KamilW182 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Kogo obchodzą ryje zawodników podczas meczu na kamerze wide ? Powtórkami się nie podniecam za bardzo . A teraz pytanie . Czy cała Premierleague jest na licencjach ? Bo gram tylko w tą ligę a w PESie to wiadomo jak było Cała Nie wiem o co chodzi z tym stadionem 23 maja... U mnie nic nie skacze, nie przerywa, nie przycina... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 A wie ktoś czy w MM już mają i po ile? Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Czyli nie da rady zapisywac replay'ow na dysku? Jezeli tak to jak dla mnie WIELKI minus <_< Uwielbialem zbierac "powtorki" ladnie strzelonych bramek, a potem robic z nich takie kompilacje i mialem nadzieje, ze z Fifa09 dalej bede to robil... Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Czyli nie da rady zapisywac replay'ow na dysku? Jezeli tak to jak dla mnie WIELKI minus dry.gif Uwielbialem zbierac "powtorki" ladnie strzelonych bramek, a potem robic z nich takie kompilacje i mialem nadzieje, ze z Fifa09 dalej bede to robil... Brameczki uploadujesz na specjalną stronę http://www.eafootballworld.com/en_GB/ skąd możesz ściągnąć na dysk pc. Podobnie jak w zeszłym roku... Cytuj
kurzyPL 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Strzelacie w tej fifie bramki z różnych odległości? Czy bramkarze jak w 08 wybijają i bronią wszystko? Według mnei jest to tak smao spartolone i najłatwiej bramki strzelać z wrzutek lub sam na sam. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) a co w rzeczywistosci moze non stop leca bramki z daleka ? hehe ja w 08 gram 3 dni i 2-3 bramki z daleka strzelilem, ale ciezko jest , wedlug mnie to dobrze w demku 09 strzelilem tez pare razy z daleka 8) nie ma latwo jak w pes ze biegniesz adriano pod katem, walisz cepa i masz bramke Edytowane 2 października 2008 przez GhettoKingSas Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Witam. Mam taki problem. Podczas pierwszego uruchomienie gry pojawiło się info o aktualizacji, a więc dałem tak. Aktualizacja się chyba zrobiła, lecz FIFA nie chciała się uruchomić (cała konsola się zwiesiła). A więc włączyłem konsolę na nowo (podłączoną do neta), i gdy pojawia się komunikat "jesteś zalogowany do Xbox Live", od razu konsola się wiesza. I tak za każdym razem. Natomiast gdy włączam konsole niepodłączoną do internetu, to wszystko jest ok. Wie ktoś o co chodzi? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Kurde panowie- nie wiem czy demko udostępnione niedawno na psstore/XL było stare czy co ale grafika w pełnej wersji jest ZAUWAŻALNIE lepsza niż w tym demie. A na stadionie 23 maja nie da się grać. Paranoja. Na tym satdionie gra gorzej chodzi niz Pes 2008 przed patchami:/ Granie w polską lige nie ma sensu póki co. Ps. Wysyłajcie zaproszenia na jakimiec88 (ps3) brachol mój szuka sparring partnerów a jest cholera dobry:D Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Kurde panowie- nie wiem czy demko udostępnione niedawno na psstore/XL było stare czy co ale grafika w pełnej wersji jest ZAUWAŻALNIE lepsza niż w tym demie. A na stadionie 23 maja nie da się grać. Paranoja. Na tym satdionie gra gorzej chodzi niz Pes 2008 przed patchami:/ Granie w polską lige nie ma sensu póki co. Ps. Wysyłajcie zaproszenia na jakimiec88 (ps3) brachol mój szuka sparring partnerów a jest cholera dobry:D proponuje sparing ze mną rozwalę twojego brachola Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Witam. Mam taki problem. Podczas pierwszego uruchomienie gry pojawiło się info o aktualizacji, a więc dałem tak. Aktualizacja się chyba zrobiła, lecz FIFA nie chciała się uruchomić (cała konsola się zwiesiła). A więc włączyłem konsolę na nowo (podłączoną do neta), i gdy pojawia się komunikat "jesteś zalogowany do Xbox Live", od razu konsola się wiesza. I tak za każdym razem. Natomiast gdy włączam konsole niepodłączoną do internetu, to wszystko jest ok. Wie ktoś o co chodzi? Spko, jestes n-ta osoba, ktora to ma. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 A wiadomo już co trzeba z tym zrobić? Cytuj
Oziek 10 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 A wie ktoś czy w MM już mają i po ile? 189 zł na obie konsole Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Ty idx chłopcze trenuj a nie mi tu na forum coś piszesz;p Przyniesiesz Xa kiedyś to ci złoje tyłek i pójdziesz płakac do domu;) Ficek- 1:0 dla mojego brachola:D życie:d Cytuj
Oziek 10 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Chciałbyś , chciałbyś Mi stadion 23 maja nie zacina w ogóle ( po aktualizacji - x360) Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Wielkie dzięki Oziek! Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) U mnie w Opolu jest za 179 zł . W MM ofkoz! Edytowane 2 października 2008 przez marcin0903 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Witam. Mam taki problem. Podczas pierwszego uruchomienie gry pojawiło się info o aktualizacji, a więc dałem tak. Aktualizacja się chyba zrobiła, lecz FIFA nie chciała się uruchomić (cała konsola się zwiesiła). A więc włączyłem konsolę na nowo (podłączoną do neta), i gdy pojawia się komunikat "jesteś zalogowany do Xbox Live", od razu konsola się wiesza. I tak za każdym razem. Natomiast gdy włączam konsole niepodłączoną do internetu, to wszystko jest ok. Wie ktoś o co chodzi? Spko, jestes n-ta osoba, ktora to ma. A jak wyczyscicie cache i sciagniecie jeszcze raz aktualizacje to znowu tak jest ? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Mozliwe ze tak jest jak sciagasz cos z MArkpetplace i grasz w FIFE. Sciagalem dzisiaj demo PES'a i gralem w FIFE...nagle zawias i wyzej opisana sytuacja, zaraz po zalogowaniu do XBL zawias. Odlaczylem konsole od netu, usunalem sciagnie dema wlaczylem i...dziala... W demie juz byl taki BUG ze jak cos sciagales i grales to w momencie ukonczenia sciagania FIFA sie wieszala. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Racja, bartiz mial racje. Dzieki wielkie. Sciagalem demo PES'a, wywalilem i teraz dziala. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 hahahaha konami konia trojanskiego w demku pesa zapodalo masz demo pesa to ci sie fifa wiesza hahahaha dobre Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) No... Nowa FIFA naprawde jest dobra. Wreszcie pojawil sie syndrom 'jeszcze tylko 1 mecz, a co mi szkodzi'. Nie bede powtarzal tutaj swow z recek, ale powiem, ze tryb menadzera jest przyjemny. MIOD. Nowy Krol. Edytowane 2 października 2008 przez Jędrek Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 ANO. Czy arene da sie jakos zmienic, nie zmieniajac ulubionej druzyny w profilu ? Nie moge znalesc reprezentacji Nigerii. Nie ma jej ? Co z ta jedenastka pomaranczowych ? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 (edytowane) Dokładnie - miałem to samo przy ściąganiu dema PES 2009. Już zacząłem się bać, że zobaczę Diody Śmierci xO no cóż, trudno obejdę się bez demka PES 09 . Edytowane 2 października 2008 przez Robsonf Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 października 2008 Opublikowano 2 października 2008 Giera jest mega konkretna , nie mam pytań sterowanie jest genialne wreszcie można zacinać piłę tak jak PES (LB) gra przyjemna i szybka nie zastanawiają się jak FIFE08 nad strzałem wszystko dzieje się błyskawicznie , konkret i tyle! Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 To raczej nie wina dema PES'a. Takie cos moze wystepowac jezeli bedziemy sciagac COKOLWIEK z MP i grac w FIFE. W demie bylo podobnie. Tylko sie konsola wieszala, restart i bylo ok. A co do gry to nie mam pytan...rewelka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi