Gooral 9 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Ja łykam w grudniu i bedziemy pykać w zgranej paczce po Livie. A zero-dziewiątka to najlepsza Fifa od lat i od konkurencji, która się zeszmaciła rozpoczynając od wersji 2006 . Dziekuję za uwagę i pozdrawiam betonowych wyznawców PESa. Edytowane 28 września 2008 przez Gooralesko Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Ja ofc, pierwszy chętny. Gierkę będę miał tuż po premierze i pierwsze co śmigam na 10 vs 10 Tylko odniośnie tych klanów to jest pytanie. Wiadomo czy ten cały klan będzie budowany na prawdziwej drużynie np. ManU, Lyon itd. czy gramy własnymi zawodnikami tworząc drużynę, a wygrywając mecze podwyższamy ich overall'a. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Hehe, macie i mnie Ja po ograniu dema na lewą stronę mam taką chcicę na tą giekę, jakiej dawno nie miałem w przypadku kopanej - Fifa 09 naprawdę jest mistrzowska - wyłączcie sobie w demu wszystkie wspomagacze - takie granie, to istny hardcore - to właśnie kocham ^_^ Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 (edytowane) Ja deklaruję się na ostrą grę już od tego weekendu:) Edytowane 29 września 2008 przez PawciosS Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 na oficjalnej stronie Fify, widzę że będą rozgrywane mistrzostwa polski, ale powiedzcie mi: kto wybrał Czeladź : O ? Katowice byłyby bardziej sensowne Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Kurdę kusi mnie ten online 10 vs 10 ;] Ale to juz 20 luda trza by było zebtrać na mecza ;] To juz się chyba trzeba na IRC zgadywać ;] Bo ludźmi z łapanki serwerowej tosami wiecie jak się gra ;] Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 W sklepie Extreme to faktycznie PREorder. Przed chwilą dostałem powiadomienie że gra została wysłana. Jak tylko dojdzie postaram się zdać relację z pierwszych wrażeń. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Wrzucili to wczesniej niz premiera, bo widze, ze gierka juz jest na polkach ;] Cytuj
przema 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 a z ultimy, cisza jak makiem zasiał. Ostatni raz w tym badzienym sklepie coś zamówiłem Cytuj
Gość Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 pocieszę cię, że kiedyś Zeldę słali mi dwa tygodnie. a ile maili z przypomnieniami musiałem im wysłać to tylko ja wiem. Cytuj
przema 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 spoko nie będe miał gry w dniu premiery, to sobie mogą ją wsadzić, zamówie gdzie indziej Cytuj
mati_87 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Ja zamawiałem w PE i jak na razie zamówienie w trakcie realizacji Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Skoro kurier to jeśli dziś wysłane to jutro powinno być (duże miasto)? Jeśli tak to świetnie Cytuj
pafcio 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 A ja już mam i pograłem troche online, musze przyznać że gra się świetnie. Kto chętny to niech dodaje pablo_pl. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Ja tez juz gram...kupilem wersje na PS3...ale co mnie przeraza...to gra strasznie szarpie :| nie wiem moze to dlatego ze przestawilem rozgrywke na wolna...ale jest po prostu zle pod tym wzgledem...hmm? Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Skoro grasz to napisz czy na necie bramkarze zachowują się tak jak w 08 czyli ,że stoją i czekają na piłkę ,która jest 10 cm od nich czy już prawidłowo wychodzą do takich piłek. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 (edytowane) mam wersje na ps3-grafika ładniejsza niż w demku(min lepsze zachowanie publiczności),stabilniejsza animacja w powtórkach.na serwery EA nie mogę wejść-czyżby była blokada do czasu oficjalnej premiery gry?Co dziwne gra chodzi super płynnie za wyjątkiem jednego stadionu-wybieram stadion 23 maja i wtedy gra dziwacznie wcina jakbym grał na jakimś starym 486,na każdym innym stadionie jest cud miód i maliny Czy ktoś kto ma wersje na ps3 może potwierdzić czy u niego jest to samo? PS.Polski komentarz rox edit-jednak idzie grać online ,widocznie coś miałem z netem lub EA z serwerami Edytowane 30 września 2008 przez Ficuś Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 mam wersje na ps3-grafika ładniejsza niż w demku(min lepsze zachowanie publiczności),stabilniejsza animacja w powtórkach.na serwery EA nie mogę wejść-czyżby była blokada do czasu oficjalnej premiery gry?Co dziwne gra chodzi super płynnie za wyjątkiem jednego stadionu-wybieram stadion 23 maja i wtedy gra dziwacznie wcina jakbym grał na jakimś starym 486,na każdym innym stadionie jest cud miód i maliny Czy ktoś kto ma wersje na ps3 może potwierdzić czy u niego jest to samo? PS.Polski komentarz rox edit-jednak idzie grać online ,widocznie coś miałem z netem lub EA z serwerami Dokladnie tak - u mnie tez gra rwie strasznie na tym stadionie... :| WTF czyzby stadion zostal dodany na szybko? Pod sam koniec developingu? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Gre juz mozna kupic w Media Markt ? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Xymek dodawaj mnie do znajomych-za 40min będę wolny to zagramy online Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Panowie napiszcie coś o trybie online.... czy są lagi? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Nie gasnie czasem na tym stadionie swiatlo ? W media markt sie juz kupi? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Kurde na Polska reprezentacje nie ma licencji...pierwsze male rozczarowanie ...oczywiscie po tym zwiazanym ze spadkami FPSow na stadionie Legii Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 lagi w online-zagrałem 3 mecze,w dwóch wporzo w jednym tak lagowało,że nie dało się grać,piłkarze nie reagowali na komendy i dostałem 5-0 w plecy (pozostałe dwa mecze to oczywiście moje zwycięstwa ).W pudełku na instrukcji jest kod do odblokowania jednej darmowej ligi w live adidas sezon-tak więc nie jest prawdą,że darmową ligą jest tylko angielska-może a nie musi,sami wybieramy.Dużo opcji personalizacji w online-rankingi tygodniowe,dzienne,krajowe. Co do stadionu legii-liczę na szybki patch,pech chce ,że akurat ten stadion jest zwalony,więc odpada tryb menadżerski polską ligą bo 99% meczy odgórnie jest granych na tym stadionie Xymek podaj PS ID Cytuj
paschu 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Jak wygląda sprawa z Polską ligą, są wszystkie aktualne zespoły takie jak mamy w ekstraklasie na dzień dzisiejszy? Czyli generalnie da się grać w ekstraklase skoro są spadki Fps ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi