stabik 3 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Jeśli będę mieć szybko, a przeciwnik online wolno, to z jaką prędkością będzie gra online? Czy może będzie znajdować graczy, którzy oboje mają te same ustawienia? Jakich używa się na turniejach, ponieważ szybko zdecydowanie jest nierealistyczne? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Da sie jakos sprawdzic na ktorych stadionach juz gralismy/wygralismy ? Cytuj
capone 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Hmm zauważył ktoś że ta liga interaktywna jest zbugowana ? Dzisiaj akurat pograłem parenaście meczy bo chciałem acziewa dostać, a tu wałek tak patrzałem i te wygrane mecze zaliczało mi jako mecze rankingowe. Czytałem na zagranicznych forach, że jak się podczas meczu naciśnie Start to powinno pisać żeby wyjść do okna społeczności czy jakoś tak, a u mnie w większości meczów to było wyjście do treningu, a wracało do tej społeczności o.O Czy ktoś z was dostał tego acziwa ? Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 a mi z czasem coraz mniej sie ta fifa podoba. po zachwytach na początku teraz coraz częściej irytacja. po kolei: -komentarz polski. fajny na pare pierwszych meczów, teraz już tego poprostu słuchać nie mogę. co mecz słszę o strajku listonoszy czy 'przepraszam, pomyłka' w idiotycznym momencie. -spalone!! żeby na mecz było 30 spalonych to jest chore, ale to już wie każdy -schematyczność, jednak... niby można naprawde piękne akcje skleić i można piękne bramki strzelić ale jednak coraz częściej sam się na tym łapię że ide po najmniejszsej linii oporu. środkowym napastnikiem, po prostopadłym podaniu (najczęściej górą), sam na sam i gol. 90% bramek tak pada. -hiszpania, man u, inter.... wiadomo że sa najlepsze ale rzygać mi sie chcę już na starcie, jak widzę że przeciwnik wybiera którąś z tych drużyn... ileż można grać z tymi samymi drużynami? -lagi w trybie 'graj ze znajomym' (x360). no chyba że 1mb to za słąbe łącze... jeszcze coś tam dodać miałem ale zapomniałem emocji dużo dostarcza ta gra ale coraz częściej niezdrowe są Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Dla mnie ta gra czasami jest tak trudna i frustrujaca, ze szlag mnie trafia, ale po 1 dniu przerwy i tak do niej wracam. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Inter jest cholernie ciezko ograc bo Zlatan jest nie do dogonienia. Cytuj
G@ucho 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 ja mam dokladnie to samo co widze spora czesc graczy ... po pierwszych podnietkach jest coraz slabiej ;] prawda jest taka ze gra na papierze i w pierwszym kontakcie kladzie na lopaty ale z czasem fajna dla oka mnogosc animacji po wslizgu i walkach o gorne pilki , powszednieje a gra jakos tak MECZYC ZACZYNA Cytuj
krejzol 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Inter jest cholernie ciezko ograc bo Zlatan jest nie do dogonienia. to trzeba cofać obronę i przewidywać. To ce(pipi)e dobrych graczy,wtedy lamerzy grajacy tylko na dobieg albo one two mogą nas pocalowac w d... Mi sie gra w onlinie nie nudzi,jest naprawde super. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Kurna, zaraz mnie szlag trafi. Gram 4-ty sezon w menadzerze, ale mam bug'a i po zakonczeniu meczu konsola sie zawiesza, nawet jak dal symulacje to zawiesza sie w momencie obliczania innych spotkan i transferow ;/ W innych ligach dziala okej. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Klopot w tym ze sam jestem lamerem Mnie gra tez nie nudzi. Tylko od nas zalezy jakie konstruujemy akcje. Faktem jest ze przy druzynach grajacych wysokim pressingiem i przy faktycznie nie meczacych sie zawodnikach w srodku pola jest chaos i ciezko sie gra i duzo akcji wyglada podobnie. Jednak jak patrze na niektore filmiki to dech zapiera. Swoja droga ktos ruletka wszedl w pole karne? Jak was nudzi to cwiczcie triki... Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Już wiem na czym polega problem ze stadionem 23 Maja. Wystarczy grę odpalić w rozdzielczości SD i powinno być płynnie. Wczoraj mój brat kupił sobie konsole ( PS3 80GB ) w zestawie z Fifą i graliśmy u niego na zwykłym CTR i było wszystko ok. Po powrocie do domu z ciekawości zmieniłem ustawienia rozdzielczości w konsoli na SD i też było płynniutko. Cytuj
capone 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Z tym acziewem z interaktywną ligą sobie poradziłem Wystarczy podczas meczu nacisnąć start i sprawdzić czy na samym dole pisze wyjście do okna społeczności czy jakoś tak wtedy macie pewność, że gracie mecz ligowy Teraz mam inne pytanie czemu w rankingu mam same kreski o.O Czy to tyczy się tego, że mam więcej przegranych niż wygranych czy jak to jest ? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Masz, sam widziałem - jesteś gdzieś na równo 50 Z i 50 P. Cytuj
xShark 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Informuje, że zaczęły się zapisy do turnieju w fife 09 w Olsztynie, jeżeli jesteś z Olsztyna to w media markt możesz zapisać się na turniej w Fife 09, rozgrywane będą 8-9Listopada. Zapisujemy się na dziale z grami. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 na jakich konsolach bedzie ten turniej? jestem z nidzicy, moglbym podjechac do olsztyna pograc chociaz w 09 nie gralem ale co tam Cytuj
ŁYSIELEC 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Turniej jest tylko i wyłacznie na PS3 Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 moze byc tylko analogi w sixaxisach smierdza kurde lipa ze trzeba sie na miejscu zapisywac ... mam prosbe do kogos z olsztyna kto bedzie bral udzial czy moglby mnie zapisac jak ktos bylby tak dobry to niech da namiary na siebie - jakies gg albo telefon, z checia bym pogral Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Panowie o co kaman - jak wszyscy wiemy w super mega licencjonowanej Fifce 09 Holandia ma sklad calkiem z dupy:/ - ale postanowilem sie wycwanic...w miejsce fikcyjnych gosci powolalem do reprezentacji tych prawdziwnych...save sie zrobil...sprawdzilem wszystko ladnie pieknie...ale dzis uruchamia Fife i z powrotem mam fikcyjny sklad...wkurzylem sie ostro bo drugi raz nie chce tracic czasu na ta sama zabawe drugi raz ...nie wiecie moze czy gdzies na sieci jest jakis option file w ktorym wszystko juz jest ladnie pieknie?? Cytuj
xShark 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 turniej bd odbywał sie na konsoli xBox 360 wiem bo się pytałem nie wiem dlaczego mówisz, że na PS3 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Panowie o co kaman - jak wszyscy wiemy w super mega licencjonowanej Fifce 09 Holandia ma sklad calkiem z dupy:/ - ale postanowilem sie wycwanic...w miejsce fikcyjnych gosci powolalem do reprezentacji tych prawdziwnych...save sie zrobil...sprawdzilem wszystko ladnie pieknie...ale dzis uruchamia Fife i z powrotem mam fikcyjny sklad...wkurzylem sie ostro bo drugi raz nie chce tracic czasu na ta sama zabawe drugi raz ...nie wiecie moze czy gdzies na sieci jest jakis option file w ktorym wszystko juz jest ladnie pieknie?? Dlatego ja sklad zapisalem takze oddzielnie - moze przy pobieraniu aktualizacji Ci sie zwalil, chociaz to byloby dziwne... Ps. Znacie jakis sposob na miniecie bramkarza ? bez kitu - da sie go w ogole okiwac? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Panowie o co kaman - jak wszyscy wiemy w super mega licencjonowanej Fifce 09 Holandia ma sklad calkiem z dupy:/ - ale postanowilem sie wycwanic...w miejsce fikcyjnych gosci powolalem do reprezentacji tych prawdziwnych...save sie zrobil...sprawdzilem wszystko ladnie pieknie...ale dzis uruchamia Fife i z powrotem mam fikcyjny sklad...wkurzylem sie ostro bo drugi raz nie chce tracic czasu na ta sama zabawe drugi raz ...nie wiecie moze czy gdzies na sieci jest jakis option file w ktorym wszystko juz jest ladnie pieknie?? Dlatego ja sklad zapisalem takze oddzielnie - moze przy pobieraniu aktualizacji Ci sie zwalil, chociaz to byloby dziwne... Ps. Znacie jakis sposob na miniecie bramkarza ? bez kitu - da sie go w ogole okiwac? Tez podejrzewam aktualizacje...kicha i tyle...niby sie Fifka szczyci licencja a tu taki kwiatek...option file oczywiscie na PS3 mnie interesuje... Cytuj
xShark 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 tak weż tylni dolny = prawy drążek do góry i ci podskoczy z piłka w odpowiednim momencie to zrób próbowałem i udawało mi się w menu, ale na meczu jeszcze nie próbowałem Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Mam glupie pytanie, ale za cholere nie moge zmienic jezyka z angielskiego na polski (mowie o napisach wer x360), jak to zrobic? :| Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 hm.. ja miałem odrazu może kwestia ustawienia locale? Cytuj
xShark 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 ustaw region na polski wtedy Ci zadziała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi