Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja łykam w grudniu i bedziemy pykać w zgranej paczce po Livie. A zero-dziewiątka to najlepsza Fifa od lat i od konkurencji, która się zeszmaciła rozpoczynając od wersji 2006 . Dziekuję za uwagę i pozdrawiam betonowych wyznawców PESa.

Edytowane przez Gooralesko

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 146,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jakiej ligi w fifie 09 wam brakowało?mi rumuńskiej,greckiej,ukraińskiej i rosyjskiej.Myśle że w fifie 10 będą te ligi

• no mi zdecydowanie rumuńskiej, dosyć mocna liga z bardzo ciekawymi zawodnikami.

• Jak dobrze pamiętam to miałeś gdzieś w opcjach gra ze znajomymi. Poszukaj

Opublikowano

Ja ofc, pierwszy chętny.

Gierkę będę miał tuż po premierze i pierwsze co śmigam na 10 vs 10

Tylko odniośnie tych klanów to jest pytanie.

Wiadomo czy ten cały klan będzie budowany na prawdziwej drużynie np. ManU, Lyon itd. czy gramy własnymi zawodnikami tworząc drużynę, a wygrywając mecze podwyższamy ich overall'a.

Opublikowano

Hehe, macie i mnie :D Ja po ograniu dema na lewą stronę mam taką chcicę na tą giekę, jakiej dawno nie miałem w przypadku kopanej - Fifa 09 naprawdę jest mistrzowska - wyłączcie sobie w demu wszystkie wspomagacze - takie granie, to istny hardcore - to właśnie kocham ^_^

Opublikowano

Ja deklaruję się na ostrą grę już od tego weekendu:)

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano

na oficjalnej stronie Fify, widzę że będą rozgrywane mistrzostwa polski, ale powiedzcie mi: kto wybrał Czeladź : O ?

Katowice byłyby bardziej sensowne

Opublikowano

Kurdę kusi mnie ten online 10 vs 10 ;] Ale to juz 20 luda trza by było zebtrać na mecza ;] To juz się chyba trzeba na IRC zgadywać ;] Bo ludźmi z łapanki serwerowej tosami wiecie jak się gra ;]

Opublikowano

W sklepie Extreme to faktycznie PREorder. Przed chwilą dostałem powiadomienie że gra została wysłana. Jak tylko dojdzie postaram się zdać relację z pierwszych wrażeń.

Opublikowano

a z ultimy, cisza jak makiem zasiał. Ostatni raz w tym badzienym sklepie coś zamówiłem

Opublikowano

pocieszę cię, że kiedyś Zeldę słali mi dwa tygodnie. a ile maili z przypomnieniami musiałem im wysłać to tylko ja wiem.

Opublikowano

spoko nie będe miał gry w dniu premiery, to sobie mogą ją wsadzić, zamówie gdzie indziej :)

Opublikowano

Ja zamawiałem w PE i jak na razie zamówienie w trakcie realizacji :/

Opublikowano

Skoro kurier to jeśli dziś wysłane to jutro powinno być (duże miasto)? Jeśli tak to świetnie :D

Opublikowano

A ja już mam i pograłem troche online, musze przyznać że gra się świetnie. Kto chętny to niech dodaje pablo_pl.

Opublikowano

Ja tez juz gram...kupilem wersje na PS3...ale co mnie przeraza...to gra strasznie szarpie :| nie wiem moze to dlatego ze przestawilem rozgrywke na wolna...ale jest po prostu zle pod tym wzgledem...hmm?

Opublikowano

Skoro grasz to napisz czy na necie bramkarze zachowują się tak jak w 08 czyli ,że stoją i czekają na piłkę ,która jest 10 cm od nich czy już prawidłowo wychodzą do takich piłek.

Opublikowano

mam wersje na ps3-grafika ładniejsza niż w demku(min lepsze zachowanie publiczności),stabilniejsza animacja w powtórkach.na serwery EA nie mogę wejść-czyżby była blokada do czasu oficjalnej premiery gry?Co dziwne gra chodzi super płynnie za wyjątkiem jednego stadionu-wybieram stadion 23 maja i wtedy gra dziwacznie wcina jakbym grał na jakimś starym 486,na każdym innym stadionie jest cud miód i maliny :) Czy ktoś kto ma wersje na ps3 może potwierdzić czy u niego jest to samo?

PS.Polski komentarz rox :)

edit-jednak idzie grać online ,widocznie coś miałem z netem lub EA z serwerami :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
mam wersje na ps3-grafika ładniejsza niż w demku(min lepsze zachowanie publiczności),stabilniejsza animacja w powtórkach.na serwery EA nie mogę wejść-czyżby była blokada do czasu oficjalnej premiery gry?Co dziwne gra chodzi super płynnie za wyjątkiem jednego stadionu-wybieram stadion 23 maja i wtedy gra dziwacznie wcina jakbym grał na jakimś starym 486,na każdym innym stadionie jest cud miód i maliny :) Czy ktoś kto ma wersje na ps3 może potwierdzić czy u niego jest to samo?

PS.Polski komentarz rox :)

edit-jednak idzie grać online ,widocznie coś miałem z netem lub EA z serwerami :)

Dokladnie tak - u mnie tez gra rwie strasznie na tym stadionie... :| WTF czyzby stadion zostal dodany na szybko? Pod sam koniec developingu?

Opublikowano

Gre juz mozna kupic w Media Markt ?

Opublikowano

Xymek dodawaj mnie do znajomych-za 40min będę wolny to zagramy online :)

Opublikowano

Nie gasnie czasem na tym stadionie swiatlo :P ? W media markt sie juz kupi?

Opublikowano

Kurde na Polska reprezentacje nie ma licencji...pierwsze male rozczarowanie :/ ...oczywiscie po tym zwiazanym ze spadkami FPSow na stadionie Legii

Opublikowano

lagi w online-zagrałem 3 mecze,w dwóch wporzo w jednym tak lagowało,że nie dało się grać,piłkarze nie reagowali na komendy i dostałem 5-0 w plecy :P (pozostałe dwa mecze to oczywiście moje zwycięstwa :)).W pudełku na instrukcji jest kod do odblokowania jednej darmowej ligi w live adidas sezon-tak więc nie jest prawdą,że darmową ligą jest tylko angielska-może a nie musi,sami wybieramy.Dużo opcji personalizacji w online-rankingi tygodniowe,dzienne,krajowe.

Co do stadionu legii-liczę na szybki patch,pech chce ,że akurat ten stadion jest zwalony,więc odpada tryb menadżerski polską ligą bo 99% meczy odgórnie jest granych na tym stadionie

Xymek podaj PS ID

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z Polską ligą, są wszystkie aktualne zespoły takie jak mamy w ekstraklasie na dzień dzisiejszy? Czyli generalnie da się grać w ekstraklase skoro są spadki Fps ?