, ale im więcej grałem tym bardziej się do tej gry zacząłem przekonywać. Plusy: - ładna grafika i animacja zawodników ( piłkarze tej samej drużyny potrafią się podciąć przy nieudanym wślizgu itd. ) - czuć siłę strzałów - przeciwnik zostawia mało miejsca na boisku i do razu nas atakuje co wiąże się z kombinowaniem i szybkim rozgrywaniem akcji Minusy: - podania górą i dołem mogły by być lepszy - trochę nie czuć siły tych podań - mało czytelny radar co ma wpływa jak się chce zrobić długie podanie górą - nieciekawe pokazanie zmiany zawodników, najpierw pokazanie korony stadionu a później przy zmianie widać w tle pustą ławkę rezerwowych - bramkarz rzuca się pod nogi przeciwnikowi, wygarnia czysto piłkę ze zawodnik nawet się nie przewraca a sędzia odgwizduje karnego....dziwne Ogólnie szkoda że demko oferuje taki krótki czas meczu, można z 2-3 ciekawe akcje przeprowadzić na połowę meczu, przez co nie można się za bardzo rozkręcić,a do tego co drugi wślizg kończy się faulem. Ale gameplay jest naprawdę ciekawy i wymagający choć ma wady. Z ewentualnym zakupem wstrzymam się do recenzji i do tego co pokaże nowy PES . Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 A wie ktos moze o co chodzi z tegorocznymi eliminacjami do MŚ w FIFE 09? Bo wyczytalem ze niby maja byc ale poprzez PS Store. Jak to jest w koncu? Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 15 września 2008 Opublikowano 15 września 2008 Niby to ma być ta ekskluzywna zawartość dla PS3-WCG będzie rozgrywany na PS3 i eliminacje mają się odbywać po przez PS STORE.Bliższych informacji i szczegółów na chwilę obecną brak,no chyba,że ja jestem niedoinformowany bo nie tak dawno wróciłem z wakacji Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 o masakra Czyli nici z zakupu X360 tylko PS3 trzeba bedzie kupic A demko fify 09 na PS3 jest z polskim komentarzem? Czy go brak tak jak to ma miejsce w wersji na PC? Cytuj
CHINDOOS 8 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 IMO to PES nie jest w stanie pokazać nic lepszego w tym roku. Na filmikach widać że mało się zmieniło, czyli nadal mamy słabą grafikę, drewnianą animację i brak licencji. Cytuj
przema 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 o masakra Czyli nici z zakupu X360 tylko PS3 trzeba bedzie kupic A demko fify 09 na PS3 jest z polskim komentarzem? Czy go brak tak jak to ma miejsce w wersji na PC? tak jak na PC, wersja głucho - niema Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Pogralem w ta nowa FIFE, animacja faktycznie calkiem niezla. Jest szybciej - podoba mi sie, ale z sentymentu i niemoznosci przekonania sie do wersji 08 i Euro kupie nowego PESa Cytuj
przema 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 hehe, mnie sentyment do PES'a po 8 latach grania niemal codziennie, minął w 10 minut, kiedy przeszedłem na demie PES 2008 Crespo całe boisko załadowałem bramkę i obejrzałem zacinającą się powtórkę. Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Mialem tak samo. Zeby sie przekonac, trzeba sie najpierw przestawic i nauczyc grac od podstaw, bo to, co w FIFIE jest zadziwiajace, to to, ze z kazda edycja staje sie gra trudniejsza i bardziej symulacyjna, niz coraz bardziej schematyczny PES. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 dokladnie, naprawde ciezko jest przeprowadzic mocny atak hehe pogralem w demko 09 i jestem w szoku, kolizje i animacje niszcza, gralem w pesa od czasow szaraka ale kupuje fife w tym roku napewno 8) trzeba bedzie sie nauczyc robic zwody z pilka na zawolanie, bo bez nich ciezko bedzie przejsc obronce , wszystko prezentuje sie fenomenalnie, jak sie wylaczy wspomagacze to wogole sie rzeznia robi dla hardkorowcow tempo gry mozna rzeczywiscie ustawiac , ja gram na wolnym zeby jakis podstaw nabrac i na poczatkujacym poziomie trudnosci, bo wyzej to ciezko jest akcje jakas zbudowac, ale z kazdym meczem coraz lepiej mi idzie i coraz wiecej widze zalet tej gry dla mnie bomba, koniec drewnianych animacji i tych samych schematow no i online bedzie na poziomie Cytuj
Bartg 5 503 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Mnie najbardziej imponuje walka w powietrzu, to juz nie znane z pesa wduszenie klawisza i liczenie na fart, zawodnik moze skoczyc drugiemu na plecy i zaliczyc piekna glebe, pilkarze non stop sie przepychaja, jest mnostow swietnych animacji itp - rewelacja. Cytuj
CHINDOOS 8 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 Ja na FIFĘ przerzuciłem się dosyć dawno bo w edycji '06 (polska wersja językowa mnie skusiła) i z roku na rok widzę postępy u elektroników a to jest najważniejsze. Konami zrobiło dwie wersje PES'a i wydaje je na zmianę, a wersja 2008 to już w ogóle jakaś pomyłka była Nie mam sentymentu do firmy która z roku na rok olewa klienta, o czym świadczy między innymi brak licencji. Ja już złożyłem preordera na FIFĘ'09 (nota bene w sklepie PSX Extreme mają w tej chwili najniższą cenę na rynku) i wiem po demie że się nie zawiodę. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 17 września 2008 Opublikowano 17 września 2008 No gram w to demo dość długo, jest dobre na serio, ale jednak ta piłeczka deczko za szybko lata - przywyknę. Animacja ryje głowę. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 No i zostałem kolejnym pre-orderowcem:) Lista achievów dla wersji Xbox 360 http://www.xbox360achievements.org/game/fi...9/achievements/ Cieszy mnie w nich to, że nie ma już bzdurnych punktów za Challenge i wymysłów typu seria 50 meczów wygranych na Pro (choć to zrobiłem;) ). Ciężko pewnie będzie z tym za strzał z dystansu i przewrotkę, ale pewnie z biegiem czasu wpadną. Są też czasochłonne za Be a Pro, ale ten tryb będzie czystą przyjemnością Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 jest coś wiadomo o trofeach na PS3 do Fify lub ich dodaniu w patchu po premierze? PS.Ja już preorder złożyłem dawno i załapałem się jeszcze na promocje z pendrivem w psx extreme Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 I ja chyba zloze pre-ordera. Popatrzylem na sklepy, ale chyba najtaniej wychodzi w sklepie PE, nie? Zmniejszylem tempo - jest jeszcze lepiej. Malo gralem w 08 i w Euro, byl tam Edit Mode? Chodzi o to czy bede mogl sobie wyedytowac rep. Holandii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi